Riekstraat 26 6532 VM Nijmegen Nije Veld

Hightlighted features

  • 70 m² living area
  • 130 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

Leuke karakteristieke hoekwoning in de Landbouwbuurt in Nijmegen. De woning heeft een woonkamer, een aparte keuken met aansluitend een ruime kelder, 3 slaapkamers, een nette badkamer, een netjes afgewerkte zolder (met potentie voor een 4de slaapkamer) en een tuin (binnenplaats en zijtuin op het Noord Oosten), garage. De basis van de woning is goed maar eenvoudig.

De woning ligt op loopafstand van het Goffertpark, winkels, scholen en openbare voorzieningen en op fietsafstand van het centrum van Nijmegen, de universiteit, ziekenhuizen, cafés, restaurants en nabij diverse uitvalswegen. Deze woning valt binnen het kwaliteitsniveau van de Opknapper.

Wanneer je de voordeur opent kom je binnen in de hal met trapopgang en deur naar woonkamer. Achter in de woonkamer bevindt zich de keuken. Deze heeft een eenvoudige basiskeuken. Bij de keuken is de toegang tot de ruime kelder. Hier is tevens de mogelijkheid tot het plaatsen van een wasmachine, droger en/of vriezer. Via een tochtportaal in de keuken heb je toegang tot het toilet en de geheel omheinde achtertuin (binnenplaats) en een ruime garage. Naast de woning ligt een geheel bestrate zijtuin.

Wanneer je naar boven loopt kom je uit op de overloop. Deze geeft toegang tot de 3 slaapkamers van resp. 6, 7 en 10 m2. De badkamer is netjes en voorzien van een douche, vaste wastafel en een urinoir.

Via een vlizotrap bereik je zolderverdieping. Deze is netjes afgewerkt. En eventueel met plaatsing van een vaste trap en dakkapel kan deze dienst doen als 4de slaapkamer en was- en stookruimte. De zolder is voorzien van laminaat.

Wat is een Opknapper?
Deze woning is netjes maar heeft een eenvoudige basis. Ben je handig en steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een woning naar wens opknappen? Ben je er niet vies van om muren te stuken, vloeren te vernieuwen, cv-installaties te verbeteren of een nieuwe badkamer of keuken te plaatsen? Dan kies je voor onze Opknappers. Sommige Opknappers moeten volledig onder handen worden genomen, bij anderen gaat het alleen om een flinke schilderbeurt en/of de aanpak van enkele voorzieningen of ruimten.

Voorrang voor middeninkomens
Al onze verkoopwoningen worden aangeboden met Koopvoorrang en voorrang voor middeninkomens.
Dit betekent dat kandidaten die hiervoor in aanmerking komen voorrang hebben op andere kandidaten.
Op deze woning hebben binnen de gestelde termijn geen kandidaten gereageerd die voor Koopvoorrang in aanmerking komen. Dit betekent dat geïnteresseerde kandidaten met een middeninkomen tot € 61.148 bruto per jaar voorrang hebben op kandidaten met een hoger inkomen.

Is Voorrang voor middeninkomens voor jou niet van toepassing maar heb je wel interesse in de woning? Dan nodigen we je van harte uit te reageren.

Meer informatie over de woning, de plattegronden en de verkoopvoorwaarden zoals Koopvoorrang en voorrang voor middeninkomens lees je in de brochure.
Heb je vragen? Neem dan contact op via 024-3820100.

Zelfbewoningsplicht/verhuurverbod
Op de verkoop van deze woning is een zelfbewoningsplicht/verhuurverbod van toepassing. Dit verplicht je om na aankoop van de woning minimaal vier jaar zélf in de woning te wonen. Tijdens deze vier jaar mag je de woning niet verhuren of in gebruik geven aan iemand anders. Deze voorwaarde wordt opgenomen in de leveringsakte.

Anti-speculatiebeding
Naast een zelfbewoningsplicht/verhuurverbod is een anti-speculatiebeding van toepassing. Dit betekent dat je de woning binnen vier jaar niet mag verkopen of verhuren aan iemand anders zonder toestemming van Woonwaarts. Ook deze voorwaarde wordt opgenomen in de leveringsakte.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 333,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,757
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
Resale property
Year of construction
1949
Type of roof
Hip roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
70 m²
Plot size
130 m²
Volume in cubic meters
315 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 separate toilet
Number of stories
2 stories, a/an attic and a basement

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing and insulated walls
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit Proline (gas-fired combination boiler from 2015, in ownership)

Cadastral data

HATERT M 5281
Cadastral map
Area
130 m²

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden
Back garden
27 m² (3 meter deep and 9 meter broad)
Garden location
Located at the northeast accessible via the rear

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
1 car

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Riekstraat 26

€ 333,000 k.k.