Boskavel (Bouwnr. 32) 9449 PN Nooitgedacht Verspreide huizen Nooitgedacht

€ 191,500 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

NOOITGEDACHT | BIJZONDER THUIS IN DE NATUUR

Na de zomervakantie in verkoop: de 4 laatste Boskavels (31 tot en met 34): wonen in het bos. Inschrijven kan van woensdag 25 augustus 2021 om 12:00 uur tot woensdag 22 september 2021 om 12:00 uur via de projectpagina van de kavels in Nooitgedacht op NieuwWonenDrenthe (nieuwwonendrenthe.nl/nieuwbouw/nooitgedacht/nooitgedacht/1900). Bij meerdere belangstellenden voor dezelfde kavel vindt er een loting door de notaris plaats op maandag 27 september, waarna alle inschrijvers uiterlijk de volgende dag geïnformeerd worden.

Boskavels | Aan de rand van de groene woonwijk Nooitgedacht heeft de gemeente Aa en Hunze de laatste Boskavels te koop. Het gaat om vier ruime kavels met aan de voorzijde een bosstrook en op beide hoeken. U kunt hier een vrijstaande woning bouwen waar u in elk jaargetijde kunt genieten van de natuur om u heen. Aan de voorzijde bepaalt u zelf waar de inrit komt, met blijvend groen om u heen. Laat u door dit alles inspireren om op deze plek een eigen huis te bouwen! De kavels variëren in breedte en diepte en hebben een oppervlakte van ca. 698 tot 850 m2 .

Wonen in het bos | De omgeving is bosachtig. De grenzen van de kavels worden gevormd door bosachtige beplantingen welke in eigendom en beheer van de gemeente blijven. Deze beplating bestaat deels uit oudere bosstroken en deels uit recente aanplant. Vanaf de weg gezien zijn de woningen in het bos gelegen. De woningen staan relatief ver van de weg af. De beeldkwaliteitscriteria voor de bebouwing geven veel ontwerpvrijheid.

Nooitgedacht | De groene woonwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen. Vanaf de N33 zijn er (snelle)busverbindingen met Assen, Emmen en Groningen.

Procedure:

Indien u een kavel toegewezen krijgt is de Blokkerings-, reserverings- en optieregeling van de gemeente Aa en Hunze van toepassing. Concreet betekent dit een reservering van 4 maanden tegen betaling van een reserveringsvergoeding van €500,- aan de gemeente, waarna de reservering op de eerste dag van de volgende maand ingaat. Indien u overgaat tot aankoop van de bouwkavel worden de reserveringskosten verrekend bij het passeren van de akte bij de notaris. Na deze reserveringsperiode kunt u de kavel nog voor maximaal 12 maanden onder optie houden tegen betaling van een optierente van 1/12 van 2% van de kavel koopsom per maand. Tijdens deze optieperiode kunt u al uw bouw- en financiële zaken regelen. Meer informatie over de reserverings- en optieregeling, het bestemmingsplan en alle andere belangrijke zaken kunt u downloaden via de website nooitgedachtrolde.nl.

Tijdens het oriëntatie- en aankoopproces is onze ervaren nieuwbouwadviseur u graag van dienst met ondersteuning en advies. Zodra u tot koop over wilt gaan maken wij zo spoedig mogelijk de koopovereenkomst voor u op, welke u zowel bij ons op kantoor als thuis (desgewenst tijdens een (video)belafspraak) kunt tekenen.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Nooitgedacht? Schrijf je via de website in voor de nieuwsbrief.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 191,500 vrij op naam
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
698 m²

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Boskavel (Bouwnr. 32)

€ 191,500 v.o.n.