Appartement (Bouwnr. 6) 5062 AK Oisterwijk Omg. Klompven/Eikenven

Hightlighted features

  • 107 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 815,000 v.o.n.
Calculate monthly payment
Part of project Bos & Ven, Oisterwijk

Description

Op één van de allermooiste plekken van Noord-Brabant wordt het monumentale, voormalige mansion hotel omgebouwd tot 14 klasse-appartementen voor de happy few...

Voor slechts 14 eigenaren zal de langgekoesterde wens werkelijkheid kunnen worden om te wonen aan het idyllische Klompven op deze historisch belangrijke locatie.
Het Klompven is gelegen op slechts een steenworp afstand van het bourgondische centrum van het mondaine Oisterwijk maar toch geniet u hier van alle rust en luxe om u heen.

Het gemeentelijk monument wordt met zorg en behoud van de chique uitstraling verbouwd en voorzien van hedendaagse luxe en comfort.

Het imposante gebouw met de rondom gelegen tuin is afgesloten met een automatisch te openen hekwerk. In de omliggende tuin is plaats onder de carports voor 2 auto's per appartement en ook bezoekers kunnen op dit afgesloten terrein parkeren.

Ieder appartement in dit gebouw kent zijn eigen kwaliteiten. Zo hebben de appartementen op de parterre een prachtig terras rondom de woning met uitzicht over de tuin. Sommige appartementen op de verdieping kunnen genieten van de imposante authentieke erkerramen in de woning en de appartementen op de bovenste woonlaag worden als een zogenaamde loftwoning aangeboden waardoor u alle vrijheid heeft om het appartement naar eigen wens in te delen. Deze loftwoningen zijn direct onder de compleet vernieuwde kap gelegen waardoor het loft gevoel nog extra wordt benadrukt.

In het gebouw zijn alle appartementen met een lift bereikbaar. Op het eigen afgesloten buitenterrein kunnen alle bewoners gebruik maken van de dubbele eigen carport en buitenberging. Verder kunnen de gezamenlijke bewoners een aantal ruimten op de parterre naar eigen wens bestemmen (denk hierbij aan een gezamenlijke fitnessruimte, bibliotheek oid).

Alle appartementen hebben een unieke indeling (met uitzondering van de loftwoningen) met 2 slaapvertrekken. De gebruiksoppervlakten variëren van 77 tot 172 m². De appartementen zijn voorzien van een verwarmings- en koelinstallatie. In de woonkamer en de slaapkamers is de koeling regelbaar. De wanden van de individuele woningen worden opgeleverd met glad stucwerk. De toiletruimten en badkamers worden volledig afgewerkt en zijn voorzien van tegelwerk en sanitair. Na oplevering dient de eigenaar enkel nog de woning te voorzien van een keukeninrichting en vloerafwerking waarna het genieten aan het romantische Klompven kan beginnen.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 815,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 7,617
Listed since
5 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Residential property with shared street entrance (apartment)
Building type
New property
Year of construction
1919
Type of roof
Combination roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
107 m²
Exterior space attached to the building
12 m²
Volume in cubic meters
325 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of stories
1 story

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?
Heating
Electric heating
Hot water
Electrical boiler

Exterior space

Location
Alongside water, sheltered location and In wooded surroundings
Garden
Surrounded by garden

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Garage

Type of garage
Carport

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Appartement (Bouwnr. 6)

€ 815,000 v.o.n.