Jhr.Repelaerlaan 14 7731 AN Ommen Kern Ommen - Zuid - ten zuiden v spoor

Hightlighted features

  • 463 m² living area
  • 2,455 m² plot size
  • 5 bedrooms
Map
€ 1,750,000 k.k.
Calculate monthly payment

Description

Moderne en luxe Villa op prachtige natuurlocatie van 2455 m2 aan de rand van bosrijk Ommen-Zuid. Bouwjaar 2007, qua wooncomfort en duurzaamheid haar tijd ver vooruit. Zonder compromissen ontwikkeld door en voor een gezin met internationale woonervaring. Hiermee zijn alle opgedane positieve elementen samengevoegd. Weloverwogen en uniek, met oog voor details en tijdloos door fijne materiaalkeuzes.
Door de tuingerichte architectuur en de verdiepingshoge glaspartijen, zijn de woonvertrekken aan de achterzijde open en prettig betrokken bij de groene omgeving. Heerlijk licht. Het halfronde dak, de hoge ruimtes en de diagonale indeling geven het huis een volledig eigen identiteit. Drie volledige woonverdiepingen met ruim 460 m2 aan woonoppervlakte en een inhoud van 2150 m3. Met recht royaal en robuust, maar ook gezellig en sfeervol.
Bij het ontwerpen stond het wooncomfort en de menselijke maat centraal. Bouwtechnisch gezien is de villa super duurzaam en oa voorzien van een aardwarmtepomp. Hiermee dus ook volledig voorzien van vloerverwarming (geen radiatoren) en relatief eenvoudig gasloos te maken. En koelen in de zomer! Centraal stofzuigsysteem, wasgoed stortkoker, automatische sproei installatie in de tuin, elke slaapkamer heeft airco en een inloopkast en veel meer doordachte details die door interieurbouwers praktisch geïntegreerd zijn.
De fraaie tuin is door aankoop van extra percelen bijna een kwart hectare groot en toch weinig bewerkelijk. Wel heerlijk vrij, aan de achterzijde geen buren maar natuur. In alle rust kun je heerlijk genieten vanaf de vier terrassen.
De wijk de Wolfskuil grenst direct aan de natuurgebieden waar toeristisch Ommen zijn bekendheid aan ontleent. Binnen een paar minuten sta je echter op het NS station en 20 minuten later in Zwolle. Schiphol ligt dan op een uurtje treinen. De rivier de vecht, de gezellige binnenstad en voortgezet onderwijs liggen op ca 10 minuten fietsen. Op gepaste afstand.

Indeling met omschrijving.

Begane grond:
Ruime hal met vide en trappen naar souterrain en verdieping in RVS. Linksaf naar de woonkeuken aan de voorzijde met inbouwapparatuur, kook- en spoeleiland en aansluitende ontbijttafel. Een tijdloze keuken met aanrechtblad van Brabants-leisteen. Zowel vanuit de hal als vanuit de keuken naar de living van ca 100 m2, volledig betrokken bij de tuin en terrassen. Op natuurlijke wijze ontstaat de indeling eetkamer (met balkon) en woonkamer (met haard). Vanuit de eetkamer is de studeerkamer bereikbaar met licht vanaf twee zijden en een grote “custom made” kastenwand. Een rustige thuiswerkplek. Binnendoor is een doorgang naar geïsoleerde dubbele garage met automatische sectionaaldeur en (tuin)toilet.

Verdieping:
Masterbedroom met dakterras, inloopkast, eigen badkamer en een wijds uitzicht. Drie ruime slaapkamers met elk een inloopkast. Strijkkamer/fitness en tweede badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. Vliering met technische ruimte WTW-ventilatie en berging.

Souterrain (gastenverblijf):
Ruime slaapkamer annex badkamer, relax/vrijetijd/muziek-ruimte met bar 40m2, beide met toegang door schuifpui tot verdiepte patio. Bergruimte, wasruimte, technische ruimte en separaat toilet.

Click op brochure voor uitgebreide achter grond informatie.
Compromisloos wonen en werken op een van de mooiste plekjes van nederland.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 1,750,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,780
Listed since
3 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Villa, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
2007
Type of roof
Shed roof covered with plastic

Surface areas and volume

Areas
Living area
463 m²
Other space inside the building
58 m²
Exterior space attached to the building
31 m²
Plot size
2,455 m²
Volume in cubic meters
2,143 m³

Layout

Number of rooms
8 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
3 bathrooms and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Bath and 3 toilets
Number of stories
2 stories, a/an loft and a basement
Facilities
Air conditioning, alarm installation, balanced ventilation system, optical fibre, rolldown shutters, flue, sliding door and TV via cable

Energy

Energy label
A What does this mean?
Heating
Geothermal heating, gas heater, heat recovery unit and heat pump
Hot water
Electrical boiler

Cadastral data

AMBT-OMMEN L 45
Cadastral map
Area
1.191 m²
Ownership situation
Full ownership
AMBT-OMMEN L 323
Area
544 m²
Ownership situation
Full ownership
AMBT-OMMEN L 318
Area
612 m²
Ownership situation
Full ownership
AMBT-OMMEN L 356
Area
108 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
On the edge of a forest, alongside a quiet road, sheltered location, In wooded surroundings and unobstructed surrounding view
Garden
Surrounded by garden
Balcony/roof garden
Roof terrace present

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Garage

Type of garage
Attached brick garage and built-in
Capacity
2 cars
Facilities
Electrical door, electricity, heating and running water
Insulation
Completely insulated

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Jhr.Repelaerlaan 14

€ 1,750,000 k.k.