Albert Berendshof kavel 7 8431 VT Oosterwolde (FR)

€ 280,000 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

Wonen aan het hof, tussen reuring en landelijkheid. De toegangsweg ligt er al. Speels gekromd met aan het einde de cul de sac, de draai voor de weg terug.

Kavel 7:
Kavel 7 is circa 1.822 m² groot. Deze kavel ligt aan de westzijde van de straat en heeft uitzicht over het achtergelegen
agrarisch gebied. De achtertuin ligt dus op het westen. Eventueel bijkopen van extra grond behoort tot de mogelijkheden.

Hoe de huizen aan het Albert Berendshof eruit komen te zien bepaalt u zelf. Ruimte genoeg, de architect heeft de beschikking over maar liefst 500 te bebouwen vierkante meters. Volledig energieneutrale woningen, een kantoor of praktijk aan huis, mantelzorgwonen, of gewoon de keus voor een royaal bemeten gezinswoning. Het staat u vrij om uw gedroomde woonwens naar eigen inzicht in te vullen.

Oosterwolde heeft een gunstige ligging als middelpunt van het noorden. Dankzij de vernieuwde N381 is Drachten tegenwoordig bereikbaar in vijftien autominuten. Groningen, Leeuwarden, Assen of het Merengebied van Friesland liggen hooguit een goed half uur vanaf Oosterwolde.

Het Albert Berendshof ligt ruimtelijk gezien op een bijzondere plek. De locatie grenst aan een stukje landelijkheid dat vanaf de westkant tot aan het centrum van Oosterwolde reikt. Aan de ene kant begint de stedelijke reuring die bij de hoofdplaats van Ooststellingwerf hoort, aan de andere kant wenkt het buitengebied.

Het winkelgebied en andere voorzieningen bevinden zich op vijf minuten loopafstand. De basisschool en het Stellingwerf College voor middelbaar onderwijs, de huisartsenpost en het centrum voor gezondheidszorg, de sportfaciliteiten en het zwembad van Oosterwolde liggen op steenworp afstand.

De genoemde prijs betreft een vaste prijs inclusief BTW, de kosten van de akte van levering komen voor rekening van de verkoper.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 280,000 vrij op naam
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
1,822 m²

Cadastral data

OOSTERWOLDE C 6338
Cadastral map
Area
Part of parcel
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and freestanding location

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Albert Berendshof kavel 7

€ 280,000 v.o.n.