• Under option

Brinkersweide woning 7 3911 RT Rhenen

Hightlighted features

  • 170 m² living area
  • 720 m² plot size
  • 5 bedrooms
Map
€ 779,000 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

Modern en rustiek wonen nabij natuur en bossen

Een ‘eigen’ laan leidt naar dit exclusieve hof waar de laatste luxueuze villa's zullen verrijzen. Deze vormen het aan het groen grenzende project ‘Brinkersweide’. Vijf eigenaren gingen u voor. Aan u de eer om eigenaar van een van de resterende woningen te worden. De villa’s lenen zich bij uitstek voor diegenen die graag royaal wonen waarbij genieten van een woonkeuken dagelijks deel uitmaakt van het (gezins)leven. De villa’s kennen veel daglicht, ruime percelen en een natuurgebied en bossen in de nabijheid.

‘Brinkersweide’ is gelegen in de gemeente Rhenen op de grens van de populaire wijk Petenbos in Veenendaal. Op loopafstand bevinden zich natuurgebied Kwintelooyen en de Prattenburgse bossen. Op korte afstand zijn onder andere diverse scholen en kinderopvang, busverbindingen en winkelvoorzieningen (supermarkt, bloemist, giftshop). Vijf minuten verder bevindt zich het NS-station en rijdt u het stadscentrum van Veenendaal binnen.

Een zeer ruim perceel van ca. 720 m2 omringt deze statige villa. Door de opvallend lichte gevels kent deze villa de uitstraling van een rustiek herenhuis. De ligging en de grote kavel maken deze villa tot een gewild object in het exclusieve ‘Brinkersweide’. Vanzelfsprekend wordt er met hoogwaardige en duurzame materialen gebouwd. In het interieur wordt dit doorgevoerd in de mate van afbouw en is ook het sanitair en tegelwerk van hoog niveau.

De ruime tuin biedt vrijwel geheel rondom de villa vele mogelijkheden en comfort. Een eigen laan, welke u gezamenlijk met de 6 overige eigenaren beheert, waarborgt de toegang tot ‘Brinkersweide’. Enkel bestemmingsverkeer zal hiervan gebruik maken.
Kenmerkend voor deze villa zijn de gevelbekleding van de garage en tuinkamer, de donkere stenen plint en de vele raampartijen rondom. Deze brengen veel lichtinval terwijl ze uw privacy bewaken vanwege de gunstige situering. Over privacy gesproken; de positionering op het kavel en de indeling van deze villa waarborgen dat uw buren nabij maar toch op afstand zijn.

De statige voordeur bevestigt de allure die achter de gevel te vinden is. U komt binnen in een ruime hal met trap en toilet. Bij entree van de woonkamer ervaart u een oase van licht. Vele raampartijen sieren het zitgedeelte en de open woonkeuken. Beide leefruimtes hebben openslaande deuren naar de diepe en bovenal brede tuin. De speelse indeling van de begane grond waarborgt dat alle bewoners op alle momenten van de dag een eigen plekje kunnen opzoeken en door de lichte, open ruimte toch verbonden zijn.

In een woning is niets zo persoonlijk als een keuken. Daarom wordt de villa zonder keuken opgeleverd. De ruimte biedt alle mogelijkheden om naar eigen behoefte en sfeer te kiezen voor uw smaak van materialen en benodigde apparatuur. Ruim baan voor uw eigen droom woonkeuken!

Via het eetgedeelte bereikt u inpandig de ruime garage. De ruimte heeft een sectionaaldeur en een tuindeur. Vanwege de oppervlakte biedt het naast een auto, voldoende opbergmogelijkheden en plaats voor de wasruimte. Ideaal; het witgoed uit het zicht. De oprit voor de garage biedt plaats aan twee auto’s.

De trap leidt naar de 1e verdieping. De hoge en lichte overloop biedt toegang tot alle ruimtes. Rechtsaf ligt de verrassend ruime masterbedroom met een inloopkast. Middenachter bevindt zich de lichte badkamer. Vanwege de ruimte kunt u hier naar hartelust baden en douchen. Aan de linkerzijde van de woning bevinden zich twee gelijkwaardige royale slaapkamers met fijne raampartijen waardoor het heerlijk ontwaken is.

De 2e verdieping bereikt u met de vaste trap en biedt onverwachts veel ruimte en mogelijkheden. Standaard is deze uitgerust met een ruime overloop met nog eens twee riante (slaap)kamers. Vanzelfsprekend zijn deze ruimtes voor allerlei doeleinden te gebruiken. In overleg met de kopersbegeleider van de aannemer kan de woning naar wens en eigen smaak worden ingedeeld en afgebouwd.
De villa’s van ‘Brinkersweide’ zijn naast het gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen, uitgerust met een toekomstbestendige verwarmingsinstallatie. Dit betreft een grondgebonden warmtepompsysteem. Dit systeem gebruikt hernieuwbare energie om de woning van warmte en warm tapwater te voorzien. Dit gebeurt door middel van bodemenergie in combinatie met een warmtepomp. Naast het verwarmen van de woning kan dit systeem de woning ook koelen wat ervoor zorgt dat de woning altijd een behaaglijk klimaat heeft. Dit systeem wordt tot grote vreugde van de bewoners sinds enkele jaren in woningen toegepast. Heerlijk om zonder hinderlijke radiatoren uw ruimtes in te kunnen richten en wat een vrijheid om altijd duurzaam uw gewenste klimaat te beheren!
Samengevat biedt de gehele villa een royale woonverdieping met zit-, keuken- en eetgedeelte, een ruime hal met toilet en inpandige garage met mogelijkheid tot natte ruimte, 1e verdieping met 3 slaapkamers en een prettig gesitueerde badkamer en een 2e verdieping met grote overloop en 2 (slaap)kamers. De grootse tuin geeft de mogelijkheid om van buiten het nieuwe binnen te maken. Veel plezier met het verder inrichten en inbeelden van uw nieuwe (t)huis in dit exclusieve hof ‘Brinkersweide’.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 779,000 vrij op naam
Asking price per m²
info
€ 4,582
Listed since
4 months
Status
Under option
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Villa, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
2020
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
170 m²
Plot size
720 m²
Volume in cubic meters
623 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (5 bedrooms)
Number of stories
3 stories

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Roof insulation, energy efficient window, insulated walls, floor insulation and completely insulated
Heating
Geothermal heating, complete floor heating and heat pump
Hot water
Geothermal heating

Cadastral data

RHENEN A 1444
Cadastral map
Area
720 m² (part of parcel)
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Surrounded by garden

Garage

Type of garage
Built-in
Capacity
1 car

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Veeneind

All of Rhenen

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Veeneind

All of Rhenen

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information