Brinkersweide woning 6 3911 RT Rhenen

  • Under option
€ 695,000 v.o.n. Calculate monthly payment

Hightlighted features

  • Year of construction 2020
  • Living area 171 m²
  • Number of rooms 6
  • Plot size 500 m²

Description

Modern en rustiek wonen nabij natuur en bossen

Een ‘eigen’ laan leidt naar dit exclusieve hof waar de laatste luxueuze villa's zullen verrijzen. Deze vormen het aan het groen grenzende project ‘Brinkersweide’. Vijf eigenaren gingen u voor. Aan u de eer om eigenaar van een van de resterende woningen te worden. De villa’s lenen zich bij uitstek voor diegenen die graag royaal wonen waarbij genieten van een woonkeuken dagelijks deel uitmaakt van het (gezins)leven. De villa’s kennen veel daglicht, ruime percelen en een natuurgebied en bossen in de nabijheid.

‘Brinkersweide’ is gelegen in de gemeente Rhenen op de grens van de populaire wijk Petenbos in Veenendaal. Op loopafstand bevinden zich natuurgebied Kwintelooyen en de Prattenburgse bossen. Op korte afstand zijn onder andere diverse scholen en kinderopvang, busverbindingen en winkelvoorzieningen (supermarkt, bloemist, giftshop). Vijf minuten verder bevindt zich het NS-station en rijdt u het stadscentrum van Veenendaal binnen.

Een statige villa met allure. De opvallend lichte verdieping rust op het robuuste fundament van grijze stenen van de begane grond. De dakkapel topt het totaal af en brengt een modern rustieke villa op een ruim perceel in het exclusieve ‘Brinkersweide’. Vanzelfsprekend wordt er met hoogwaardige en duurzame materialen gebouwd. In het interieur wordt dit doorgevoerd in de mate van afbouw en is ook het sanitair en tegelwerk van hoog niveau.

De vele raampartijen brengen licht terwijl ze uw privacy bewaken vanwege de gunstige situering. Over privacy gesproken; de positionering van de villa op de kavel waarborgt dat uw buren nabij maar toch op afstand zijn. De ruime tuin biedt vele mogelijkheden en rondom comfort. Doordat ‘Brinkersweide’ haar eigen laan kent, zal enkel bestemmingsverkeer hiervan gebruik maken.

De uitnodigende voordeur brengt u in de ruime hal met trapopgang en toilet. Rechtsaf loopt u de lichte werkkamer binnen. Vanzelfsprekend is deze ruimte voor meerdere doeleinden te gebruiken.
Bij entree van de woonkamer ervaart u een oase van licht. Vele raampartijen sieren het zitgedeelte en de open woonkeuken. Beide leefruimtes hebben openslaande deuren naar de diepe en brede tuin op het noordwesten. Vanuit het zitgedeelte biedt de woning zelfs de mogelijkheid om een veranda aan te bouwen voor vele uren binnen-buiten genot.

In een woning is niets zo persoonlijk als een keuken. Daarom wordt de villa zonder keuken opgeleverd. De lichte ruimte biedt alle mogelijkheden om naar eigen behoefte en sfeer te kiezen voor uw smaak van materialen en benodigde apparatuur. Ruim baan voor uw eigen droom woonkeuken!

Via het eetgedeelte bereikt u inpandig de ruime garage. De garage heeft een sectionaaldeur en een tuindeur en biedt voldoende ruimte om naast een auto de natte ruimte in te richten. De oprit voor de garage biedt plaats aan twee auto’s.

De trap leidt naar de 1e verdieping. De hoge en lichte overloop biedt toegang tot alle ruimtes. Linksaf de verrassend ruime masterbedroom met inloopkast. Middenachter bevindt zich de ruime badkamer. Vanwege de ruimte kunt u hier naar hartelust baden en douchen. Aan de rechterzijde van de woning bevinden zich twee ruime gelijkwaardige slaapkamers met fijne raampartijen aan twee zijden waardoor het heerlijk ontwaken is.

De 2e verdieping bereikt u met de trap en is een ‘verborgen schat’ in deze villa. Standaard is deze uitgerust met een ruime overloop met nog eens twee royale (slaap)kamers. Vanzelfsprekend zijn deze ruimtes voor allerlei doeleinden te gebruiken.
In overleg met de kopersbegeleider van de aannemer kan de woning naar wens en eigen smaak worden ingedeeld en afgebouwd.
De villa’s van ‘Brinkersweide’ zijn naast het gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen, uitgerust met een toekomstbestendige verwarmingsinstallatie. Dit betreft een grondgebonden warmtepompsysteem. Dit systeem gebruikt hernieuwbare energie om de woning van warmte en warm tapwater te voorzien. Dit gebeurt door middel van bodemenergie in combinatie met een warmtepomp. Naast het verwarmen van de woning kan dit systeem de woning ook koelen wat ervoor zorgt dat de woning altijd een behaaglijk klimaat heeft. Dit systeem wordt tot grote vreugde van de bewoners sinds enkele jaren in woningen toegepast. Heerlijk om zonder hinderlijke radiatoren uw ruimtes in te kunnen richten en wat een vrijheid om altijd duurzaam uw gewenste klimaat te beheren!
Samengevat biedt de gehele villa een royale woonverdieping met zit-, keuken- en eetgedeelte, een werkkamer, toilet en ruime inpandige garage, 1e verdieping met 3 slaapkamers en een prettig gesitueerde badkamer en een 2e verdieping met grote overloop en 2 (slaap)kamers. De grootse tuin geeft de mogelijkheid om van buiten het nieuwe binnen te maken. Veel plezier met het verder inrichten en inbeelden van uw nieuwe (t)huis in dit exclusieve hof ‘Brinkersweide’.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 695,000 vrij op naam
Asking price per m²
info
€ 4,064
Listed since
3 months
Status
Under option
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Villa, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
2020
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
171 m²
External storage space
24 m²
Plot size
500 m²
Volume in cubic meters
639 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (5 bedrooms)
Number of stories
3 stories

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Roof insulation, energy efficient window, insulated walls, floor insulation and completely insulated
Heating
Geothermal heating, complete floor heating and heat pump
Hot water
Geothermal heating

Cadastral data

RHENEN A 1444
Cadastral map
Area
500 m² (part of parcel)
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Surrounded by garden

Garage

Type of garage
Built-in
Capacity
1 car

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Veeneind

All of Rhenen

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Veeneind

All of Rhenen

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information