• Sold under reservation

Cosseehof 25 . 3054 RA Rotterdam Hillegersberg Noord

Hightlighted features

  • 106 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 499,000 v.o.n.
Calculate monthly payment
Part of project Hof van Cossee, Rotterdam

Description

Appartement blok D type D2-1

Hoogwaardig wonen in het hart van Hillegersberg. Hof van Cossee is een fraai vormgegeven en duurzaam nieuwbouw project met 44 woningen, bestaande uit 13 Hof(gezins)woningen en 31 appartementen. De woningen worden gebouwd in de vorm van een hof rondom een besloten gemeenschappelijke binnenplaats. Alle woningen beschikken daarnaast over royale privé terrassen. Naast de 13 Hofwoningen worden tevens drie kleinschalige appartementen gebouwen ontwikkeld met elk hun eigen unieke kenmerken.

De centrale en besloten ligging in het hart van Hillegersberg maakt het project uniek. Het project beschikt over een breed scala aan woningen. Met hofwoningen aan de binnenplaats tot penthouses met panoramisch uitzicht over de Hillegondakerk en de skyline van Rotterdam, biedt Hof van Cossee voor elk wat wils. Het complex telt meerdere entree’s waarbij de hoofdentree rechtstreeks toegang biedt tot de gezellige Bergse Dorpsstraat. Er is gekozen voor een tijdloos en luchtig ontwerp met veel horizontale lijnen, veel glas, grote buitenruimtes en veel groen. Naast de keuze voor de vormgeving van de gebouwen en de opzet als een besloten hof, is natuurlijk ook veel aandacht besteed aan de indeling en afwerking van de individuele woningen.

Op de begane grond van het project bevindt zich een ruime overdekte parkeergarage die plaats biedt aan 77 auto’s en meerdere fietsenstallingen.

Appartementen (blokken B, D en E):
De 18 speels vormgegeven appartementen in de gebouwen B,C en D hebben een riant oppervlak van 85 tot 230 m². Met een mooie open keuken, inpandige berging en twee tot vier slaapkamers. En vaak met een balkon én een terras met vrij uitzicht op Hillegersberg of het sfeervolle binnendek ontbreekt het u hier aan niets. Het mooie is dat u uit verschillende indelingsmogelijkheden kunt kiezen. Van een kantoorruimte en extra logeerkamer tot een luxe walk-in closet. Zegt u het maar.

Bouwnummer D2-1:
Een ruim drie kamer appartement op de tweede woonlaag met een kamerbreed balkon op het zuiden, een privé parkeerplaats in de ondergelegen garage (optioneel) en slaapkamers grenzend aan de gemeenschappelijke binnentuin.

De projectwebsite biedt u de mogelijkheid zich in te schrijven op de diverse woningen. De inschrijving via de projectwebsite is vrijblijvend en u kunt desgewenst vijf voorkeuren voor woningen opgeven. Tevens vindt u hier alle informatie over het project.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 499,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 4,708
Listed since
4 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Galleried apartment
Building type
New property
Year of construction
2021
Type of roof
Flat roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
106 m²
Exterior space attached to the building
9 m²
Volume in cubic meters
280 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 separate toilet
Number of stories
1 story
Located at
2nd floor
Facilities
Elevator

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
Complete floor heating, heat recovery unit and heat pump
Hot water
Electrical boiler

Exterior space

Garden
Sun terrace

Garage

Type of garage
Built-in
Capacity
1 car

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Cosseehof 25 .

€ 499,000 v.o.n.