Downtown Appartement (Bouwnr. 2) 3012 VJ Rotterdam

Hightlighted features

  • 80 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 450,000 v.o.n.
Calculate monthly payment
Part of project De Maasbode, Rotterdam

Description

DISCLAIMER: Bouwnummer 2 geeft louter indicatieve informatie over het woningtype. Vanaf de start verkoop zal alle definitieve informatie bekend worden, evenals de vastgestelde prijzen.

DE MAASBODE, ROTTERDAM
De Maasbode is niet zomaar een gebouw. Het is hét nieuwe woongebouw in de stad met 94 woningen! Midden in het centrum van Rotterdam. In de wijk Cool – Witte de With District. De coolste wijk van de stad. Dit 70 meter hoge gebouw aan de William Boothlaan, op de hoek Schiedamse Vest en de Schiedamsesingel, heeft binnenstraten op hoogte. Zo wonen, dat kan alleen hier. In Rotterdam.

WONEN ZOALS JE WONEN WILT, DAT IS ‘M
Hier woon je zoals je wonen wilt. Voor wie exclusiviteit in de overtreffende trap verlangt. Met of zonder gezin. Aan een straat op hoogte, uniek en nieuw. Maar ook levendig en omringd door de stad. Met winkels, horeca en scholen om de hoek. Vlakbij de Witte de Withstraat en de Coolsingel. De Maasbode is voor iedereen die gaat voor high-end wooncomfort, internationale allure en privacy. Dat is ‘M.

NIEUWBOUW EIGEN EN UNIEK, SNAP JE ‘M
De wijk Cool. Een fantastische plek midden in Rotterdam. Waar gezinnen, stellen en singles fijn wonen. Bruisend en dynamisch. Echt een unieke locatie! En een unieke locatie vraagt om een bijzonder gebouw. Dat is De Maasbode… one of a kind en cool. Want deze woontoren heeft geen galerijen, maar échte straten waar de City Houses en City Villa's aan liggen. Straten op hoogte. Niet aaneengeschakeld, maar bovenop elkaar gestapeld! Ieder huis heeft een stoep voor de deur en een terras. Door de straten bovenop elkaar te bouwen, is het gelukt om op een klein stukje Rotterdam een volledige woonwijk te bouwen. Dit is zowel letterlijk als figuurlijk wonen op topniveau. Hoe cool is dat? Wonen in een herenhuis op 70 meter hoogte, snap je ‘M ?

COOL, JE WILT ‘M
In De Maasbode, woon je in het kloppend hart van Rotterdam. 24-uur leven om je heen en toch je eigen unieke plek in alle rust en wakend over de stad. Ga je nu voor een City Loft, Uptown of Downtown Appartement, een 3-laags City House of City Villa of een verfijnde TopFloor over 2 woonlagen? Hier vind je ze, in gelimiteerde aantallen. Niet de hoogste van de stad maar wel de nieuwste met de meest unieke appartementen op een plek waar alles dichtbij is en het leven bruist. Dat is ‘M.

DE MAASBODE. DIT IS 'M
De Maasbode is bijzonder en uniek. Ontworpen vanuit een vraagstuk. Namelijk hoe we o.a. 3-laagse woningen toevoegen aan de binnenstad. Het contact met andere mensen en voldoende ruimte zijn daarbij belangrijk. Huisje, boompje, beestje wordt niet per se geassocieerd met de drukke en soms anonieme binnenstad. Toch hebben we juist dát voor elkaar gekregen.

We hebben zo’n wijk de hoogte in gebouwd. Met verschillende straten waar ruimte is om te ontmoeten, ontdekken en leven. De gezamenlijke entreestraat is ontstaan omdat er behoefte is aan een centraal meetingpoint. Waar je elkaar ongedwongen ziet en ontmoet. Het pad rondom de terrassen is voor de kinderen uit de buurt de spreekwoordelijke heg met het gat, hier komen ze elkaar tegen. Bijna iedere gezinswoning in De Maasbode heeft een ‘eigen’ boom. Het is een concept dat is ontstaan vanuit wensen. Wensen van mensen. Van families. Het is geen gebouw, maar een thuis.

HIER KOMT ALLES SAMEN
Rotterdam leeft. Bruist. Is de stad van de toekomst. In Rotterdam wil je wonen. Maar je wilt ook fijn wonen. Met voldoende leefruimte. In een gezellige buurt. Want jouw familie heeft behoefte aan sociale interactie. Buren waar je mee praat. Andere kinderen waar jouw kids mee kunnen spelen. Een straat waar ze veilig kunnen rennen, fietsen, voetballen. Een eigen plek. Ruimte. Zowel binnen als buiten, rondom het huis. Ruimte voor groen en een tuin. Scholen en sportverenigingen in de buurt. In De Maasbode komt dat alles samen, midden in de stad.

De bewoners van de 94 exclusieve woningen treffen elkaar in de bijzondere entreestraat. Waar winkels en horeca zich kunnen vestigen. Heb je de auto na een dag werken geparkeerd in de kelder? Dan kom je hier uit. Hier stal je ook je (bak)fiets en haal je de post op. Groet je elkaar bij thuiskomst.

WONEN IN EEN STRAAT OP HOOGTE
De woonlagen in De Maasbode waar de City Houses en City Villa's aan liggen, bestaan uit overdekte binnenstraten met 44 eengezinswoningen. Je woont hier in een gezellige straat, met buren. Niet op straatniveau, maar op hoogte! De straten zijn ongeveer 10 meter hoog. Maar het voelt alsof je buiten staat. Door een goed doordacht lichtplan en slimme opstelling van verschillende lampen, wordt het licht van buiten in de straten nagebootst. Het licht in de overdekte straat past zich in de loop van de dag aan. Schaduwen draaien met de zon mee en als het buiten schemert, schemert het in de straten van De Maasbode.

Iedere gezinswoning in De Maasbode heeft een terras. Een gemeenschappelijk pad achter de tuinen verbindt opnieuw de woonwijk die hier is gemaakt. Hier kom je elkaar weer tegen. Ontmoet je elkaar. Leer je elkaar beter kennen. Maar er is meer. De puien in het gebouw hebben bijvoorbeeld heel veel glas. Een open karakter, net als in ‘gewone’ straten. Zo kun je zien of de buren thuis zijn. Naar elkaar zwaaien.

MIDDEN IN DE STAD
Niet alleen jonge gezinnen voelen zich hier thuis. In De Maasbode vind je City Lofts en twee- en driekamerappartementen (Uptown en Downtown). In het midden van het gebouw zijn royale eengezinswoningen (City House en City Villa) met twee of drie woonlagen. Bovenin liggen de TopFloor appartementen. Voor iedere woonwens een passende woning.

De ligging van De Maasbode is perfect. Midden in de stad. Aan de William Boothlaan, op de hoek van de Schiedamse Vest en de Schiedamsesingel. Pal aan ’t Landje. De grootste outdoor speelplek van de stad. In de hippe wijk Cool. Vlakbij het Oogziekenhuis en de Witte de Withstraat. Hier voel jij je thuis. Thuis in de stad.

DOWNTOWN APPARTEMENT
Zoek jij een heerlijk ruim en licht twee- of driekamerappartement met een eigen buitenruimte in hartje Rotterdam? Dan hebben wij het Downtown appartement voor je. Deze appartementen hebben een speelse indeling met open keuken en in sommige gevallen zelfs plek voor een luxueus kookeiland. Alle appartementen beschikken over een fijn privébalkon die je bereikt via de grote openschuivende glazen pui. Deze appartementen zijn allemaal uniek en hebben een woonoppervlakte van 66 tot 121 m². Eén of twee slaapkamers, een berging in de woning en een plek voor je fiets in de centrale fietsenstalling. In de wijk Cool, de coolste wijk van de stad, woon jij in een uniek appartement.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 450,000 vrij op naam
Asking price per m²
info
€ 5,625
Listed since
3 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2023
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing
Quality marks
SWK garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
80 m²
Exterior space attached to the building
10 m²
Volume in cubic meters
240 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
1 story
Located at
3rd floor
Facilities
Balanced ventilation system, optical fibre, elevator and sliding door

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?
Insulation
Energy efficient window and completely insulated
Heating
District heating, complete floor heating and heat recovery unit
Hot water
Central facility and district heating

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in center and in residential district
Balcony/roof garden
Balcony present

Parking

Type of parking facilities
Paid parking, public parking and resident's parking permits

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Cool

All of Rotterdam

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Cool

All of Rotterdam

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Downtown Appartement (Bouwnr. 2)

€ 450,000 v.o.n.