Onderweg 11 kavel 1 3059 LE Rotterdam

  • Sold under reservation
€ 395,000 v.o.n.

Description

Het is zover. De percelen aan de Onderweg kunnen worden aangeboden. Het betreft de eerste fase met 4 bouwpercelen gelegen op een eiland aan de rand van de woonwijk Rotterdam-Nesselande. Alle tuinen liggen op het zuidwesten en de percelen aan de Onderweg kijken uit over de karakteristieke aangelegde Onderweg met de knotwilgen en de groene zoom.

Het bestemmingsplan voorziet in een bebouwingsopp. van ca. 160- 179 m² binnen het bouwvlak. Het bouwvlak is e.e.a. van het perceel 16-16,5 meter breed en 19-22,6 meter lang. Er dient rekening gehouden te worden met een goothoogte van 4,50 meter en een nokhoogte van 8,00 meter (met een vrijstelling onder voorwaarde van max. 50 cm). Zie ook bepalingen Bestemmingsplan Nesselande 16e uitwerking voor meer informatie.

Het gehele perceel is verdeeld in 4 kavels en dient nog kadastraal uitgemeten te worden. De dam, de schoeiing en de verharding van de mandelige weg zijn al aangelegd.

Een unieke locatie voor de liefhebber van landelijk wonen met aan de achterdeur alle voorzieningen van Rotterdam-Nesselande en Nieuwerkerk aan den IJssel.

Rotterdam-Nesselande:
Nesselande ligt aan de oostrand van Rotterdam en grenst aan de Zevenhuizerplas en het buitengebied van Zevenhuizen. De wijk maakt onderdeel uit van de deelgemeente Prins Alexander. Nesselande is bereikbaar via de A20/A12 of met de metro. Nesselande beschikt over goede voorzieningen zoals de brede school, een bibliotheek, een rijk verenigingsleven en een gezondheidscentrum. Maar ook over een goed winkelcentrum met een scala aan winkels langs de boulevard aan de Zevenhuizerplas. De dorpse voorzieningen van Nieuwerkerk liggen op loopafstand.
Wanneer kunt u beginnen
Het bestemmingsplan is al vastgesteld. Samen met uw architect kunt u meteen starten met het ontwerpen van de woning, de vergunning aanvragen en de kavel inrichten.

Nutsvoorzieningen:
Door en voor rekening van koper dient de aanleg en de aansluiting van de nutsvoorzieningen plaats te vinden. De voorzieningen van het riool wordt door verkoper aangelegd. De investering daarvoor wordt door de verkoper aan koper doorberekend.

Bodemonderzoek:
Door en voor rekening van verkoper is een verkennend bodemonderzoek uitgevoerd. Hieruit is gebleken dat de locatie geschikt is voor woningbouw.

Bijzonderheden:
O.a. aan de breedte van de woning en de kaphelling zijn eisen gesteld. In het bestemmingsplan kunt u precies lezen waar uw woning aan moet voldoen. Daarnaast moet de woning passen binnen de welstandscriteria.

De vraagprijs van het bouwperceel bedraagt
Kavel 1 718 m² (incl. mandelig terrein) € 395.000,= excl. BTW v.o.n. (verkocht onder voorbehoud)
Kavel 2 713 m² (incl. mandelig terrein) € 395.000,= excl. BTW v.o.n.
Kavel 5 643 m² (incl. mandelig terrein) € 363.000,= excl. BTW v.o.n. (verkocht onder voorbehoud)
Kavel 6 640 m² (incl. mandelig terrein) € 363.000,= excl. BTW v.o.n. (verkocht onder voorbehoud)

Opleveringstermijn nader overeen te komen.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 395,000 vrij op naam
Original asking price
€ 363,000 vrij op naam
Listed since
6+ months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
718 m²

Cadastral data

ROTTERDAM BC 1887
Cadastral map
Area
1.482 m² (part of parcel)
Ownership situation
Full ownership
ROTTERDAM BC 681
Area
3.910 m² (part of parcel)
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, alongside water, sheltered location, outside the built-up area, rural, freestanding location and unobstructed surrounding view