• Sold under reservation

Cosseehof 6 . 3054 RA Rotterdam Hillegersberg Noord

Hightlighted features

  • 188 m² living area
  • 4 bedrooms
Map
€ 725,000 v.o.n.
Calculate monthly payment
Part of project Hof van Cossee, Rotterdam

Description

Hofwoning blok A type A6

Hoogwaardig wonen in het hart van Hillegersberg. Hof van Cossee is een fraai vormgegeven en duurzaam nieuwbouw project met 44 woningen, bestaande uit 13 Hof(gezins)woningen en 31 appartementen. De woningen worden gebouwd in de vorm van een hof rondom een besloten gemeenschappelijke binnenplaats. Alle woningen beschikken daarnaast over royale privé terrassen. Naast de 13 Hofwoningen worden tevens drie kleinschalige appartementen gebouwen ontwikkeld met elk hun eigen unieke kenmerken.

De centrale en besloten ligging in het hart van Hillegersberg maakt het project uniek. Het project beschikt over een breed scala aan woningen. Met hofwoningen aan de binnenplaats tot penthouses met panoramisch uitzicht over de Hillegondakerk en de skyline van Rotterdam, biedt Hof van Cossee voor elk wat wils. Het complex telt meerdere entree’s waarbij de hoofdentree rechtstreeks toegang biedt tot de gezellige Bergse Dorpsstraat. Er is gekozen voor een tijdloos en luchtig ontwerp met veel horizontale lijnen, veel glas, grote buitenruimtes en veel groen. Naast de keuze voor de vormgeving van de gebouwen en de opzet als een besloten hof, is natuurlijk ook veel aandacht besteed aan de indeling en afwerking van de individuele woningen.

Op de begane grond van het project bevindt zich een ruime overdekte parkeergarage die plaats biedt aan 77 auto’s en meerdere fietsenstallingen.

Hofwoningen (blokken A en C):
In blok A en C komen 13 (resp. 6 + 7) zeer ruime gezinswoningen van vierwoonlagen. Deze hofwoningen variëren in grootte van 137 tot 187 m² en hebben vijf tot zeven kamers. Verder geniet u hier van twee royale privé terrassen op het oosten of zuiden, één of twee privéparkeerplaatsen onder de woning, een fraaie ligging aan de gemeenschappelijke binnentuin en een ruime berging op de begane grond. Ook beschikt u hier over een extra grote multifunctionele ruimte, die deze woningen zeer geschikt maakt voor gebruik als kantoor of praktijk aan huis.

Bouwnummer A6:
Zeer ruime hofwoning over vier woonlagen met twee royale privéterrassen op het oosten, twee privé parkeerplaatsen en een fraaie ligging aan de gemeenschappelijke binnentuin. De extra grote multifunctionele ruimte op de begane grond maakt deze woning tevens uitermate geschikt voor gebruik als kantoor of praktijk aan huis. Deze woning beschikt tevens over een privé patio op de begane grond.

De projectwebsite biedt u de mogelijkheid zich in te schrijven op de diverse woningen. De inschrijving via de projectwebsite is vrijblijvend en u kunt desgewenst vijf voorkeuren voor woningen opgeven. Tevens vindt u hier alle informatie over het project.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 725,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 3,856
Listed since
4 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
New property
Year of construction
2021
Type of roof
Flat roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
188 m²
Exterior space attached to the building
56 m²
Volume in cubic meters
499 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
2 separate toilets
Number of stories
4 stories

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
Complete floor heating, heat recovery unit and heat pump
Hot water
Electrical boiler

Exterior space

Garden
Sun terrace

Garage

Type of garage
Built-in
Capacity
2 cars

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Cosseehof 6 .

€ 725,000 v.o.n.