Natuurlijk Stads (Bouwnr. 2) 3084 LJ Rotterdam

Hightlighted features

  • 178 m² living area
  • 3 bedrooms
Map
€ 699,000 v.o.n.
Calculate monthly payment
Part of project Natuurlijk Stads, Rotterdam

Description

Royaal wonen aan de rand van Rotterdam. Dat kan binnenkort in Natuurlijk Stads waar aan de zuidrand van de stad veertien ruime twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning worden gebouwd.

De woningen zijn geschikt voor een brede doelgroep. Dit blijkt onder meer ui de ruime opzet van de woningen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw plek uit te breiden met een kantoor aan huis of het bouwen van een gastenverblijf. De verspringende ligging van de woningen geeft veel privacy. Bovendien zijn alle woningen voorzien van een enorme tuin en twee parkeerplekken op eigen grond: uniek in Rotterdam.

De ligging van Natuurlijk Stads is bijzonder. Het centrum van Rotterdam ligt op fietsafstand en een groen stadpark ligt loopafstand van uw voordeur. Bovendien liggen tal van gemeentelijke en medische voorzieningen, diverse scholen en winkels vrijwel letterlijk om de hoek. Daarnaast ligt de A15 in de buurt die u direct toegang verschaft tot de Ring van Rotterdam.

De locatie van de Charloisse Lagedijk is een van de weinige in zijn soort: het is wonen in een natuurrijke omgeving met de bruisende stad op steenworp afstand. Dit zijn niet langer ver van mijn bed dromen, want het wordt gerealiseerd in Natuurlijk Stads.

DE WONINGEN
Natuurlijk Stads kent drie woningtype: twee typen twee-onder-een-kap-woningen en één vrijstaande woning. De twee-onder-een-kap-woningen zijn er met twee dakvormen: een zogenaamde langskap (hier staat de kap evenwijdig aan de straat) en een dwarskap (waarbij de kap haaks op de straat staat). Door een verschil in woningbreedte ontstaan er verschillende soorten woningen binnen hetzelfde type. Doordat de woningen in enkele gevallen gespiegeld worden uitgevoerd ontstaat er een mooi speels straatbeeld. Door de lage goot hebben de woningen een vriendelijke uitstraling waardoor ze prachtig wegvallen in de lintbebouwing langs de dijk. De woningen met een langskap krijgen ter hoogte van de goot een dakkapel geplaatst aan zowel de voor- als achterzijde van de woning (bouwnummers 2,3, 6, 7, 9, 12 en 15). Door de plaatsing van de dakkapel en van de goot halverwege de eerste verdieping, krijg je minder massaal ogende woningen maar gaat di niet ten kosten van de feitelijke ruimte van de woning.

MEER BIJZONDERHEDEN
Alle woningen van Natuurlijk Stads hebben grote percelen met een eigen berging en met parkeermogelijkheden voor minimaal twee auto’s op eigen terrein. De tuinen zijn ruim van opzet

LANDELIJK WONEN DICHT BIJ DE STAD
Het interessante aan Natuurlijk Stads is het landelijk karakter. Dit ziet u direct om u heen: de dijk, de paarden, boerderijen, de mooie slingerweg met hoge bomen.

RUST EN RUIMTE
Geniet van de ruimte om u heen, de brede en diepe kavels waarin u naar hartenlust kunt genieten van de privacy die de tuin biedt. Parkeren kan op eigen terrein. Met kavels vanaf 500 m² kunt u volledig tot rust komen in een groene omgeving; uw eigen achtertuin. De grote tuinen zijn werkelijk waar uniek!

DUURZAAM
Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp voor nu, maar zeker ook de toekomst. Natuurlijk Stads is een gasloos woningbouwproject. De woningen worden voorzien van vloerverwarming en -koeling, een warmtepompinstallatie, warmte-terug-win-installatie en HR++ beglazing. Met deze toepassingen zijn de woningen van Natuurlijk Stads op de toekomst voorbereidt en zijn energiezuinig. Dat merk je direct in de portemonnee!

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 699,000 vrij op naam
Asking price per m²
info
€ 3,927
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
New property
Year of construction
2021
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
178 m²
External storage space
15 m²
Volume in cubic meters
534 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Balanced ventilation system and TV via cable

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?
Insulation
Energy efficient window and completely insulated
Heating
Geothermal heating, complete floor heating, heat recovery unit and heat pump
Hot water
Geothermal heating

Exterior space

Location
On the edge of a forest, alongside park, alongside a quiet road and sheltered location
Garden
Back garden and front garden
Back garden
579 m² (34,34 meter deep and 16,86 meter broad)
Garden location
Located at the southwest

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage
Facilities
Electricity
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Charlois Zuidrand

All of Rotterdam

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Charlois Zuidrand

All of Rotterdam

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Natuurlijk Stads (Bouwnr. 2)

€ 699,000 v.o.n.