• Sold under reservation

Haakdistel 21 3068 ND Rotterdam Ommoord

Hightlighted features

  • 138 m² living area
  • 141 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

In de gewilde groene wijk Ommoord ligt deze compleet modern ingerichte ruime drive-in eengezinswoning met vier royale slaapkamers, balkon, parkeergelegenheid op eigen terrein en ruime zonnige tuin op een perceel van 141m2 geheel afgekochte erfpacht grond.

De woning is centraal gelegen, op loopafstand van het gezellige winkelcentrum Binnenhof voor alle dagelijkse boodschappen. Goed bereikbaar, zowel per auto via de snelwegen A20 en A16 alsmede met openbaar vervoer via Metrostation Binnenhof. Daarnaast zijn de recreatiegebieden de Rottemeren en de Zevenhuizerplas zeer nabij. Aan het begin van de straat is de Albert Plesmanschool gelegen. Tot slot is winkelcentrum Alexandrium inclusief het NS-station Oost snel en eenvoudig (per fiets) bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:
entree, gang met meterkast extra bergruimte onder de trap en toilet. De voormalige garage is omgebouwd tot een royale slaap-/werkkamer I (ca. 750 x 240) met vaste pui met grote ramen aan de voorzijde. Prima ruimte geschikt voor kantoor/praktijk aan huis. Slaapkamer II (ca. 305 x 430) is aan de achterzijde gelegen over de volle breedte van de woning met directe toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:
kleine centrale overloop, woonkamer (ca. 720 x 430) met aan de achterzijde een open moderne keuken. Zowel aan de voor- als achterzijde heeft de woonkamer grote raampartijen. De moderne open keuken (ca. 300 x 430) aan de achterzijde heeft een L-vormige opstelling en is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, inductie kookplaat, oven en magnetron. De keuken biedt ook nog voldoende ruimte voor het plaatsen van een royale eettafel. Direct grenzend aan de keuken is een ruim balkon (ca. 130 x 450) gelegen op het zonnige Westen. In de woonkamer bevindt zich de trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
centrale overloop met berging en cv-ketel alsmede de aansluitingen voor wasmachine en droger. Slaapkamer III (ca. 300 x 435) aan de achterzijde. Slaapkamer IV (ca. 410 x 435) aan de voorzijde, voorheen twee kamers. Eventueel weer eenvoudig te splitsen. Moderne badkamer (ca. 210 x 215) met douche, 2e toilet en dubbele wastafel.

Tuin:
de ruime voortuin (ca. 800 x 430) biedt voldoende ruimte voor het parkeren van minimaal één auto. In de straat is daarnaast nog ruim voldoende openbare parkeergelegenheid. De achtertuin (ca. 1.170 x 430) is gelegen op het zonnige westen en biedt vanaf het einde van de ochtend/begin van de middag tot in de avond een plek in de zon. De achtertuin beschikt over een achterom.

Bijzonderheden:
- De erfpachtcanon is voor de gehele looptijd (april 2100) reeds afgekocht;
- De woning is in 2019 verbouwd en voorzien van een nieuwe keuken, badkamer, toilet, nieuwe vloeren, nieuwe cv-installatie en glad gestuukte wanden;
- De gehele woning is voorzien van dubbel glas in hard houten kozijnen;
- De voormalige garage is omgetoverd tot een ruimte te gebruiken als slaap-/werkkamer, kantoor aan huis of misschien wel als mancave!;
- Gelegen op loopafstand van het gezellige winkelcentrum Binnenhof voor alle dagelijkse boodschappen;
- Oplevering oktober 2021.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 359,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,601
Listed since
2 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, row house (drive-in residential property)
Building type
Resale property
Year of construction
1972
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
138 m²
Exterior space attached to the building
6 m²
Plot size
141 m²
Volume in cubic meters
465 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
TV via cable

Energy

Energy label
D What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha (gas-fired combination boiler from 2019, in ownership)

Cadastral data

HILLEGERSBERG B 4778
Cadastral map
Area
141 m²
Ownership situation
Long-term lease (end date of long-term lease: 12-04-2100)
Fees
Paid until 12-04-2100

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
50 m² (11,7 meter deep and 4,3 meter broad)
Garden location
Located at the west
Balcony/roof garden
Balcony present

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.