Altaarstraat 89 6365 AJ Schinnen Schinnen

  • Sold under reservation

Description

In het geliefde kerkdorp Schinnen, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen en fraai natuurgebied gelegen; het karaktervol en uitgebouwd woonhuis (te moderniseren) met o.a.: 3 ruime slaapkamers, mogelijkheid creëren extra (slaap)kamer (vaste trap naar zolderverdieping), provisiekelder, kunststof/(hard)houten kozijnen, rolluiken en tuin met berging, zij- en achteringang.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 3,90m x 2,74m).

Begane grond: Overdekte entree; fraaie hal (ca. 7m²) met authentieke tegelvloer; ruime woonkamer (ca. 28m²); apart gelegen keukenruimte (ca. 12m²) v.v. eenvoudig keukenblok en apparatuur te weten: een keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast. Tussenportaal (ca. 4m²) v.v. lichtkoepel; geheel betegelde toiletruimte; geheel betegelde badkamer (ca. 2,76m x 2,43m) v.v. instapdouche, wandcloset, vaste wastafel in badmeubel en daglichttoetreding. Middels openslaande deuren vanuit tussenportaal is er toegang tot de royale achtertuin v.v. riant terras (deels overdekt), achteringang, borders met aanplant en gemetselde berging (ca. 4,84m x 2,77m) met opstelplaats cv-combi-installatie (Nefit, ca. 2010). Tevens bevindt zich hier een corridor (zij-ingang/onderdoorgang) met o.a. meterkast.

Eerste verdieping: Ruime overloop (6m²), slaapkamer 1 (ca. 4,52m x 3,73/3,60m) v.v. dubbele muurkast, slaapkamer 2 (ca. 4,00m x 3,95/3,69m), slaapkamer 3 (ca. 2,80m x 2,51m).

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken riante zolderverdieping (ca. 26m²) met klein dakkapel en diverse bergruimtes. Er bestaat de mogelijkheid een extra (slaap)kamer te realiseren.

Bijzonderheden: Dit karaktervol object is in het geliefde kerkdorp Schinnen, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer en fraai natuurgebied gelegen. Het geschakeld woonhuis is uitgebouwd en beschikt o.a. over een ruime zolderverdieping en provisiekelder. De kozijnen zijn van kunststof en (hard)hout met grotendeels dubbele beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig (deels elektrisch). Enige modernisering is wenselijk. Kortom, plan een bezichtiging en laat u overtuigen door de mogelijkheden.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoe- ren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particulie- re verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde platte- grond dient uitsluitend als globale indicatie/visuali- satie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Features

Asking price
€ 245,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 1,788
Listed since
2 months
Kind of house
Single-family home, semi-detached residential property
Area
137 m² residential surface area / 220 m² plot surface area
Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Volume in cubic meters
525 m³
Provisional energy label
F What does this mean?
Building type
Resale property
Year of construction
1939

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Altaarstraat 89

€ 245,000 k.k.