Beltweg 15 5853 EM Siebengewald Siebengewald Buitengebied

Hightlighted features

  • 227 m² living area
  • 7,714 m² plot size
  • 5 bedrooms
Map

Description

Deze ruime woonboerderij is gelegen in het buitengebied van Siebengewald op een steenworp afstand van het Bergerbos. Het grensdorp Siebengewald is onderdeel van de gemeente Bergen, waar in Nieuw Bergen verschillende supermarkten en winkels te vinden zijn. De woning is nabij de Duitse grens gelegen en kijkt aan alle kanten uit over de weilanden.

Indeling:

Begane grond:
De voordeur verschaft toegang tot de hal van de woning, waar tevens de trap naar de eerste verdieping te vinden is. Aan het einde van de gang vindt men aan de linkerhand de woonkamer en aan de rechterhand de woonkeuken, tevens vindt men hier de toegang naar de kelder. De keuken is vier jaar geleden geplaatst en voorzien van alle gemakken. Vanuit de keuken is de tweede hal en het achterste gedeelte van de woning te bereiken. In de tweede hal zijn het eerste toilet en de eerste badkamer, voorzien van douche en wastafel, te vinden welke aan weerszijden van de gang zijn gelegen. Tevens is hier de vaste trap te vinden die opgang biedt naar de eerste verdieping van het achterste gedeelte van de woning.

Door de gang verder te volgen komt men uit bij de eerste slaapkamer en een tussenruimte met wasmachine en drogeropstelling. Via deze tussenruimte is de tweede badkamer op de begane grond te bereiken welke is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. De andere deur vanuit de tussenruimte leidt naar de twee achtergelegen bergruimten in de woning.

Aan de andere zijde van de woning is achter de slaapkamer nog een tweede keuken te vinden en een ruime woonkamer/hobbykamer. Deze ruimte werd voorheen gebruikt als biljartkamer.

Eerste verdieping:
De overloop verleent toegang aan alle vier de slaapkamers die op de eerste verdieping van het voorste woongedeelte zijn gelegen. Drie kamers zijn voorzien van een inbouwkast. Alle ramen en kozijnen zijn vervangen en bestaan nu uit kunststof kozijnen met dubbel glas. Op de eerste verdieping is ook een toilet met wastafel gelegen.

De eerste verdieping van het achterste gedeelte van de woning is nog volledig open en niet meegenomen in het woonoppervlak van de woning, dit is nog extra 107m2 oppervlak, omdat er momenteel nog niet voldoende daglichttoetreding aanwezig is. Op deze verdieping is de CV-opstelling te vinden, dit een een Vaillant HR-ketel uit 2013. Deze ruimte is makkelijk naar eigen wens en idee in te richten.

Perceel:
Naast de woning zijn op het perceel nog twee schuren en een dubbele garage te vinden. De oprit aan de voorzijde van de woning is voorzien van acht aangelegde parkeerplaatsen. De garage heeft een oppervlak van ruime 85m2 en daarnaast nog een extra verdieping. Net zoals bij de woning is deze tussenvloer ook van beton. De schuur die achter de garage is gelegen is open aan de voorzijde en heeft nog een dak dat bedekt is met asbestplaten, deze platen mogen volgens de gemeente blijven liggen. De andere schuur is rechts van de dubbele garage gelegen, deze is af te sluiten.
Op verschillende plekken op het perceel zijn zitplekken/terrasjes gecreëerd waar genoten kan worden van de zon. Door het ruime en open perceel is er gedurende de dag altijd een plek te vinden waar van de zon genoten kan worden.
Achter de woning zijn de putten gelegen welke toegang geven tot de sceptic tank, deze is recent nog vernieuwd en wordt onderhouden en geleegd door de gemeente Bergen. Ook is hier de propaantank te vinden die de woning van propaangas voorziet.
Linksachter in het perceel staan momenteel nog ranken waar druiven aan worden gekweekt, deze worden gebruikt om Nederlandse wijn mee te produceren.

Bijzonderheden:

- Voorste woongedeelte volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
- Muren voorste woongedeelte volledig nageïsoleerd.
- Keuken slechts vier jaar oud.
- Ruim perceel van 7714m2 met een ruime woning met 1426m3 inhoud.
- Betonnen verdiepingsvloeren in de gehele woning en dubbele garage.
- Midden in het groen gelegen, rustige omgeving.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 575,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,533
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1952

Surface areas and volume

Areas
Living area
227 m²
Other space inside the building
151 m²
External storage space
142 m²
Plot size
7,714 m²
Volume in cubic meters
1,426 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
2 separate toilets
Number of stories
2 stories
Facilities
Rolldown shutters and TV via cable

Energy

Energy label
F What does this mean?
Insulation
Partly double glazed and insulated walls
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler from 2013, in ownership

Cadastral data

BERGEN LIMBURG R 1171
Cadastral map
Area
7.714 m²

Exterior space

Garden
Back garden, surrounded by garden, front garden and side garden

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
2 cars
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Beltweg 15

€ 575,000 k.k.