Kaaistraat 17 4695 CJ Sint-Maartensdijk

Description

In het centrum van Sint-Maartensdijk biedt Neeskens Makelaars u een bijzonder ruime hoekwoning. De woning is een beschermd dorpsgezicht en biedt een authentieke gevel. De woning is mede door de hoge plafonds zeer ruim en biedt drie verdiepingen.

Bent u op zoek naar een mooi klusproject dan bent u hier zeker aan het juiste adres. De woning is toe aan een opfrisbeurt, de basis is echter goed. De vorige eigenaren hebben de woning o.a. voorzien van nieuw elektra. Tevens is er een mogelijkheid bij deze om een dakterras te realiseren!

Benieuwd? Kom eens kijken en laat u verrassen! Onze makelaar leidt u graag eens rond.

INDELING
Het pand is een voormalig bankgebouw, een aantal details zijn hier nog van aanwezig. De begane grond betreft een van origine winkelruimte waarvan op dit moment twee slaapgedeeltes gecreëerd zijn. Een van de ruimtes is voorzien van water en afvoer. Elders in het pand bevindt zich een afzonderlijke ruimte met water en afvoer. De wanden van deze ruimtes zijn gemakkelijk te verwijderen. U kunt de begane grond naar eigen wens opnieuw indelen.

Op de begane grond vindt u tevens een badkamer met douche, toilet en wastafel. Aan de achterzijde vindt u een klein keukenblok met aansluiting voor het witgoed. Vanuit deze ruimte heeft u toegang naar de eerste verdieping en een berging.

1E VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruimtes. De eerste ruimte is de keuken die is voorzien van een ruim aanrecht. Vanuit de keuken komt u in een tussenhal met toegang naar de woonkamer. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en kijkt uit over het plein. De balken zorgen voor een authentieke sfeer die helemaal past bij het karakter van de woning.

2E VERDIEPING
Zowel vanuit de hal op de eerste verdieping als de woonkamer heeft u toegang naar een zolder. De zolder is zeer hoog en biedt de mogelijkheid voor het realiseren van een aantal slaapkamers.

BESTEMMING
Momenteel rust er een bestemming op voor woon/winkel pand. Dit betekent dat u boven kunt wonen & beneden een winkel zou kunnen openen. Benieuwd of uw idee hier uitgevoerd kan worden? Neem dan even contact op met de gemeente Tholen.

LIGGING
De woning is zeer centraal gelegen in het centrum van Sint-Maartensdijk. U bevindt zich aan het begin van de Kaaistraat tegenover een plein met parkeergelegenheid. Op steenworp afstand vindt u de supermarkt en diverse overige winkels.

Features

Asking price
€ 169,500 kosten koper
Asking price per m²
info
€ 974
Listed since
6+ months
Kind of house
Single-family home, semi-detached residential property
Area
174 m² residential surface area / 108 m² plot surface area
Number of rooms
7 rooms (4 bedrooms)
Volume in cubic meters
660 m³
Energy label
G What does this mean?
Building type
Resale property
Year of construction
1935

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Sint-Maartensdijk

All of Sint-Maartensdijk

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Sint-Maartensdijk

All of Sint-Maartensdijk

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Kaaistraat 17

€ 169,500 k.k.