Brink 53 + 53a 1774 BB Slootdorp

  • Sold under reservation

Hightlighted features

  • Year of construction 1960
  • Living area 308 m²
  • Number of rooms 13
  • Plot size 531 m²

Description

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je! Plan een afspraak via onze website en we laten je de woning graag zien met maximaal 2 personen. Komt een fysieke afspraak niet zo goed uit, bel dan voor digitale mogelijkheden!

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Deze ruime twee-onder-één-kapwoning mét praktijkruimte (voormalige huisartsenpraktijk), garage en 531m2 perceeloppervlakte heeft het begrip 'multifunctioneel' naar een hoger niveau getild. Zelfs dubbele bewoning en wonen-/werken behoort hier namelijk ruimschoots tot de mogelijkheden. Van mantelzorg tot kangoeroewoning en van gastouderopvang tot eigen praktijkruimte aan huis; het is maar net waar je behoefte aan hebt. De definitieve bestemming wordt uiteraard bepaald in overeenstemming met de gemeente.

Dit multifunctionele object is centraal gelegen aan de Brink 53 + 53a in Slootdorp, op zeer korte afstand van o.a. Wieringerwerf, Middenmeer en de snelweg A7.

Ben jij op zoek naar die ene woning met legio gebruiksmogelijkheden? Aarzel dan niet en kom snel een keer binnenkijken!

Indeling woonhuis (Brink 53)

Begane grond
Je komt de woning binnen in het tochtportaal met meterkast en toegang tot de centrale hal. In de centrale hal bevinden zich een bergkast en de trapopgang (bordestrap) naar de eerste verdieping. De centrale hal verleent weer toegang tot een extra ruimte en de eetkamer.

De straatgerichte eetkamer straalt een al openheid uit. De van grond tot plafond reikende raampartij en de open verbinding met de lager gelegen woonkamer zorgt hier voor een uitstekende lichtinval, waardoor het geheel heerlijk ruim aanvoelt.

In de lager gelegen woonkamer vind je alle ruimte voor het creëren van een grote comfortabele zithoek. De kamerbrede raampartij staat hier niet alleen garant voor een uitstekende lichtinval, maar ook voor een perfecte interactie met buiten. De donkere kozijnen in combinatie met de baksteenaccenten geven het geheel een stoere, industriële uitstraling mee.

De algehele verzorgde afwerking met een laminaatvloer en rustige kleuren draagt natuurlijk bij aan deze ruimtebeleving.

Van de woonkamer terug naar de hal en door naar de extra ruimte aan de voorzijde, welke voorheen dienst deed als doorgang naar de huisartsenpraktijk (doorgang kan hersteld worden). De ruimte verleent tevens toegang tot de keuken. Hier staat een eenvoudig keukenblok in rechte wandopstelling met veel kastruimte.

Grenzend aan de keuken bevindt zich de achterhal met witgoedaansluiting, kastenwand met cv-opstelling en toilet met fonteintje. Er is tevens een deur naar de tuin aanwezig.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn ieder van goed tot ruim formaat, aangenaam licht en netjes afgewerkt met laminaat of vinyl. Daarnaast zijn in alle vertrekken vaste kasten aanwezig. Eén van de slaapkamers aan de voorzijde is momenteel ook voorzien van een eenvoudig keukenblok.

De badkamer is voorzien van een wastafel, tweede toilet en een ligbad met douchemogelijkheid.

Vanaf het bordes is het platte dak toegankelijk, dat uitkijkt over de tuin. Door het plaatsen van een balustrade is hier eenvoudig een dakterras te realiseren.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de tweede verdieping met mooie hoge nok bereikbaar. Hier bevinden zich nog eens twee (slaap)kamers. Beide vertrekken zijn wederom van goed tot ruim formaat, aangenaam licht en keurig afgewerkt met een doorlopende laminaatvloer. Eén van de slaapkamers beschikt over een eigen wastafel.

Indeling praktijkruimte (Brink 53a)

Begane grond
Je komt de praktijkruimte binnen in de hal met toegang tot de voormalige ontvangst/balieruimte (circa 17m2). Tussenhal één verleent toegang tot een werkkamer (circa 9m2) en tussenhal twee verleent toegang tot het toilet met fonteintje. Beide vertrekken verlenen toegang tot de keuken/kantine.

In de keuken/kantine (circa 11m2) staat een keurig net keukenblok in hoekopstelling, afgewerkt met een mooie houten werkblad en een doorlopend barelement.

De lange hal verleent toegang tot diverse kamers (circa 13, 14 en 17m2). De vertrekken kijken allemaal mooi uit op de tuin. Door voorste kamer is uitgerust met een wastafel, de achterste kamer beschikt over een deur naar de tuin. Daarnaast profiteert de gehele praktijk wederom van mooie grote raampartijen, voor een optimale inval van daglicht.

Tot slot bevindt zich in de achterhal nog een tweede toilet met fonteintje.

Buitenleven
Achter de woning ligt een diepe tuin op het oosten, met altijd wel een aangenaam plekje in de zon of schaduw. De tuin is verzorgd aangelegd met een combinatie van terras, gazon en een grote diversiteit aan groen aan de zijden. Het is hier heerlijk vertoeven en je profiteert volop van privacy.

De garage is zowel vanuit de tuin als van buitenaf bereikbaar en beschikt aan de voorzijde over een sectionaaldeur. Wellicht ben je een handige klusser of misschien vind je de extra ruimte gewoon zeer aantrekkelijk. Eén ding is zeker: ook voor deze ruimte vind je zeker een goede bestemming.

Locatie
Dit multifunctionele object is centraal gelegen aan de Brink 53 + 53a in Slootdorp, op zeer korte afstand van o.a. Wieringerwerf, Middenmeer en de snelweg A7. Slootdorp is het oudste dorp in de Wieringermeer, het is een fijn dorp met een grote gemeenschapszin. Basisvoorzieningen zoals supermarkt, dokter, lagere school, openbaar vervoer zijn aanwezig, het voortgezet onderwijs ligt op 4 kilometer in Wieringerwerf. De A7 is snel bereikbaar en Amsterdam ligt op 50 autominuten. De Noordzee, de Waddenzee, Texel, het IJsselmeer en leuke oude steden als Medemblik, Hoorn en Schagen liggen allemaal in de directe omgeving.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 350,000 kosten koper
Asking price per m²
info
€ 1,136
Listed since
6+ months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
1960
Specific
Double occupancy possible
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
308 m²
Exterior space attached to the building
20 m²
External storage space
33 m²
Plot size
531 m²
Volume in cubic meters
1,080 m³

Layout

Number of rooms
13 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
TV via cable

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Partly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Combination boiler

Cadastral data

WIERINGERMEER G 1271
Cadastral map
Area
350 m²
Ownership situation
Full ownership
WIERINGERMEER G 1270
Area
159 m²
Ownership situation
Full ownership
WIERINGERMEER G 1053
Area
22 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in center, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden and front garden
Back garden
119 m² (17 meter deep and 7 meter broad)
Garden location
Located at the east accessible via the rear
Balcony/roof garden
Roof terrace present

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electricity

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Slootdorp

All of Slootdorp

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Slootdorp

All of Slootdorp

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Brink 53 + 53a

€ 350,000 k.k.