Langeweg 23 3245 KE Sommelsdijk Sommelsdijk centrum

Hightlighted features

  • 312 m² living area
  • 450 m² plot size
  • 8 bedrooms
Map

Description

Locatie óf pand: een dilemma waar veel mensen mee worstelen in hun zoektocht naar een ideale B&B om over te nemen. Toch zijn er nog steeds genoeg panden te vinden die beide hebben, zowel een ideale locatie als een karakteristiek pand en wij mogen er één aanbieden.

In het centrum van het tweeling dorp Middelharnis/Sommelsdijk treft u deze royale B&B aan. Middelharnis en Sommelsdijk zijn aan elkaar gebouwd en lopen direct in elkaar over. De 2 dorpen vormen het centrum van het eiland Goeree-Overflakkee, waar het gezellig winkelen is en waar in de zomer tal van evenementen plaatsvinden. Rondom de jachthaven zijn diverse horecagelegenheden gelegen en kunt u culinair genieten.

Middelharnis/Sommelsdijk is een ideale uitval plek voor diverse activiteiten. Zowel de uitgestrekte stranden van Ouddorp, de Brouwersdam, het Haringvliet, het Grevelingenmeer als diverse natuurgebieden waaronder De Kwade Hoek liggen op korte afstand. Rotterdam, Bergen op Zoom en Antwerpen liggen op slechts 45 autominuten afstand.

De naam Kantje Levantje is een Flakkeesse uitdrukking dat staat voor netjes en schoon. Het bijzondere van deze B&B is dat het pand een beetje tussen een hotel en een B&B in zit met meer de neiging naar een hotel. Kantje Levantje heeft namelijk alle faciliteiten die een hotel ook heeft. Zo is er bijvoorbeeld een relaxruimte (om iets te lezen of om wat te eten of te drinken), een ontbijt- en lunchruimte en een leuke bar voor in de avonden.

De B&B beschikt over 5 kamers in diverse grootte en mate van luxe, allen met eigen badkamer en toilet en zijn volledig en royaal ingericht (o.a. flatscreen t.v., boxspring bed, eigen zitje, koffiezetapparaat en een buitenterras). De kamers zijn verdeeld over twee naast elkaar gelegen gebouwen en zijn enkele jaren volledig gerenoveerd en u kunt direct uw bedrijfsactiviteiten starten. Alle kamers zijn voorzien van een eigen ingang en parkeerplaats.

Het hoofdgebouw, waar ook het privé woongedeelte is gelegen, beschikt over een grote multifunctionele zaal waar o.a. het ontbijt wordt geserveerd en waar u in de avonden heerlijk kunt vertoeven. Tevens is in dit gebouw een sauna aanwezig.

Het privé woongedeelte beschikt over een woonkamer/keuken, toilet en badkamer op de begane grond en op de eerste verdieping 3 slaapkamers.

Het overnemen van een bestaande B&B brengt de nodige voordelen met zich mee; zo is een rigoureuze verbouwing meestal niet nodig én profiteert u van reeds opgebouwde naamsbekendheid.

Kortom: bent u op zoek naar een goedlopende B&B op het toeristische eiland Goeree-Overflakkee? Maak dan een afspraak met ons om dit object te komen bezichtigen.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 895,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,869
Listed since
5 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1902
Specific
Double occupancy possible and furnished
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
312 m²
Exterior space attached to the building
16 m²
Plot size
450 m²
Volume in cubic meters
1,243 m³

Layout

Number of rooms
9 rooms (8 bedrooms)
Number of bath rooms
6 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Jacuzzi, 5 showers and 4 toilets
Number of stories
2 stories

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Double glazing and completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit Topline (gas-fired combination boiler from 2018, in ownership)

Cadastral data

SOMMELSDIJK B 2056
Cadastral map
Area
450 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In center
Garden
Back garden and front garden
Back garden
87 m² (15,61 meter deep and 5,58 meter broad)
Garden location
Located at the south accessible via the rear
Balcony/roof garden
Roof terrace present

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Langeweg 23

€ 895,000 k.k.