• Sold under reservation

Op Koye 17 6114 AZ Susteren Heide

Hightlighted features

  • 80 m² living area
  • 238 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

Let op: deze woning wordt aangeboden door Zo Wonen. Zo Wonen geeft bij verkoop voorrang aan starters die een sociale en/ of economische binding hebben met gemeente Echt- Susteren. Geïnteresseerde niet-starters zullen aanvankelijk op een reservelijst worden genoteerd. Deze woning wordt niet verkocht ten behoeve van beleggingsdoeleinden.

**LEUKE HALFVRIJSTAANDE WONING**
**ZEER BETAALBARE STARTERSWONING**
**PRIMA MODERNISERINGSBASIS**
**RUSTIGE LANDELIJKE LOCATIE**

Net buiten het gezellige centrum van Susteren ligt deze half vrijstaande starterswoning. De woning biedt een prima basis voor modernisering. Met drie slaapkamers, ruime oprit en een fijne achtertuin is de de woning ideaal voor starters en jonge gezinnen. De vele voorzieningen die Susteren te bieden heeft zijn op enkele autominuten bereikbaar. Omliggende steden zijn dankzij de ligging aan de A2, Rijksweg en de A73 gemakkelijk bereikbaar.

INDELING

BEGANE GROND

-- Entree met meterkast en toilet met fonteintje -- lichte en ruime woonkamer met tegelvloer (ca. 26 m²) -- open keuken (ca. 2,60 m x 2,15 m) met een eenvoudige functionele keukenopstelling -- inpandige berging (ca. 6 m²) met witgoedaansluitingen -- achtertuin (ca. 95 m²) is aan de achterzijde vrij gelegen en met zij-ingang -- ruime oprit voor twee auto's en carport --

EERSTE VERDIEPING

-- Overloop -- ouderslaapkamer (voorzijde): ca. 4,45 m x 2,80 m -- slaapkamer 2 (achterzijde): ca. 3,70 m x 2,80 m -- slaapkamer 3 (voorzijde): ca. 3,25 m x 2,10 m -- eenvoudige badkamer (ca. 3,70 x 2.00 m) met een douche en aansluitingen voor een wastafelmeubel en wasmachine --

TWEEDE VERDIEPING

-- Grote bergzolder (ca. 20 m²) bereikbaar middels een vlizotrap -- CV-ketel (AWB HR, ca. 2009, eigendom) --

ALGEMEEN

- ZEER BETAALBARE STARTERSWONING
- GOEDE LIGGING, LANDELIJKE OMGEVING
- FIJNE TUIN MET ACHTEROM
- GOEDE MODERNISERINGSBASIS
- OPRIT VOOR 2 AUTO'S
- STATION EN CENTRUM OP KORTE AFSTAND
- A2 OP 5 MINUTEN RIJDEN
- STARTERS HEBBEN VOORRANG
- GEEN VERKOOP VOOR BELEGGINGSDOELEINDEN
___

GOED OM TE WETEN:
-Verkoper heeft besloten voorrang te geven aan starters die een sociale of economische binding hebben met Gemeente Echt-Susteren. Deze mogen niet eerder woningeigenaar zijn geweest en is thuiswonend of woont gehuurd.
- het perceel dient nog te worden ingemeten. De weergegeven perceelgrootte betreft een indicatie van deze grootte. Het formaat van het perceel kan na inmeting afwijken. De kosten voor de kadastrale inmeting zijn voor rekening van koper.
- Woning voor EIGEN GEBRUIK: Deze woning wordt aangeboden door ZOWonen te Sittard, waarbij ZOWonen samen met Michel Makelaardij aan starters een kans op de woningmarkt biedt om een woning aan te kunnen kopen. Deze woning is dan ook nadrukkelijk enkel bestemd voor eigen gebruik en niet voor o.a. beleggings- en/ of verhuurdoeleinden dan wel doorverkoop. In dezen wordt in de koopovereenkomst een antispeculatiebeding opgenomen.
- Er wordt (indien van toepassing) een erfdienstbaarheid tot handhaving van de gemeenschappelijke voorzieningen (woonblok) en het (eventuele) voetpad/ brandgang gevestigd.

-----

- Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Michel Makelaardij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Een bij een eventuele aankoop (ook zijdelings) betrokken makelaar/ adviseur wordt gezien als professional en aankoopmakelaar.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Michel Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De eventueel weergegeven plattegronden zijn enkel indicatief.
- Deze informatie is door Michel Makelaardij zorgvuldig samengesteld en geheel vrijblijvend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
__

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 155,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 1,938
Listed since
6 weeks
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
Resale property
Year of construction
1989
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
80 m²
Other space inside the building
26 m²
Plot size
238 m²
Volume in cubic meters
305 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 separate toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Mechanical ventilation

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation and partly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
AWB (gas-fired combination boiler from 2009, in ownership)

Cadastral data

SUSTEREN B 3485
Cadastral map
Area
238 m² (part of parcel)
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
95 m² (0,14 meter deep and 0,07 meter broad)
Garden location
Located at the southwest accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Op Koye 17

€ 155,000 k.k.