• Sold under reservation

Kerkstraat 44 6114 JV Susteren Dieteren

Hightlighted features

  • 150 m² living area
  • 763 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

Vrijstaand sfeervol woonhuis gelegen in de dorpskern van Dieteren op een ruim perceel in een rustige woonomgeving met 3 slaapkamers, garage en ruime tuin.
Souterrain:
Via de hal bereikbare provisiekelder (3,80 x 2,49 m).

Begane grond:
Overdekte entree. Ruime hal met tegelvloer. Meterkast (5 groepen, 1 aardlekschakelaar). Woonkamer (7,90 x 3,81 m) bestaande uit een zitgedeelte en eetkamer met planken vloer, glas in lood raam en fraai uitzicht op het “Paereplein”. Via de woonkamer en hal bereikbare gesloten keuken (3,60 x 3,60 m) met aanbouwcombinatie voorzien van keramische kookplaat, oven, koelkast en afzuigkap. Bijkeuken (2,43 x 2,40 m) met witgoedaansluitingen en toegang tot volledig betegelde toiletruimte. Opstelling van de cv-ketel (Nefit HR-combi circa 2015, eigendom).
Via de bijkeuken inpandig bereikbare garage (5,00 x 3,00 m) met elektrisch bedienbare sectionale poort. Eveneens via de bijkeuken bereikbare tuinkamer (5,00 x 2,63 m) met schuifpui naar de tuin.

Eerste verdieping;
Overloop. Slaapkamer 1 (4,73 x 3,86 m) met vinylvloer, slaapkamer 2 (4,00 x 3,58 m) met vloerbedekking en slaapkamer 3 (3,84 x 2,85 m) met vloerbedekking. De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. Geheel betegelde badkamer (2,46 x 1,72 m) voorzien van inloopdouche, zwevend toilet en wastafel.

Zolder (hoogte 2,11 m)
Via vlizotrap bereikbare zolderverdieping.

Tuin:
Voortuin met oprit en gazon. Achtertuin (20,00 x 15,00 m) met terras en rondom vrije toegang achterom. Hier bevindt zich tevens een stenen berging (5,60 x 3,47 m).

Bijzonderheden:
Deze vrijstaande woning is zeer fraai gelegen in een rustige woonomgeving, nabij uitvalswegen en natuurgebied “”De Doort”. Dit sfeervolle pand verdient enige modernisering.

Kenmerken:
Nabij openbaar vervoer
Nabij natuurgebied
Nabij sportvoorzieningen

Voorzieningen:
Garage
Tuin
Rolluiken
Houten kozijnen

Verkoopinformatie:
Deze verkoopinformatie is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Verkoper en verkopend makelaar kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. De eventuele plattegronden en vermelde maten en oppervlaktes zijn indicatief. Wij adviseren om informatie die voor u van wezenlijk belang is te (laten) controleren.

Bouwkundige keuring:
Een koper heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten en/of adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te krijgen over de staat, het gebruik en eventuele andere aspecten van de onroerende zaak.

Schriftelijkheidsvereiste:
Een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak komt eerst tot stand zodra verkoper en koper de koopovereenkomst ondertekend hebben. Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen, zullen partijen jegens elkaar geen verplichtingen hebben.

Bankgarantie of waarborgsom:
Koper dient binnen één week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen bij de desbetreffende notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.

Overdrachtsbelasting:
Bij de eigendomsoverdracht van een registergoed is de koper overdrachtsbelasting verschuldigd. Deze overdrachtsbelasting maakt onderdeel uit van de zogenaamde "kosten koper" (k.k.). Het overdrachtsbelastingtarief is 2%, 8% of - in sommige gevallen - een combinatie van beide tarieven.
Indien u een bestaande woning koopt die u voor langere tijd zelf gaat bewonen kunt u – onder bepaalde voorwaarden – de zogenaamde “startersvrijstelling” voor de overdrachtsbelasting krijgen.

Kijk voor meer informatie over overdrachtsbelasting en de verschillende tarieven op: belastingdienst.nl zoekwoord: overdrachtsbelasting.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 350,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,333
Listed since
6 weeks
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1964

Surface areas and volume

Areas
Living area
150 m²
Other space inside the building
36 m²
Exterior space attached to the building
15 m²
External storage space
19 m²
Plot size
763 m²
Volume in cubic meters
635 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
2 stories, a/an attic and a basement

Energy

Provisional energy label
F What does this mean?
Heating
CH boiler
Hot water
Gas-fired boiler (rental)
CH boiler
Nefit HR Combi (gas-fired combination boiler from 2015, in ownership)

Cadastral data

SUSTEREN F 3608
Cadastral map
Area
763 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road
Garden
Back garden, front garden and side garden
Back garden
300 m² (15 meter deep and 20 meter broad)

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage

Garage

Type of garage
Attached brick garage
Capacity
1 car

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Kerkstraat 44

€ 350,000 k.k.