• Sold under reservation

Bijsterveldenlaan 401 5045 ZR Tilburg Tuindorp De Kievit

Hightlighted features

  • 130 m² living area
  • 189 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

Wonen, met een tuin die eindigt in het natuurgebied, waar u de Schotse Hooglanders ziet grazen en waar u een overweldigende diversiteit aan vogelsoorten vindt, dat is hier mogelijk. Deze split-level woning en de inpandige garage en eigen oprit biedt u veel van wat de koper tegenwoordig mag verwachten van een woning in uniek stukje aan de Bijsterveldenlaan. De architect wist precies hoe een woning past in een natuurgebied als de Dongevallei.

De woning biedt u een 7 meter hoge tuinkamer, een verhoogde woonkamervloer met vide, de tuin en het natuurgebied. De woning biedt u verder 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, inpandige garage, eigen oprit open en compleet uitgeruste keuken. Op het zuid-westen gelegen keurig aangelegde achtertuin. De woning is met zorg bewoond en dat merkt u aan de netheid en het onderhoud.

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen!

Indeling:
Middels de fraai aangelegde voortuin komt u uit in de hal en de voortuin biedt toegang tot de oprit en garage. De garage ligt inpandig en deels onder het maaiveld.

De hal met traphuis die toegang geeft tot alle woonlagen. Als eerste een trapje naar de onder het maaiveld gelegen ruimtes. Hier komt u uit in een hal met garderobemogelijkheid en de meterkastopstelling (7 groepen, 3 fase groep, aardlekschakelaars). Moderne deels betegelde toiletruimte met fonteintje. Toegang naar de 2e hal met daarachter de slaapkamer en aansluitend de doucheruimte. Slaapkamer geeft middels luik toegang tot bergruimte, geheel gelegen onder de tuinkamer. Vanuit de hal is ook de garage bereikbaar.
De afwerking van de vloeren is met tegels, vloerbedekking en underlayment platen.
Wanden en plafonds met (glad) stucwerk.

Doucheruimte:
Geheel betegelde ruimte met aan de ene zijde de douche met glazen douchedeur en aan de andere zijde de wastafel.

Garage:
Ruime garage die bereikbaar is middels een loopdeur in de hal en openslaande garage deuren aan de voorzijde. Met wasmachine- en drogeropstelling. Voorzien van elektra en water. Vloer is afgewerkt met beton en wanden en plafond met spuitwerken.

Woonkamer:
Via de trap komt u uit op de eerste woonlaag waar de sfeervolle woonkamer en open compleet ingerichte keuken zijn gesitueerd. Zodra u de woonkamer betreedt valt meteen de lichtheid op door de enorme raampartij aan de achterzijde en met prachtig uitzicht op het achter gelegen natuurgebied. Door een trapje komt u uit in de tuinkamer die gelegen is op maaiveld niveau. Vloeren zijn met prachtig houten planken en wanden van glad stucwerk.

De keuken in rechte opstelling is voorzien van een vaatwasser, koel-/vriescombinatie, elektrische oven, elektrische kookplaat, RVS afzuigkap en spoelbak.

Tuinkamer:
Middels trapje is deze unieke, fraaie en veel licht biedende ruimte bereikbaar. Vanuit hier tevens de toegang tot de achter gelegen tuin.
Door de 7 meter hoge glaswand geeft dit op alle verdiepingen een prachtig uitzicht en veel lichtinval. Aan de achterzijde zijn nieuwe jaloezieën geplaats.

2e woonlaag:
Te bereiken via het trappenhuis uitkomend op de overloop met de 2 slaapkamers en de badkamer. De voor- en de achtergelegen slaapkamers hebben een prima afmeting van 12m² en 9m². De kamer aan de achterzijde is nu in gebruik als inloopkast. Zowel de overloop als de achter slaapkamer en badkamer hebben een lichtstraat waardoor het daglicht naar binnen kan komen.

Badkamer:
De badkamer is modern afgewerkt en heeft een toilet, dubbele wastafel en een ligbad met douchevoorziening en afgewerkt met glazen douchewand. Ook hier is een lichtstraat voor het nodige daglicht. Badkamer is volledig betegeld.

Voor- en achtertuin:
Voor heeft u een modern aangelegde voortuin met borders met grint, diverse beplantingen, paden en eigen oprit. Erfscheiding ijzeren palen met gaas.
De op het zuid-westen gelegen is bereikbaar middels deur in de tuinkamer. Groot terras aan woning met houten planken met daarachter een speels ingerichte zandbak (gemakkelijk weer om te toveren tot border). Ook hier is de erfscheiding van ijzeren palen met gaas ertussen en deels begroeid met klimop. Uniek is het uitzicht op het achter gelegen natuurgebied.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 400,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,077
Listed since
3 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house (split-level residence)
Building type
Resale property
Year of construction
1998
Type of roof
Flat roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
130 m²
Other space inside the building
19 m²
Plot size
189 m²
Volume in cubic meters
570 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, 2 showers and toilet
Number of stories
2 stories
Facilities
Outdoor awning and mechanical ventilation

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls, floor insulation and completely insulated
Heating
District heating
Hot water
District heating

Cadastral data

TILBURG AG 4745
Cadastral map
Area
189 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district, rural and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden and front garden
Back garden
36 m² (0,06 meter deep and 0,06 meter broad)
Garden location
Located at the southwest

Garage

Type of garage
Built-in and parking place
Capacity
1 car
Facilities
Electricity and running water
Insulation
Insulated walls and floor insulation

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Bijsterveldenlaan 401

€ 400,000 k.k.