Transvaalstraat 40 5021 TJ Tilburg

  • Sold under reservation
View photo 1 of Transvaalstraat 40
View photo 2 of Transvaalstraat 40
View photo 3 of Transvaalstraat 40
View photo 4 of Transvaalstraat 40
View photo 5 of Transvaalstraat 40
View photo 6 of Transvaalstraat 40

Hightlighted features

  • Year of construction 1954
  • Living area 140 m²
  • Number of rooms 4
  • Plot size 150 m²

Description

Rustig gelegen tussenwoning nabij het centrum met extra grote bovenverdiepingen, veel bergruimtes, eigen achterom en grote tuin op het zuiden.
Bouwjaar 1953, inhoud 445 m³, perceel 150 m², woonopp. 140m²
Begane grond:
Entree/hal met toilet, garderobe nis met hierachter de meterkast (10 groepen), trapopgang naar de 1e verdieping, toegangsdeur woonkamer (24m²) en een deur naar de keuken (9m²). Het toilet is netjes afgewerkt met een tegelvloer en half betegelde wanden. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, stucwerkwanden en stucwerkplafond. De muur tussen de woonkamer en de keuken is eruit gehaald om beide ruimtes te vergroten. De keuken is van diverse inbouwapparatuur voorzien zoals koelkast, diepvriezer, afzuigkap, gaskookplaat, elektrische oven en vaatwasser. Vanuit de keuken toegang tot de serre (16m²). Ruime serre met elektra, schuifdeuren naar de tuin, TV-aansluiting en toegangsdeur tot een extra bijkeuken. De extra bijkeuken (14m²) geeft weer toegang tot de berging waar ook een tweede toilet is gerealiseerd.
1e Verdieping:
Via de overloop toegang tot twee slaapkamers, aparte wasruimte, badkamer, inbouwkast en de trapopgang naar de 2e verdieping. De ouderslaapkamer (17m²) is aan de voorzijde gesitueerd en voorzien van een vloerbedekking, stucwerkwanden en stucwerkplafond. Door de extra ruimte boven de poort is er een grote inbouwkast gemaakt. De slaapkamer (13m²) aan de achterzijde is ook een stuk groter door de poortoverlapping en hetzelfde afgewerkt als de ouder slaapkamer. De originele badkamer is veranderd in een ruimte met de opstelling van de wasmachine (ook nog ruimte voor een droger) en de badkamer is naar de achterzijde verplaatst. Deze is geheel betegeld en hier is het derde toilet, vaste wastafel en een ruim bad met geïntegreerde douche.
2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken. De zolder is in meerdere ruimtes ingedeeld en er zou zelfs een tweede slaapkamer gerealiseerd kunnen worden. Aan de rechterzijde is een gedeelte voor spullen en aan de linkerkant een kleine ruimte waar de CV-opstelling aanwezig is (Vaillant, november 2012). Vanuit deze ruimte komt u in een “halletje” met toegang tot een open ruimte met inbouwkast en de slaapkamer (12m²) aan de achterzijde. Er is een grote dakkapel geplaatst, bergschotten aanwezig en een nis met vaste wastafel (warm en koud water).
Tuin/berging:
De achtertuin (60m²) is gelegen op het zuiden. Zeer ruim en nagenoeg onderhoudsvrij en bijna af. De laatste hand wordt hier nu aan gelegd. Onder de woning loopt de afgesloten, eigen achterom. De berging is via de tuin en de bijkeuken te bereiken en voorzien van elektra en een bitumen dakbedekking.
Algemeen:
Vorig jaar is de voordeur en de gehele binnenzijde geschilderd. Het grote werk zoals electra, riolering, dakkapel, kozijnen zijn in de jaren ‘90 vervangen. Boven is de woning extra groot omdat de gehele verdiepingen boven de poort gebouwd zijn. In de directe nabijheid zijn scholen (basis en middelbaar en voorgezet), openbaar vervoer, ringbanen, speeltuin, supermarkt en het Stappegoorgebied (ijsbaan, zwembad, sporthal, bioscoop, eetgelegenheden en de Jumbo foodmarket). Ook is het stadscentrum op loopafstand.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 239,500 k.k.
Asking price per m²
info
€ 1,711
Helpful?
/
Thank you!
Listed since
2 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1954

Surface areas and volume

Areas
Living area
140 m²
Other space inside the building
16 m²
Exterior space attached to the building
14 m²
Plot size
150 m²
Volume in cubic meters
445 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Number of residential layers (stories)
3 residential layers (stories)

Energy

Provisional energy label
E What does this mean?

Cadastral data

TILBURG R 3535
Cadastral map
Area
150 m²

Exterior space

Garden
Back garden
Back garden
59 m² (13,79m deep and 4,28m broad)
Garden location
Located at the south accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Transvaalstraat 40

€ 239,500 k.k.