Brugstraat 7 6129 CL Urmond

Hightlighted features

  • 245 m² living area
  • 396 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 275,000 k.k. € 289,000 k.k.
Calculate monthly payment

Description

In pittoresk oud gedeelte van Urmond gelegen veelzijdig woonhuis met mogelijkheid voor kantoor aan huis, gelijkvloers en/of levensloopbestendig wonen door dubbele keuken en badkamer en een geheel met een meer dan royale inhoud.

Souterrain:

Onder het voorste gedeelte van de woning zijn fraaie gewelfde kelderruimten aanwezig (zijn overigens niet allemaal in gebruik). Er is één kelder toegang aanwezig in de hal in het midden van de woning vanuit het trapportaal en één kelder toegang aanwezig in de tweede lange hal richting de achterbouw.

Begane grond:

Het voorste gedeelte van dit woonhuis is momenteel nog in gebruik als kantoorruimte voor een administratiekantoor en heeft een eigen hal met meterkast (uitgebreide automatische groepenkast met veel mogelijkheden voor aanvullende uitbreiding, slimme meter, glasvezelaansluiting is aanwezig) en vervolgens toegang tot het kantoor.

Het huis biedt de ideale indeling en faciliteiten voor het woon-/werkgebruik, aangezien er een keukenblok achter de voorste kantoorruimte gelegen is, een ruimte die eveneens apart langs de zijgevel (oprit) te betreden is. Deze eerste keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap met afvoerkanaal, elektrische oven en elektrische boiler (eigendom).

Hierdoor is er eveneens een scheiding tussen privé en werk aanwezig en tevens is de iets verderop gelegen vergaderkamer via de beide hallen bereikbaar.

Zowel in de werksituatie als voor bewoning biedt deze ruimte indeling veel opties. Met name omdat in het achterste gedeelte van de woning de natte ruimten ingedeeld. Er is een badkamer met douche met douchegordijn en vaste wastafel, toiletruimte met staand closet en wasruimte met witgoed aansluiting en tevens is deze ruimte de opstelplaats van 1 van de 2 keukengeisers. Hiernaast is er nog een potentiële slaapkamer aanwezig die momenteel in gebruik is als archiefruimte.

Geheel aan de achterzijde is zowel via de oprit, als via de wasruimte nog de berging te bereiken. Hier is een trapopgang naar de bergzolder aanwezig.

Eerste verdieping:

In het midden van de eerste verdieping is het trapportaal gelegen voor opgang vanuit de begane grond en vaste traptoegang naar de tweede verdieping.

Aan de achterzijde van de woning is vanuit de berging op de begane grond de bergzolder op de verdieping bereikbaar.

Aan de voorzijde is vervolgens de woonkamer met parketvloer en de separate keuken aanwezig en aan de achterzijde de twee slaapkamers en de badkamer.
De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat met afzuigkap met afvoerkanaal, elektrische oven en vaatwasser.

Tweede verdieping:

Wederom in het midden van (in dit geval de tweede) verdieping is de trapopgang gelegen met aan de achterzijde van de woning een ruimte in de dakschuinte zonder dakvensters en met de opstelling van de C.V. ketel (Remeha | 2010 | eigendom).

De middelste ruimte heeft in het verleden gediend als slaapkamer en is voorzien van een dakvenster en de voorste ruimte is uitgerust met een dakkapel en te gebruiken als bergruimte en opstelplaats van de tweede geiser (eigendom). Met een nokhoogte van ca. 2,20 m en de vaste trapopgang zijn deze ruimten zeker divers bruikbaar voor een nieuwe eigenaar.

Bijzonderheden:

Deze charmante jaren dertig woning heeft een veelzijdig karakter. Momenteel wordt er gewerkt aan huis, maar dubbele bewoning is praktisch makkelijk realiseerbaar als ook levensloopbestendig wonen (op termijn).

De woning is vrijwel geheel voorzien van houten kozijnwerk met deels dubbel, nog deels enkel glas en er is dakisolatie aanwezig.

Ligging | perceel:

Oud Urmond herbergt binnen de gemeente Stein één van de twee beschermde dorpsgezichten en de Brugstraat ligt in het verlengde maar net buiten dit authentiek stukje Urmond, een prachtige locatie vol met authenticiteit.

Deze woning heeft een bijbehorend perceel met in totaal 396 m2 oppervlak (technisch verdeeld over drie kadastrale percelen). Aan de achterzijde van de woning is een fraai stuk tuingrond aanwezig met veel privacy en een betegeld terras en fraai aangelegd gazon. Heerlijk vertoeven en gedurende de hele dag bereikt de zon dit stuk tuin.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 275,000 kosten koper
Asking price per m²
info
€ 1,122
Original asking price
€ 289,000 kosten koper
Listed since
5 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, semi-detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1930
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
245 m²
Other space inside the building
104 m²
Plot size
396 m²
Volume in cubic meters
1,115 m³

Layout

Number of rooms
18 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
2 showers and toilet
Number of stories
3 stories and a basement
Facilities
Optical fibre and TV via cable

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Roof insulation and partly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
Gas water heater
CH boiler
Remeha (gas-fired combination boiler from 2010, in ownership)

Cadastral data

URMOND B 2779
Cadastral map
Area
55 m²
Ownership situation
Full ownership
URMOND B 4853
Area
16 m²
Ownership situation
Full ownership
URMOND B 4855
Area
325 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, on navigable waterway, sheltered location, In wooded surroundings and rural
Garden
Back garden
Back garden
133 m² (19 meter deep and 7 meter broad)
Garden location
Located at the northeast accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Neighbourhood

Urmond ten westen van Julianakanaal, Urmond

Discover locations in the neighborhood

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Urmond ten westen van Julianakanaal

All of Urmond

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Urmond ten westen van Julianakanaal

All of Urmond

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Brugstraat 7

€ 275,000 k.k. € 289,000 k.k.