• Under option

Madridstraat 90 M 3541 DZ Utrecht Leidsche Rijn-Centrum

Hightlighted features

  • 130 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 799,500 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

PARK AVENUE

Wonen in Park Avenue
De appartementen bieden een zee van ruimte en een unieke kans om extra duurzaam te wonen aan Park Leeuwesteyn. Het nieuwbouwproject wordt een bijzonder grootse oase van rust en ontspanning tussen het levendige centrum van Leidsche Rijn en de binnenstad van Utrecht. Park Avenue ligt naast De Parkwachter.
In totaal komen er 55 woningen met een parkeerkelder.

De locatie
Park Avenue wordt gerealiseerd naast De Parkwachter in het prachtige Leidsche Rijn Centrum, langs de Madridstraat en aan het grote toekomstige Park Leeuwesteyn. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee u op de snelweg A2 zit. Daarnaast bent u via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Penthouse | Bouwnummer 52 (Madridstraat 90 M)
Het penthouse is luxe afgewerkt en voorzien van twee ruime slaapkamers, waarvan één met inloopkast, een badkamer met bad, douche en wastafel en tevens een separaat toilet. De royale living van 57 m2 is gelegen aan de parkzijde met vrij uitzicht op Park Leeuwesteyn. Op het ruime en zonnige terras kunt u volop genieten van de zon en het fraaie uitzicht.

Parkeren
Bij het penthouse is een parkeerplaats beschikbaar in de parkeerkelder (parkeren op de betonvloer, geen liftsysteem). De koopsom van de parkeerplaats van EUR 25.000,- komt nog bij de koopsom en dient verplicht te worden afgenomen. 

Verwarming en warmwater
Voor verwarmen, koelen en warm water wordt elk appartement in project Park Avenue voorzien van een warmtepomp met een voorraadvat. Deze warmtepomp maakt gebruik van warmte- en koudeopslag in de bodem met gesloten verticale bodemwarmtewisselaars. De bodemwarmtewisselaars worden collectief gebruikt door meerdere warmtepompen. De warmtepompen en de bodemwarmtewisselaars worden bepaald op basis van de eventuele bouwkundige opties die tijdens de bouw zijn aangebracht.

De warmtepompen zijn opgesteld in de technische ruimte van de woning. De warmtepomp wordt aangestuurd door een thermostaat in de woonkamer. Via deze thermostaat kan de gewenste temperatuur ingesteld worden en kan de instelling voor warm water (comfort of eco) geselecteerd. De warmtepomp wordt gevoed vanuit het elektriciteitsnet in de woning. De spiraal in het water geeft de warmte uit de bron af en brengt daarmee het water in het voorraadvat op temperatuur. De appartementen worden voorzien van zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit. De zonnepanelen worden via één of meer omvormers aangesloten op het elektriciteitsnet van de woning.

De warmtepomp met voorraadvat en bron worden gehuurd of gekocht van NextNRG. De huur- en afkoopsom van het klimaatsysteem zijn niet inbegrepen in de koopsom en zijn als volgt:
HUUR: EUR 120,- per maand
KOOP: EUR 11.564,- (eenmalig) inclusief 5 jaar onderhoud
In beide gevallen betaal je een vergoeding van EUR 12,75 per maand voor het beheer en monitoring van de bronnen van de warmtepomp.

Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In Park Avenue geniet u van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woont u hier met verlaagde maandlasten. De woningen in Park Avenue worden namelijk met een EPC-0,1 gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die u via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

Interesse
Heeft u interesse in dit penthouse met royale en zonnige buitenruimte in Park Avenue? Neem dan contact op met ons kantoor voor meer informatie. We maken graag een afspraak om verder in gesprek te gaan! Belangstelling wordt altijd verwerkt op volgorde van binnenkomst.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 799,500 vrij op naam
Asking price per m²
€ 6,150
Listed since
6+ months
Status
Under option
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Penthouse
Building type
New property
Year of construction
2022
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
130 m²
Volume in cubic meters
390 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
1 story
Located at
6th floor
Facilities
Balanced ventilation system and solar panels

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Completely insulated
Heating
Complete floor heating, heat recovery unit and heat pump
Hot water
Electrical boiler and electrical boiler (rental)

Exterior space

Location
Alongside park and in residential district
Garden
Sun terrace
Sun terrace
37 m² (2,95 meter deep and 12,5 meter broad)
Garden location
Located at the southeast

Storage space

Shed / storage
Built-in

Parking

Type of parking facilities
Parking garage

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Madridstraat 90 M

€ 799,500 v.o.n.