• Under offer

Gerard Doustraat 7 3904 ZD Veenendaal Franse Gat

Hightlighted features

  • 75 m² living area
  • 216 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

Deze 2-1-KAPWONING met GROTE GARAGE heeft de aandacht van liefhebbers van de jaren '30 architectuur. En dat is niet verwonderlijk want wie wil dit nu niet: een sfeervolle woning die is gebouwd in de jaren '30 van de vorige eeuw. Maar vermoedelijk heeft deze woning ook de aandacht van klussers. Waarom? Dat leest u hier!

Deze karakteristieke jaren '30 tweekapper is zeer recent voor een heel groot gedeelte reeds gerenoveerd en gemoderniseerd. Zo is enkele jaren geleden alle beglazing vervangen door HR++ beglazing waarbij het merendeel van de kozijnen eveneens is vernieuwd. Verder is de CV-Combiketel kortgeleden vernieuwd, is er op de eerste verdieping een badkamer gerealiseerd, zijn alle radiatoren vervangen, zijn alle vloeren voorzien van een neutrale laminaatvloer en zijn alle wanden glad afgewerkt met glasvliesbehang. In 2022 is zelfs de dakbedekking van de aanbouw nog vernieuwd en geïsoleerd. Alleen de keukeninrichting dient indien gewenst nog te worden vervangen, het toilet dient nog te worden betegeld en de woning dient nog verder op detailniveau te worden afgewerkt.

Tijdens deze afbouwwerkzaamheden leent de garage, die een oppervlakte van bijna 50 m2 heeft, zich uitstekend om te fungeren als werk-/ en opslagplaats. En nadat u de woning heeft betrokken is deze garage uitermate geschikt om bijvoorbeeld een aanhangwagen, boot of oldtimer in te plaatsen. Of wellicht bent u ZZP'er en gebruikt u deze garage voor opslag, kantoor, praktijk of een combinatie hiervan.

Ook de locatie is uw aandacht waard. Het NS Station Veenendaal - Centrum ligt letterlijk en figuurlijk om de hoek. Ook werkelijk om de hoek bevindt zich zowel basis- als voortgezet onderwijs. Op loopafstand is er verder een keur aan winkelvoorzieningen inclusief twee moderne supermarkten aanwezig. Zelfs het (koop)centrum van Veenendaal is lopend bereikbaar.

Kortom: genoeg argumenten om ons bij deze woning verder te richten op de...

...Indeling
Begane grond: Na door de voordeur binnen te zijn gestapt staan we in de hal. En wat voor een hal. Want behalve de trapopgang en de meterkast valt ons oog op een werkelijk schitterende granieten vloer. Niet de zwart-wit granito vloer zoals we die vaker tegenkomen maar een granieten vloer wat werkelijk een sieraad van de woning is. Op de foto's en tijdens een eventuele bezichtiging zult u zien wat we bedoelen. Maar genoeg hierover, we concentreren ons op de woonkamer. Deze L-vormige woonkamer heeft een zithoek aan de tuinzijde en een mogelijkheid om een eetkamertafel te plaatsen aan de voorzijde. Verder is er een deur naar de grote kelder en een deur naar de proviand- c.q. servieskast. De dichte keuken heeft nu nog een eenvoudige keukenopstelling. Verder gelopen staan we in een klein halletje met deuren naar het toilet en naar een ruimte waar de wasmachine kan worden geplaatst. Verder is er een deur naar buiten.

De woonkamer heeft een neutrale laminaatvloer die recent is gelegd. Het plafond is gestuukt en de wanden zijn afgewerkt met glasvliesbehang. De vloer van de keuken, het halletje, het toilet en de wasruimte dient nog te worden afgewerkt.

1e Verdieping: Vanaf de overloop zijn er in totaal 3 slaapkamers te bereiken. 2 Slaapkamers liggen aan de achterzijde, 1 slaapkamer ligt aan de voorzijde. Ook aan de voorzijde ligt de recent geplaatst badkamer. Deze badkamer heeft een douchegelegenheid, een toilet en een wastafel met meubel. Een badkamer op de 1e verdieping is comfortabel, dat kunnen wij verzekeren!

De vloer van de gehele 1e verdieping is afgewerkt met laminaat. De wanden zijn voorzien van glasvliesbehang.

2e Verdieping: De 2e verdieping is door middel van een vlizotrap vanaf de overloop op de 1e verdieping toegankelijk. Op deze 2e verdieping is de CV-Combiketel opgesteld en verder is deze verdieping uitermate geschikt als bergzolder.

Overig: De garage heeft een oppervlakte van 48 m2 en beschikt over een loopdeur alsmede over schuifdeuren. Er zijn water- en elektra aansluitingen en het bitumineuze dak van de garage is enkele jaren geleden vernieuwd. Enkele wanden van het woonhuis zijn geïsoleerd, evenals het platte dak van de aanbouw. Alle kozijnen van het woonhuis zijn voorzien van HR++ beglazing. De oplevering van deze woning dient in overleg plaats te vinden, een spoedige oplevering behoort tot de mogelijkheden.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 335,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,467
Listed since
6 weeks
Status
Under offer
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
1935

Surface areas and volume

Areas
Living area
75 m²
External storage space
48 m²
Plot size
216 m²
Volume in cubic meters
298 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
2 stories
Facilities
Optical fibre and TV via cable

Energy

Energy label
F What does this mean?
Insulation
Double glazing and energy efficient window
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha (gas-fired combination boiler from 2019, in ownership)

Cadastral data

VEENENDAAL B 6669
Cadastral map
Area
216 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden
Back garden
100 m² (20 meter deep and 5 meter broad)
Garden location
Located at the west accessible via the rear

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electricity and running water

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Gerard Doustraat 7

€ 335,000 k.k.