Saffierstraat 63 2403 XM Alphen aan den Rijn

  • Sold
€ 225,000 k.k.

Description

Bieden vanaf: € 225.000,= k.k.

Het mooiste uitzicht van Alphen aan den Rijn” Keurig 2-kamer appartement (ca. 61 m2) direct aan de Zegerplas

De ligging van dit appartementencomplex is werkelijk uniek! Direct gelegen aan de Zegerplas met een vrij uitzicht over de achtergelegen groenstrook en het water. Het ruime 2-kamer appartement dat wij u aanbieden beschikt onder meer over een rijkelijk verlichte woonkamer en een grote slaapkamer een inloopkast. Tevens is het voorgaande verwarmingssysteem reeds vervangen voor een toekomstig gerichte, energiezuinige methode waarbij restwarmte een nieuwe functie verkrijgt. Milieuvriendelijk en energie zuinig! Het 2-kamer appartement wat wij u aanbieden ligt in de middelste van de 3 torens en beschikt over een aparte (fietsen)berging in de onderbouw.

Graag lichten we alvast enkele bijzondere kenmerken aan u toe:
• Ruime woonkamer voorzien van keurig laminaat met een prachtige lichtinval en weids uitzicht over de Zegerplas
• Een ruim opgezette, halfopen keuken
• Woningbreed balkon op het zuidoosten, toegankelijk vanuit de woonkamer
• Een ruime, eenvoudige doch nette badkamer
• Ruime slaapkamer met vaste (inloop) kast

Op loopafstand winkelcentrum de Ridderhof met diverse verswinkels en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, tevens ook het volgroeide recreatiepark ‘Zeegersloot’ met uiteenlopend aanbod: wandel-/fietspaden, horecaondernemingen en watersporten. De bereikbaarheid van de Saffierstraat is uitstekend te noemen een bushalte richting o.m. Schiphol en uitvalswegen N11/N207 richting de grote steden om de hoek. Op slechts enkele minuten fietsafstand bereikt u het bruisende, reeds vernieuwde centrum van Alphen aan den Rijn met een groot winkelaanbod, theater, bioscoop en vele horecagelegenheden.

De indeling is als volgt:

De begane grond:
Via het ruime parkeerterrein aan de voorzijde van het appartementencomplex begeleiden wij u naar het trappenhuis. Via het trappenhuis komt u op de galerij, van waaruit u toegang heeft tot het appartement.

Het appartement:
Bij binnenkomst komt u in de ruime hal die wordt verlicht door het grote raamvlak in de voordeur.Vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken: de woonkamer, de badkamer en de slaapkamer. Bovendien vindt u in de hal de meterkast en een praktisch ingebouwde kast.

De woonkamer:
De woonkamer ligt aan de achterzijde van het appartement en is heerlijk ruim (ca. 30 m2). Het gaat hier om een woningbrede kamer met de halfopen keuken en in de achtergevel een brede glaspartij met een rijkelijke lichtinval en een prachtig weids uitzicht over de Zegerplas.

De keuken:
In de woonkamer treft u aan de voorzijde de keuken. Een halfhoog muurtje scheidt de keuken van de woonkamer. Dit muurtje biedt ook de mogelijkheid voor het creëren van een barretje. De keuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling met een kunststof grijs werkblad. De keuken is uitgevoerd met een 4-pits gaskookplaat en rvs afzuigkap.

De badkamer:
De ruime badkamer is voorzien van een nette afwerking met licht grijze vloertegels en witte wandtegels. De badkamer beschikt over een wastafelmeubel, spiegelkast, een toilet en een douchecabine. In de badkamer treft u ook de aansluitpunten voor de wasmachine.

De slaapkamer:
Kenmerkend van dit 2-kamer appartement is de ruimtelijke indeling, zoals ook te zien is in de slaapkamer aan de voorzijde. Met een gebruiksoppervlak van circa 7 m2 is de slaapkamer naar eigen wens in te delen. De kamer beschikt over een mooie lichtinval en een nisje die bijvoorbeeld ideaal is voor het realiseren van een inloopkast. Op de plek van de eventuele inloopkast zou ook een aansluitpunt voor een wasmachine gerealiseerd worden. Met deze ingreep zou de aansluiting in de badkamer kunnen komen te vervallen.

Het zonnige balkon:
Het appartement beschikt over een woningbreed balkon op het zuidoosten met een schitterend uitzicht over de Zegerplas en de omgeving. De buitenruimte is toegankelijk via een loopdeur in de woonkamer en beschikt over een zonnescherm voor de warme dagen.

Omgeving Zegersloot:
De Saffierstraat grenst direct aan de Zegerplas. De Zegerplas vormt het hart van recreatiegebied Zegersloot. Dé plek voor Alphenaren om te genieten van rust, groen, water én gezellige dag horeca. Voor de actieve recreant is er een golfbaan, een onderwater duikpark met scheepswrakken, een waterskibaan en zijn ook diverse Alphense sportverenigingen in het gebied Zegersloot gevestigd. Uiteraard kunt u ook heerlijk wandelen-/fietsen en zelfs paardrijden over de kilometerslange wandel-, fiets- en ruiterpaden. Voor kinderen is er een grote kinderboerderij, een dag camping en een recreatiestrand met speeltuinen. Bezoekers centrum de Veenweide geeft meer informatie over de diversiteit in flora en fauna. Dichtbij het bezoekers centrum treft u een weide waar loslopende Galloway runderen grazen. Het recreatie gebied is de laatste jaren door de Gemeente Alphen aan den Rijn flink gerenoveerd met o.m. informatieborden, een nieuw recreatiestrand, een wandelvlonder door het water, herinrichting van de dag camping, een onderwaterpark voor duikers en verbetering van wandel- en fietspaden inclusief de verlichting.

Overige bijzonderheden:

• Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging liggen ter inzage bij ons op kantoor. De servicekosten voor het appartement bedragen € 90,61 per maand, dit bedrag is exclusief voorschot stookkosten. De servicekosten voor de berging bedragen € 5,18.
• Het maandelijks voorschot voor stookkosten bedraagt € 158,60.
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 225,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,689
Service charges
€ 159 per month
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 95.79 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1977
Specific
Partly furnished with carpets and curtains
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
61 m²
Exterior space attached to the building
4 m²
Volume in cubic meters
157 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
1 story
Located at
1st floor
Facilities
Optical fibre and TV via cable

Energy

Energy label
B What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
Communal central heating
Hot water
Central facility

Cadastral data

OUDSHOORN C 10587
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside water, In wooded surroundings, in residential district, freestanding location and unobstructed surrounding view
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Storage box
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 95.79 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes