Saffierstraat 134 2403 XX Alphen aan den Rijn

  • Sold
€ 199,000 k.k.

Description

Starters opgelet:
INSTAPKLAAR 4-kamer appartement met panoramische uitzicht over de Zegerplas en heerlijke woonkeuken!

WEGENS GROTE BELANGSTELLING IS HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK NIET MEER MOGELIJK.

Het complex bestaande uit 11 woonlagen is voorzien van 2 liften en biedt voldoende parkeergelegenheid. Vanuit de woonkamer met grote raampartijen en het woningbrede balkon kunt u heerlijk van de zon genieten. Aan de voorzijde heeft u een panoramisch uitzicht over onder andere de Zegerplas en een park. Bovendien vindt u in de directe omgeving sportpark “De Bijlen”, een tennispark, de golfbaan, het zwembad Aquarijn en het recreatiegebied Zegerplas.

Indeling:
Begane grond:
Via het trappenhuis met twee liften heeft u toegang tot de galerij. Op de 1e verdieping is er een eigen afgesloten fietsenberging. De berging die bij dit appartement hoort is op de begane grond.

Appartement:
Het appartement is gelegen op de 10e verdieping. Het hele appartement is voorzien van een drempelloze nette laminaatvloer en de wanden zijn met glad stucwerk afgewerkt.
Door creatief met de ruimte om te gaan is er een heerlijke leefkeuken ontstaan en er is een extra slaapkamer gecreëerd door de voorkamer te splitsen, in combinatie met een deel van de woonkamer er bij te trekken.
Vanuit de keuken en de woonkamer heeft u toegang tot het woningbrede balkon gelegen op het westen. Het balkon is niet alleen woningbreed, maar doordat je op de 10e verdieping woont heb je hier een fantastisch vrij uitzicht, van waaruit je sommige grote steden kunt zien.
Over de hele achtergevel zijn handbediende screens (2016) aangebracht.

De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is vergroot door de slaapkamer er naast erbij te betrekken. De keuken is uitgevoerd in houtkleurige fronten met een zwart kunststof aanrechtblad. Tevens heb je vanuit de keuken ook de toegang tot het woning brede balkon. De keuken is voorzien van de volgende (inbouw)apparatuur: een 4-pits gaskookplaat, koelkast-vriezer, combi oven-magnetron en een vaatwasser.

Het appartement is voorzien van 3 slaapkamers. De hoofdslaapkamer en de 2e slaapkamer bevinden zich aan de voorzijde van de woning. De aansluiting van de wasmachine is netjes weggewerkt in een inbouwkast in deze slaapkamer. De 3e slaapkamer bevindt zich in het midden van de woning en is geschikt om in te richten als (kinder)slaapkamer of als werk-/hobbyruimte.

De moderne badkamer is volledig betegeld met een hoogglans witte wandtegels en antraciet grijze vloertegels. Het plafond is verlaagd en uitgevoerd met hallogeen inbouwspots. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wasmeubel. Het toilet is in dezelfde kleurstelling betegeld en voorzien van een zwevend toilet.

Overige bijzonderheden:
Op de begane grond is de berging (afsluitbaar) en heeft de beschikking over elektra. Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De kosten hiervoor bedragen € 215,- per maand en een voorschot van € 100,- voor verwarming en water. De stukken van de Vereniging van Eigenaren liggen op ons kantoor ter inzage.

Omgeving Zegersloot:
De Saffierstraat grenst direct aan de Zegerplas. De Zegerplas vormt het hart van recreatiegebied Zegersloot. Dé plek voor Alphenaren om te genieten van rust, groen, water én gezellige horecagelegenheden. Voor de actieve recreant is er een golfbaan, een onderwater duikpark met scheepswrakken, een waterskibaan en zijn ook diverse Alphense sportverenigingen in het gebied Zegersloot gevestigd. Uiteraard kunt u ook heerlijk wandelen-/fietsen en zelfs paardrijden over de kilometerslange wandel-, fiets- en ruiterpaden. Voor kinderen is er een grote kinderboerderij, een dag camping en een recreatiestrand met speeltuinen.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens NEN2580 meetinstructie.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 199,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,398
Status
Sold

Construction

Type apartment
Galleried apartment (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1965
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
83 m²
Exterior space attached to the building
11 m²
External storage space
7 m²
Volume in cubic meters
260 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Number of stories
1 story
Located at
10th floor
Facilities
Optical fibre and elevator

Energy

Energy label
D 1.91 What does this mean?
Insulation
Roof insulation, mostly double glazed and energy efficient window
Heating
Communal central heating
Hot water
Central facility

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, In wooded surroundings and unobstructed surrounding view
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Storage box
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes