• Sold

Japanstraat 11 2408 HA Alphen aan den Rijn Evenaar-Oost

Hightlighted features

  • 113 m² living area
  • 116 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 325,000 k.k.

Sales history

Listed since
March 21, 2021
Date of sale
May 7, 2021
Term
6 weeks

Description

Bieden vanaf € 325.000,= k.k.

Ruime eengezinswoning in het geliefde Kerk en Zanen met 4 slaapkamers en een zonnige achtertuin. “Om de hoek een speeltuin én het groene Chinapark!”

Deze eengezinswoning is centraal gelegen in de ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk Kerk & Zanen. U woont hier op korte afstand van het Europapark, winkelcentrum de Atlas, diverse (basis)scholen en het NS-station. Deze degelijk gebouwde woning biedt een nette en solide basis om geheel naar eigen smaak in te richten. Alle mogelijkheden tot het realiseren van uw droomwoning zijn aanwezig.

De woning heeft u ontzettend veel te bieden:
• Een praktische indeling op alle verdiepingen en een speelse erker
• Op de begane grond een tuingerichte woonkamer en een open keuken
• De 1e verdieping is ingedeeld met 3 grote slaapkamers en een badkamer
• De 2e verdieping is ingedeeld met de 4 slaapkamer realiseren (zelfs 2 als u deze verdieping vergroot d.m.v. een dakkapel)
• Volledig geïsoleerd en voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
• Een zonnige achtertuin met een stenen berging

Kortom, alles wat u in een nieuwe woning zoekt!

De Japanstraat kenmerkt zich door zijn ruime en groene opzet met veel speelgelegenheid voor kinderen. De woningen hebben een modern uiterlijk met een leuke erker aan de voorzijde. Grenzend aan een pleintje met speeltoestellen en midden tussen het buurtparkje aan de Chinastraat en het grote Europapark. Deze woonwijk dankt zijn populariteit aan de centrale ligging ten opzichte van het centrum, de uitvalswegen zoals de N11/N207 en aan het kindvriendelijke karakter.

De indeling is als volgt, de begane grond:
Toegang tot de woning middels de eigen voortuin. U komt binnen in de hal met ruimte voor de garderobe en achtereenvolgens, de meterkast, de toiletruimte met fonteintje, de trapopgang naar de 1e verdieping en de deur met toegang tot de woon-kamer. De toiletruimte is afgewerkt in neutrale kleurstelling.

De woonkamer:
De doorzonwoonkamer biedt ca. 30m² aan gebruiksoppervlakte en is, door de raampartijen aan zowel de voor-/ als achterzijde, heerlijk licht. De woonkamer is tuingericht en biedt voldoende mogelijkheid voor het creëren van een ruim zit- en eethoek naar uw eigen smaak. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de achtertuin en een praktische trapkast welke u de nodige bergruimte biedt. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich aan de voorzijde de open keuken.

De keuken:
Middels de woonkamer bereikt u met een vrije doorloop de keuken aan de voorzijde. De keuken is voorzien voor de benodigde aansluitingspunten om uw droomkeuken te realiseren, denk aan een ruime hoekopstelling, een parallelopstelling of een kookeiland. Een fraai detail van de keuken is het erkerraam dat zich verschaft op de Japanstraat met het kinderspeelpleintje.

1e verdieping:
Via de trapopgang gesitueerd in de hal begeleiden we u naar de overloop op de 1e verdieping. Vanuit hier toegang tot de 3 ruime slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping. De slaapkamers beschikken over een solide basis qua afwerking, zijn uitgevoerd met ieder grote raampartijen voorzien van een mooie hoeveelheid natuurlijke lichtinval. Twee van de slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning en één aan de voorzijde. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een zijraam welke is ontstaan dankzij de, vanuit de keuken doorlopende, erker.

De badkamer:
De badkamer is betegeld in een lichte kleurstelling en is uitgevoerd met een douche, wastafel en een 2de toilet. Tevens is er een radiator, mechanische ventilatie en een klapraam voor natuurlijke ventilatie aanwezig.

2e verdieping:
De 2de verdieping is ruim bemeten en biedt vanaf de overloop, de toegang tot de 4e slaapkamer. De 4e slaapkamer beschikt over een groot dakraam waardoor een fraai lichtinval ontstaat. Tevens hier de opstelplaats van de cv-ketel en de aan-sluitingen voor de wasmachine en de droger. Is de wens meer ruimte op de zolderverdieping? Het is goed mogelijk om deze ruimte te vergroten d.m.v. een dakkapel. Als u hier een dakkapel plaatst behoort zelfs een 5e slaapkamer en/of 2e badkamer tot de mogelijkheden.

De tuin:
De achtertuin is bereikbaar vanuit de woonkamer. De tuin is gesitueerd op het westen, hierdoor geniet u vanuit hier veelal van de zon. Tevens is er een vrijstaande stenen berging aanwezig welke is voorzien van elektra en een poort achterom.

Overige bijzonderheden:
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehouden. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereenkomst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.
• Bij overeenstemming zal er een koopovereenkomst conform NVM-model opgemaakt worden, aangevuld met een aantal specifieke clausules (model is op kantoor aanwezig);

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 325,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,876
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1992
Specific
Partly furnished with carpets and curtains
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
113 m²
External storage space
6 m²
Plot size
116 m²
Volume in cubic meters
385 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Skylight, optical fibre, mechanical ventilation, passive ventilation system and TV via cable

Energy

Energy label
B What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas HR (gas-fired combination boiler from 2011, in ownership)

Cadastral data

ALPHEN AAN DEN RIJN B 11781
Cadastral map
Area
116 m²

Exterior space

Location
Sheltered location and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
42 m² (8 meter deep and 5,2 meter broad)
Garden location
Located at the west accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Electricity
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Public parking
Involved real estate agents

NVM selling agent

Koppes Makelaardij bv

Call 0172-434561

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.