• Sold

Aan het IJ | The Cube (Bouwnr. 91) 1031 Amsterdam Volewijck

Hightlighted features

  • 132 m² living area
  • 3 bedrooms
Map
€ 749,000 v.o.n.

Sales history

Listed since
June 20, 2019
Date of sale
April 2, 2021
Term
21 months

Description

NOG ENKELE BOUWNUMMERS BESCHIKBAAR!

Pal aan het groene buurtplein, in het centrum van de wijk, verrijst The Cube. Een karakteristiek gebouw met een fraai silhouet en een bijzondere horizontale en verticale verdeling van bouwlagen. The Cube is een ontwerp van De Zwarte Hond, een toonaangevend ontwerpbureau voor architectuur en stedenbouw. Naast luxe topappartementen met grote dakterrassen biedt The Cube ook 2-kamerappartementen vanaf ca. 58 m². Uniek in het ontwerp van The Cube is het hotelsuite concept, een concept dat inspeelt op de lifestyle van de toekomstige bewoners.

HOTELSUITE CONCEPT
Bij de keuze van de materialen, de indeling van de appartementen en de algemene ruimten hebben we ons laten inspireren door de beleving van een luxe hotelsuite. Een paar voorbeelden: De hoofdentree is een fraaie lobby - met een comfortabel zitelement en een pantry – en de entrees van de appartementen liggen aan een indrukwekkend atrium. Als je wilt, kun je de deuren openen met een keycard. En zowel binnen als buiten zijn de vloeren en wanden afgewerkt met Portugees natuursteen.

GROENE DAKEN
Ieder appartement in The Cube, behalve de studio, heeft een aangenaam balkon of dakterras. De appartementen op de begane grond t/m de 4e verdieping hebben een fraai balkon aan de woonkamer. De balkons zijn afgezet met glas dus volledig transparant. In het glas van de balkons is een patroon verwerkt, waardoor je goed zicht hebt naar buiten én andersom juist privacy.

De platte daken van The Cube worden optimaal benut voor duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen maar ook groene daken met een variatie van mos, grassen en planten. Én voor grote privé-dakterrassen natuurlijk. Vanuit je eigen terras heb je fraai, groen uitzicht op de groene daken én op Noord, het IJ of het centrum van Amsterdam.

ATRIUM
Centraal in het gebouw, aansluitend op de lobby, ligt het atrium dat de buiten- en binnenwereld op een heel bijzondere manier met elkaar verbindt. Aan het atrium liggen de voordeuren van de appartementen. Het glazen dak zorgt voor een prachtige lichtinval. In het atrium groeien klimplanten verticaal naar het licht. In de lobby en het atrium kun je werken, elkaar ontmoeten, je dag starten met een espresso of ontspannen eindigen. Maar ook comfortabel wachten op je taxi bijvoorbeeld.

AAN HET PARK
The Cube ligt direct aan het groene centrale buurtplein. Het plein is een plantsoen zoals je die ziet in Parijse woonwijken. Het is iets verdiept aangelegd ten opzichte van de omgeving. De zacht glooiende gazons met grote bomen zijn omzoomd met natuursteen zitranden en gaan welvend over in de pleinvloer. Een groot aantal appartementen in The Cube ligt aan dit fraaie groene plein. Hier geniet je van blijvend groen en de ontspannen dynamiek van de wijk. De appartementen aan de andere zijde kijken uit op de binnenstraat of de fraai ontworpen ‘voortuin’ van The Cube. Sommige hebben een bijzondere doorkijk door een van de tussenstraatjes richting het IJ. De kers op de taart zijn de appartementen op de hogere woonlagen met panoramische vergezichten.

WONINGTYPOLOGIE
In The Cube is er veel te kiezen. Van een appartement op de begane grond van ca. 72 m² tot een penthouse met panoramisch uitzicht en grote dakterrassen op de 7e verdieping van 223 m².

De 2-, 3- en 4-kamerappartementen met een balkon liggen op de begane grond t/m de 4e verdieping en variëren van ca. 58 tot 132 m². Op de 5e, 6e en 7e verdieping liggen de specials met gigantische dakterrassen: gelijkvloerse appartementen, tweelaagse topappartementen en unieke penthouses.

The Cube wordt gesegmenteerd verkocht. Nu te koop zijn de appartementen op de begane grond t/m de vierde verdieping. Op de website en via de appartementenzoeker tref je alle informatie over het huidige aanbod.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 749,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 5,674
Status
Sold

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2019
Quality marks
SWK garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
132 m²
Exterior space attached to the building
9 m²
Volume in cubic meters
343 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and shower
Number of stories
1 story
Located at
1st floor
Facilities
Elevator, mechanical ventilation and solar panels

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?
Insulation
Energy efficient window and completely insulated
Heating
Complete floor heating, heat recovery unit and heat pump
Hot water
Central facility

Exterior space

Location
Alongside park and in residential district
Garden
Sun terrace
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Storage box

Garage

Type of garage
Underground parking

Parking

Type of parking facilities
Parking garage
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.