• Sold

Willem Nakkenstraat 11 3 1061 SZ Amsterdam Overtoomse Veld

Hightlighted features

  • 83 m² living area
  • 4 bedrooms
Map
€ 350,000 k.k.

Sales history

Listed since
June 24, 2021
Date of sale
July 15, 2021
Term
3 weeks

Description

Geen kunst aan…

Je hebt maar weinig fantasie nodig om te zien dat in het appartement op Willem Nakkenstraat 11-3 heel wat mogelijk is. Het ruime vijfkamer appartement op de derde en tevens bovenste verdieping in Nieuw West heeft naast zoveel slaapkamers ook twee ruime balkons. Ruimte genoeg dus en ook mogelijkheden te over. Of je nu op zoek bent naar een woonplek met voor iedereen een eigen slaapkamer, of vanwege het thuiswerken een werkkamer wenst of gewoon lekker dansend door je ruime huis wilt gaan?! Het kan hier allemaal.
En hadden we je al verteld dat het appartement kunststof kozijnen heeft en dat je de beschikking hebt over een grote berging boven het appartement maar ook een eigen berging hebt op de begane grond om je fiets te stallen.

Meer dan genoeg redenen dus om hier te gaan kijken. We nemen je dan ook graag mee tijdens een virtuele tour.

Willem Nakken leefde van 1835 tot 1926 en stond bekend als een begaafd veeschilder. Een aantal van zijn afbeeldingen kun je ook nu nog bekijken in het stedelijk museum. Niet zo gek dan ook dat in Nieuw West een straat naar hem werd genoemd en juist hier laten we je een appartement zien waar je je fantasie de vrije loop kunt laten gaan. Hier heb je meer dan genoeg ruimte om jouw dromen uit te laten komen. Laten we beginnen in de woonkamer. Deze is lekker ruim en direct hiernaast is de eerste slaapkamer. Als je genoeg hebt aan drie slaapkamers dan zou je deze vierde slaapkamer bij de woonkamer kunnen voegen of je creëert een aparte zit- en eetkamer?! Kijk maar op de plattegrond en dan kun je deze mogelijkheid misschien wat makkelijker inschatten.

In de eenvoudige dichte keuken is een rechte wandopstelling geplaatst. Hiernaast is ruimte voor de koelkast en het gasfornuis.
Loop ook even mee naar de badkamer, hier zie je een douche, een wastafel en is ook de aansluiting voor de wasmachine. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte, wel zo fijn.

Je ziet het niet zo vaak; in dit appartement zijn dan nog 3 ruime slaapkamers en alle kamers hebben toegang tot een van de twee balkons. Twee van de slaapkamers komen uit op het balkon op het westen. Dit is natuurlijk het balkon waar je lekker na je werk nog tot de laatste zonnestralen kunt genieten van buiten. De derde slaapkamer is verbonden met het balkon op het oosten. Tevens is dit balkon ook verbonden met de keuken. Hier kun je lekker met een kopje koffie genieten met van de ochtendzon.

De skispullen of de kerstballen, je wilt deze natuurlijk wel ergens kwijt kunnen. Hier hoef je je geen zorgen te maken over bergplek want boven het appartement is een grote bergruimte van 13 m2. Je fiets kun je kwijt in je eigen berging op de begane grond van 6 m2.
Die fiets is trouwens in dit deel van de stad een super handig vervoersmiddel. Je woont namelijk niet ver van bijvoorbeeld het Rembrandtpark of het Sloterpark en ook winkels en restaurants zijn in de buurt.
En reis je liever met het openbaar vervoer, dan pak je gewoon de bus en sta je in no time in het centrum van de stad. Je woont overigens ook niet ver van de ringweg. Lekker centraal wonen dus in een bruisend deel van de stad.

Een appartement dus waar ruimte genoeg is voor een gezin op een fijne plek. En ben jij hier nu precies naar op zoek? Dan nodigen we je heel graag uit voor een bezichtiging op de Willem Nakkenstraat 11-3. Zien we je snel?
Wil je liever nu al meer van dit appartement weten? Bekijk dan alvast even de video die Michael hier heeft opgenomen op ons Youtube-kanaal.

Verdere bijzonderheden:
De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 oktober 2061
Actieve VvE
Servicekosten bedragen € 177,-- per maand.
Snelle oplevering is mogelijk!

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 350,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,217
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 177.00 per month

Construction

Type apartment
Upstairs apartment (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1959
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
83 m²
Exterior space attached to the building
7 m²
External storage space
17 m²
Volume in cubic meters
275 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
1 story
Located at
3rd floor
Facilities
Mechanical ventilation

Energy

Energy label
E What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas (gas-fired combination boiler from 2014, in ownership)

Cadastral data

AMSTERDAM D 10391
Cadastral map
Ownership situation
Municipal long-term lease (end date of long-term lease: 31-10-2061)
Fees
Paid until 31-10-2061

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in

Parking

Type of parking facilities
Paid parking and public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 177.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.