• Sold

Groene Weide 91 6833 BC Arnhem Groene Weide

Hightlighted features

  • 76 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 179,000 k.k.

Sales history

Listed since
January 25, 2021
Date of sale
April 1, 2021
Term
2 months

Description

Unieke kans om een jaren ’30 benedenwoning te kopen in de wijk Malburgen; de woning behoeft modernisering. Deze karakteristieke woning met een doorzonwoonkamer heeft vrij uitzicht over het plantsoen en heeft zeer dichtbij een directe openbaar vervoer verbinding naar het centrum van Arnhem. Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en vanuit de keukendeur loop je via de serre de tuin in. Via het poortje achterom kom je bij het achtergelegen pad tot de stenen fietsenberging.

Bijzonderheden:
- Modernisering is wenselijk
- Volledig kunststof kozijnen en HR++ beglazing
- De oorspronkelijke kenmerken komen nog terug in woning
- De VvE is uitbesteed aan een extern bedrijf en is financieel gezond

Indeling:
Via de entree kom je bij de langgerekte hal met rechts de toegang tot de eerste slaapkamer. Hier is goed gebruik gemaakt van de ruimte met zijn twee inbouwkasten en het is voorzien van een eigen wastafel. Aangrenzend de tweede, tuingerichte, slaapkamer ook voorzien van een inbouwkast. Centraal in de woning bevindt zich het toilet en de praktische bergkelder. Daartegenover de badkamer met een wastafel, aansluiting voor de was apparatuur, badkamermeubel en douche en een aparte keuken. De keuken is voorzien van een wastafel en afzuigkap en geeft toegang tot de tuinkamer en vervolgens de tuin zelf. De grote living met gashaard biedt ruimte voor zowel de zithoek als de eettafel. De tuin grenst aan een achtergelegen paadje en ligt op het zonnige zuidoosten.

Omgeving:
De Groene Weide ligt op fietsafstand van de Arnhemse binnenstad. Er is veel groen en speelruimte in de wijk. De uiterwaarden van de Rijn zijn dichtbij, net als winkelcentrum Kronenburg en de Pleyroute met aansluiting op de snelwegen in de regio. Het openbaar vervoer is uitstekend geregeld. Sportvoorzieningen zijn dichtbij, er is een brede school in de wijk, evenals winkels, huis- en tandartsen, een apotheek en een bibliotheek. En dat slechts op een minuut afstand van het winkelcentrum de Drieslag met alle benodigde winkels.

Kenmerken:
Type woonhuis: Benedenwoning
Woonoppervlakte: 76 m2
Overige inpandige ruimte: 8 m2
Externe bergruimte: 6 m2
Aantal slaapkamers: 2 slaapkamers
Bouwjaar: 1936
Verwarming en warmwater: CV Vaillant bouwjaar 1996
Electra: 4 groepen en geen aardlekschakelaar
Maandelijkse bijdrage VvE: € 120,00

Aanvullende informatie
- Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.

- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen zeven dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.

- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseren wij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Een bij een eventuele aankoop (ook zijdelings) betrokken makelaar/ adviseur wordt gezien als professional en aankoopmakelaar.

- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het meetrapport is gemaakt om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Verschillen in meetuitkomsten worden niet volledig uitgesloten, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De eventueel weergegeven plattegronden zijn enkel indicatief.

- Deze informatie is door Ron Pieters Makelaardij zorgvuldig samengesteld en geheel vrijblijvend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 179,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,355
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 120.00 per month

Construction

Type apartment
Ground-floor apartment
Building type
Resale property
Year of construction
1936
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
76 m²
Other space inside the building
8 m²
External storage space
6 m²
Volume in cubic meters
317 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
1 story
Located at
Ground floor

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Energy efficient window
Heating
CH boiler and gas heater
Hot water
CH boiler
CH boiler
CV Vaillant (1996, in ownership)

Cadastral data

ARNHEM E 2411
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden
Back garden
38 m² (7,5 meter deep and 5 meter broad)
Garden location
Located at the southeast accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage

Parking

Type of parking facilities
Public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
No
Periodic contribution
No
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.