Beekweide 6 3771 PM Barneveld

  • Sold
€ 739,000 v.o.n.

Description

Deze villa kent aan de buitenzijde een hoogwaardige afwerking. Daarbij is veelvuldig gebruik gemaakt van hout. De royaal bemeten woning is voorzien van een forse overstek, die zorgt voor een fraai uiterlijk en tegelijk functioneert als een natuurlijke bescherming tegen de zon.

Dit woonobject staat op een ruime kavel, die legio mogelijkheden biedt voor een siertuin in combinatie met speelruimte voor (klein)kinderen.

Beekweide 6 is voorzien van een enorm souterrain, waarin u slaap-, werk- of hobbyruimtes kunt inrichten. Uw creativiteit is niet alleen in de kelder nodig, ook op de begane grond en de verdieping kunt u de ruimte inrichten conform uw woonwensen. Een belangrijk kenmerk van de woning is de hoeveelheid ramen: daardoor staat u op iedere plek in de villa in contact met de prachtige omgeving.

De buren van Het Binnenveld

Op Het Binnenveld is een park ontwikkeld, met daarop vijf luxe landgoedvilla’s. Twee daarvan zijn al bewoond, drie villa’s zoeken nieuwe bewoners. Deze woningen zijn casco gebouwd en kunnen van binnen nog helemaal naar uw wensen worden afgebouwd. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden om van deze woning uw droomwoning te realiseren. Houdt u van wonen met ruimte om de deur? En hecht u tegelijk waarde aan een treinstation (Barneveld-Noord) en een snelweg (A1) die binnen enkele minuten bereikbaar zijn? Dan moet u beslist komen kijken in één van de drie villa’s!

Over de omgeving

Wonen in een ongerept stukje natuurschoon. Dat is wonen aan de Beekweide. De 3 luxe landgoedvilla’s die hier te koop staan, bevinden zich middenin het groen. De tuinen van deze villa’s gaan naadloos over in de omringende natuur. Wie droomt er nu niet van om de achtertuin uit te lopen, om met een boek even neer te strijken aan uw enorme privé-vijver? Geheel door de natuur tot stand gekomen, met volop leven erin: vissen, kikkers, legio vogels, insecten enzovoort. Het ene moment is de stilte sereen, het volgende moment is het gekwetter van vogels niet van de lucht. Dat is wonen aan Het Binnenveld!

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 739,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 3,131
Status
Sold

Construction

Kind of house
Villa, detached residential property
Building type
New property
Year of construction
2018
Type of roof
Gable roof covered with metal

Surface areas and volume

Areas
Living area
236 m²
Other space inside the building
92 m²
Exterior space attached to the building
6 m²
Plot size
632 m²
Volume in cubic meters
1,203 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 separate toilet
Number of stories
2 stories and a basement
Facilities
Skylight and sliding door

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Energy efficient window and completely insulated

Cadastral data

BARNEVELD B 6158
Cadastral map
Area
632 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, rural and unobstructed surrounding view
Garden
Surrounded by garden
Balcony/roof garden
Balcony present

Garage

Type of garage
Built-in
Capacity
1 car
Insulation
Completely insulated

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property