Printhagen 1 A 6191 PR Beek (LI)

  • Sold
€ 359,000 k.k.

Sales history

Listed since
April 20, 2020
Date of sale
May 4, 2020
Term
14 days

Description

Deze vrijstaande bungalow met inpandige garage is landelijk gelegen aan een geasfalteerde weg buiten de bebouwde kom van het dorp Groot Genhout met de prachtigste wandelmogelijkheden tot aan de voordeur. Een unieke plek voor de natuur- en tuinliefhebber, men geniet van vrij uitzicht over de landerijen en optimale privacy in en rondom huis. De woning is geheel voorzien van dubbelglas in kunststof, houten en aluminium kozijnen. Het dak is omstreeks 2012 volledig vernieuwd en voorzien van isolatie, tevens is omstreeks 2012 de gevel gereinigd en geïmpregneerd. De woning is voorzien van een eigen riolering middels in 2018 vernieuwde buitenriolering met een bezinkput, septic tank en infiltratieput. De verwarming geschiedt middels een HR cv-combiketel (huur €45,38 per maand). De gastank is gehuurd en de huidige huur bedraagt € 153,37 per jaar. De huur en afname gas is vastgelegd in een contract en dient, evenals het contract van de cv-ketel, door de koper overgenomen te worden. De garage is gelegen in het souterrain, inpandig bereikbaar en voorzien van een automatische sectionaal poort.
Het royale perceel biedt een fraaie tuin rondom de woning met een tuinberging en een oprit die plaats biedt aan meerdere auto's. Men geniet van optimale privacy en rust op een bijzonder fraaie en unieke locatie en toch nabij voorzieningen en een goede en snelle verbinding naar de belangrijkste uitvalswegen!
Aanvaarding per direct.

Bekijk ook de 3D virtuele rondleiding via de button op onze website en op Funda!

Indeling
De ruime, overdekte entree geeft toegang tot de hal. Vanuit de hal bereikt men het souterrain, de slaapvleugel en de woonkamer.
Het souterrain is opgedeeld in een portaal, de garage, 2 ruime bergingen en een doucheruimte met wastafel en een 'sanibroyeur' 3de toilet.

De woonkamer, de hal en de keuken zijn voorzien van een fraaie pvc vloer, tevens is de woonkamer voorzien van vloerwarming. Middels openslaande tuindeuren heeft men vanuit de woonkamer mooi tuincontact. De gesloten keuken is voorzien van een muurkast en een gemoderniseerde aanbouwkeuken met inductiekookplaat, afzuigkap, oven, combi-magnetron. Vanuit de keuken bereikt men een portaal met deur naar tuin, tegelvloer en toilet met fonteintje. Vanuit dit portaal bereikt men de bijkeuken met tegelvloer, kastenwand, standplaats cv-ketel (Bosch HR, 2010, huur € 45,38 per maand) en aansluitingen voor de wasapparatuur.

Vanuit de entree/hal is aan de linkerzijde een gang met toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapvleugel is voorzien van een novilonvloer. 2 slaapkamers zijn voorzien van een dubbele muurkast. De moderne badkamer (2016) is voorzien een royale douche, wastafel en zwevend toilet.

Bijzonderheden
- Mooie bungalow met inpandige garage op unieke locatie met fraai uitzicht en prachtige wandelmogelijkheden tot aan de voordeur;
- Volledig dubbelglas in kunststof, aluminium en houten kozijnen;
- Verwarming middels cv-combiketel (Bosch HR, 2010, huur € 45,38 per maand) dient door de koper overgenomen te worden;
- Gasvoorziening middels gehuurde gastank. De huur en afname gas is vastgelegd in een contract en dient, evenals het contract van de cv-ketel, door de koper overgenomen te worden;
- Woning is omstreeks 2012 voorzien van een nieuw dak met isolatie;
- De gevel is omstreeks 2012 gereinigd en geïmpregneerd;
- Rustige en unieke ligging aan een geasfalteerde weg buiten bebouwde kom van het dorp Groot Genhout EN toch nabij voorzieningen en met een goede verbinding naar de belangrijkste uitvalswegen;
- Aanvaarding per direct.

Tot slot:
- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;
- Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 359,000 k.k.
Asking price per m²
info
€ 3,095
Status
Sold

Construction

Kind of house
Bungalow, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1966

Surface areas and volume

Areas
Living area
116 m²
Other space inside the building
114 m²
Exterior space attached to the building
33 m²
External storage space
14 m²
Plot size
1,800 m²
Volume in cubic meters
719 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
2 showers and 2 toilets
Number of stories
1 story and a basement

Energy

Provisional energy label
D What does this mean?
Insulation
Roof insulation and double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Bosch HR (gas-fired combination boiler from 2010, to rent)

Cadastral data

BEEK C 2447
Cadastral map
Area
1.800 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Unobstructed surrounding view, freestanding location and outside the built-up area

Garage

Type of garage
Built-in
Capacity
1 car
Facilities
Electrical door
Involved real estate agent

VastgoedPRO selling agent

Anke Smeets Makelaardij

Call 046-2044089
Ms. Rita Spierts
Printhagen 1 A
10.0
I would recommend this agent.
Zeer goede makelaar, vriendelijke, goeie dienstverlening en uitstekende kennis van regionale markt. Klein kantoor met direct 24 hours contact dus alles werkte snel en zorgvuldig. Ook bezichtigingen met kopers werden correct en deskundig uitgevoerd. We zijn erg tevreden.
Expertise
10
Knowledge of the local market
10
Price / quality
10
Service and guidance
10
Reaction of Anke Smeets Makelaardij
Beste Rita en Jean, Dank jullie wel voor de mooie woorden. Jullie waardering betekent veel voor mij. Trots dat ik jullie makelaar mocht zijn!

Market insights Beta

Avg. asking price

Grootgenhout

All of Beek (LI)

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Grootgenhout

All of Beek (LI)

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.