• Sold

Oranje Nassaulaan 8 1261 AB Blaricum Crailo

Hightlighted features

  • 368 m² living area
  • 1,864 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 1,975,000 k.k.

Sales history

Listed since
May 20, 2021
Date of sale
June 24, 2021
Term
5 weeks

Description

Vrijstaande villa van ca 368 m² op een perceel van ruim 1.800m² met zonnige en waanzinnig aangelegde tuin met ingegraven jacuzzi, zwembad en meerdere terrassen. De speelse indeling, grote raampartijen naar de tuin, het terras en het zwembad maken dit een indrukwekkend maar tegelijk warm en gezellig familiehuis. Het huis is centraal gelegen, op korte fiets afstand, tussen het Blaricumse dorp, Laren Bussum en Huizen. Aan u de keuze waar u de dagelijkse boodschappen doet, de kinderen naar school laat gaan en gezellig uit eten gaat, het is allemaal vlakbij.

Indeling:
Indrukwekkende entree met een plafond van ca 5.30 meter hoog, gasten-WC met fontein en een ruime garderobe waar de meterkast in is verwerkt. Grote woonkeuken met dubbele deuren naar het terras. De poggenpohl keuken is voorzien van allerhande Gaggenau apparatuur, te weten, een 4-pits gasfornuis met plancha, een 3-zones wijnklimaatkast, hoge druk stoomoven, Quooker en inbouw espresso machine van Miele.
Woonkamer met open haard (ook open richting de keuken) en dubbele deuren naar het terras aan de zijkant van het huis.
Trap naar het souterrain met een slaapkamer met eigen badkamer, twee bergingen en een wasruimte, een thuis-bioscoop, gym met sauna en kantoor. Het kantoor kan makkelijk als extra slaapkamer gebruikt worden, het plaatsen van een wandje volstaat.

Vanaf de hal twee treetjes omhoog vindt u de master bedroom, nu in gebruik als kleedkamer, met vrijstaand bad, inloop douche met ingebouwde regendouche en extra breed tweepersoons luxe beton ciré wasmeubel met ingebouwde kranen.

Trap omhoog naar de hal op de eerste verdieping waar twee zeer ruime slaapkamers aan grenzen, waar van één met badkamer ensuite voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel met natuurstenen kommen en een WC. Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.

Verder zijn het huis, en de tuin, voorzien van de meest moderne gemakken. Er is een Sonos systeem aangelegd met speakers door het hele huis en de tuin te bedienen met een smartphone of tablet, en zo ook het digitaal bedienbare beregeningssysteem. Tot slot nog een hoogwaardig alarmsysteem met meerdere camera's binnen en buiten die te bekijken zijn op uw laptop of smartphone.

De tuin rondom het huis is met zorg aangelegd en onderhouden en biedt plaats aan vele zitjes ,plek om buiten te spelen en zelfs een compleet voetbal/hockey veld. En als klap op de vuurpijl natuurlijk het zwembad met jacuzzi, buitendouche en het royale terras.

In het kort:
3 slaapkamers met de mogelijkheid er 5 van te maken
3 badkamers
Zwembad met mooi houten deck
Meerder terrassen
Carport én garage (met oplaadstation voor een elektrische auto)
Gym en thuis bioscoop
Goed onderhouden
Perceel: 1.864 m²

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1977
Kozijnen, ramen en deuren zijn maart 2019 voor het laatst geschilderd
Meerdere ruimtes in het huis zijn in 2010 verbouwd
Ouderdoms- en asbest clausule van toepassing
De feitelijke situatie kan eventueel afwijken van de perceelgrenzen zoals geregistreerd bij het kadaster.

Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben laten inmeten, voldoet deze wellicht niet aan de NVM meet instructie Gebruiksoppervlakte Woningen.
Aspirant-kopers worden ten alle tijde uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Makelaardij de Nederlanden van alle aansprakelijkheid.

Toelichtingsclausule NVM meet instructie.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 1,975,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 5,367
Status
Sold

Construction

Kind of house
Villa, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1977

Surface areas and volume

Areas
Living area
368 m²
Plot size
1,864 m²
Volume in cubic meters
1,356 m³

Layout

Number of rooms
9 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
3 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, 3 showers and 2 toilets
Number of stories
2 stories and a basement

Energy

Provisional energy label
C What does this mean?
Hot water
CH boiler

Cadastral data

BLARICUM A 3026
Cadastral map
Area
1.864 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, sheltered location and In wooded surroundings
Garden
Surrounded by garden

Garage

Type of garage
Garage with carport
Capacity
2 cars
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.