• Sold

Bergdreef 141 4822 TR Breda Muizenberg

Hightlighted features

  • 88 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 295,000 k.k.

Sales history

Listed since
January 14, 2022
Date of sale
February 1, 2022
Term
2 weeks

Description

Dit uitstekend onderhouden 3-kamer hoekappartement is gelegen op een prachtige locatie grenzend aan en uitkijkend over landgoederenzone De Burgst.

Het appartement is voorzien van een royale woonkamer met een heerlijk uitzicht en een fijne lichtinval, een balkon op het zuiden, semi-open keuken, 2 slaapkamers, toilet, badkamer en een separate wasruimte.
Het complex is voorzien van een liftinstallatie en het appartement beschikt over een eigen berging en een parkeerplaats op het binnenterrein.

Grenzend aan natuurgebied en landgoed Burgst biedt deze woning een mooie groene, kindvriendelijke en rustige woonomgeving. Voor de dagelijkse boodschappen is winkelcentrum ‘De Berg’ met o.a. een supermarkt en een gevarieerd winkelaanbod op loopafstand gelegen. In de nabije omgeving vinden we tevens diverse (basis)scholen, tennis- en voetbalverenigingen, een skatepark en een bibliotheek. Ook het Haagse Beemdenbos en de Asterdplas waar u heerlijk kunt recreëren zijn op korte loopafstand gelegen.
De in- en uitvalswegen alsmede het stadscentrum en het NS-station Breda-Prinsenbeek zijn vanaf deze locatie eenvoudig en snel te bereiken.

Voor een juiste indruk van dit mooie appartement is een bezichtiging van harte aan te bevelen!

Bouwjaar : ca. 2000
Woonoppervlakte : ca. 88m²
Inhoud : ca. 267m³
Aanvaarding : in overleg / op korte termijn mogelijk

INDELING
Begane grond:
Op het gezamenlijke binnenterrein vinden we de parkeerplaats (nr. 17) die bij het appartement hoort. Het binnenterrein geeft tevens toegang tot de eigen berging (ca. 2.41 x 2.28m) en de gezamenlijke entree met het bellentableau, de brievenbussen, intercom-installatie en toegang tot het trappenhuis en de liftinstallatie.

Tweede verdieping - appartement:
Entree/hal met de meterkast (6 groepen), de wasruimte met de aansluitpunten ten behoeve van de wasapparatuur en de mechanische afzuigunit, en de toiletruimte voorzien van een hangend closet met inbouwreservoir en mechanische afzuiging. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer, 2 slaapkamers en de badkamer.
De royale woonkamer (ca. 6.97 x 6.55mm) is afgewerkt met een mooie houten parketvloer en biedt vanaf deze hoogte een heerlijk uitzicht en geen inkijk. Door de raampartijen op het zuiden en het extra zijgevelraam kent de woonkamer op elk moment van de dag een fijne lichtinval.
Vanuit de woonkamer is er middels een aluminium schuifpuit toegang tot het balkon (ca. 3.03 x 1.55m) gelegen op het zuiden. Het balkon is voorzien van hardhouten vlondertegels en biedt een prachtig uitzicht over de naastgelegen vijverpartij en omringende natuur.
De semi-open keuken (ca. 2.63 x 2.02m) in hoekopstelling is voorzien van een natuurstenen werkblad en diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast. vrieskast (3 laden), een spoelbak en mechanische afzuiging.
Slaapkamer 1 (ca. 4.66 x 2.98m) is gelegen aan de galerijzijde en afgewerkt met een mooie houten parketvloer.
Slaapkamer 2 (ca. 4.94 x 2.02m). Eveneens gelegen aan de galerijzijde en voorzien van de mooie parketvloer. Vanuit slaapkamer 2 is er een schitterend uitzicht over het aangrenzende natuurgebied.
Als allerlaatste appartement aan de galerij is het heerlijk rustig en komt er helemaal niemand voorbij.
De badkamer (ca. 2.98 x 2.00m) is voorzien van een royaal hoekbad met whirlpoolfunctie en douchegarnituur, wastafel in meubel, designradiator en mechanische afzuiging.

BIJZONDERHEDEN
- Prachtig gelegen grenzend aan een vijver en natuurgebied;
- Vanaf deze hoogte is er een heerlijk uitzicht en geen inkijk;
- De woning is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie;
- De woning is voorzien van hardhouten kozijnen (behalve de schuifpui, deze is van aluminium) en geheel voorzien van isolerende beglazing;
- Heerlijk rustig gelegen als laatste appartement op de galerij;
- Het balkon is ideaal gelegen op de zon, heerlijk stil en biedt een prachtig uitzicht en volop privacy;
- Het appartement beschikt over een berging en een parkeerplaats op het binnenterrein;
- Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt middels stadsverwarming. Het doorstroomapparaat (2021) wordt gehuurd bij Ennatuurlijk tegen ca. € 10,- per maand;
- Indicatie huidige stookkosten ca. € 95,- per maand (gebaseerd op een 2-persoons huishouden);
- Door het kopen van een appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De gezonde financiële stukken van de vereniging zijn op verzoek in te zien. De servicekosten bedragen thans € 156,21 per maand. Hierbij inbegrepen de schoonmaak van de gezamenlijke ruimten, liftonderhoud, dagelijks onderhoud en reservering groot onderhoud, glasbewassing (de ramen waar je niet zelf bij kan), voorschot waterverbruik, de opstalverzekering en administratiekosten.

ALGEMEEN
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze vrijblijvende informatie is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Maatvoeringen zijn slechts indicatief en kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 295,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,352
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 156.21 per month

Construction

Type apartment
Galleried apartment
Building type
Resale property
Year of construction
2000
Type of roof
Flat roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
88 m²
Exterior space attached to the building
5 m²
External storage space
6 m²
Volume in cubic meters
267 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath
Number of stories
1 story
Located at
2nd floor
Facilities
Elevator, mechanical ventilation, sliding door and TV via cable

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, energy efficient window, insulated walls, floor insulation and completely insulated
Heating
District heating
Hot water
Central facility

Cadastral data

BREDA H 8278
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside park, alongside a quiet road, alongside water and in residential district
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 156.21 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Involved real estate agents

NVM selling agent

MB Makelaars

Call 076 5436066

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.