• Sold

Middellaan 384 4811 VM Breda Schorsmolen

Hightlighted features

  • 47 m² living area
  • 1 bedroom
Map
€ 205,000 k.k.

Sales history

Listed since
January 21, 2022
Date of sale
February 3, 2022
Term
13 days

Description

Bent u op zoek naar een 2-kamer appartement, gelegen in hartje centrum van Breda? Dan is dit appartement aan Middellaan 384 zeker iets voor u! Het appartement is gelegen op de 3e verdieping en heeft een woonkamer met open keuken, een berging en een zonnig balkon gelegen op het zuiden. Vanwege de centrale ligging heeft u alle denkbare winkels en voorzieningen binnen handbereik. Wilt u graag een bezichtiging inplannen? Neemt u dan contact op met ons kantoor.

Begane grond:
Centrale hal met bellentableau, brievenbussen en centrale trapopgang. Vanuit deze hal heeft u toegang tot het souterrain en het op de 3e verdieping gelegen appartement. In het souterrain heeft u een eigen inpandige berging.

Indeling van het appartement:
Het appartement is gelegen op de 3e verdieping. Hier bevindt zich tevens de meterkast (3 groepen en 1 aardlekschakelaar).

Vanuit de entree komt u in de hal met toegang tot de woonkamer met open keuken, de betegelde badkamer en de bergruimte.

De woonkamer is ca. 6.26 x 3.79/2.62 m groot, door de grote raampartij geniet u in deze woonkamer van veel lichtinval. In de woonkamer heeft u een bergkast. Daarnaast staat de woonkamer in open verbinding met de keuken.

De open keuken (ca. 1.47 x 2.42 m) is voorzien van diverse boven- en onderkasten, een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, een r.v.s. spoelbak, een (losse) koelkast met vriesvak en een kunststof werkblad.

De ruime slaapkamer is ca. 4.69 x 2.73 m groot. Via de slaapkamer heeft u toegang tot het balkon.

De geheel betegelde badkamer (ca. 1.41 x 2.73 m) is voorzien van een douche, een wastafel met meubel, een toilet, een radiator en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

In de bergruimte bevindt zich de c.v.-combiketel (Remeha, 2016) en de unit van de mechanische ventilatie.

Balkon:
Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een balkon (ca. 1.38 x 3.84 m). Het balkon is gelegen op het zuiden, waardoor u hier heerlijk van de zon kunt genieten.

Berging:
In het afsluitbare souterrain is de separate berging (ca. 3.80 x 2.17 m) gelegen. Deze berging is voorzien van elektra. Daarnaast is er in de parkeerkelder een gezamenlijke fietsenstalling. Beiden zijn van binnenuit bereikbaar.

Algemeen:
- De servicekosten bedragen ca. € 86,80 per maand. Hierin zijn o.a. de opstalverzekering en reserveringen voor groot onderhoud opgenomen.
- Het betreft hier een gezonde Vereniging van Eigenaren.
- Het appartement is, met uitzondering van het raam in de slaapkamer, voorzien van dubbele beglazing.
- Het gehele appartement, met uitzondering van de badkamer, is voorzien van een laminaatvloer.
- Het parkeren in de straat geschiedt middels parkeervergunning. Er is een mogelijkheid om 1 parkeervergunning aan te vragen voor € 48,-- per jaar.
- Het appartement is gelegen op loopafstand van het centrum van Breda en van het NS-station. Ook zijn de uitvalswegen naar Rotterdam en Antwerpen in de directe nabijheid.

Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 205,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,362
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 86.80 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance
Building type
Resale property
Year of construction
1982
Type of roof
Combination roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
47 m²
Exterior space attached to the building
5 m²
External storage space
8 m²
Volume in cubic meters
173 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
1 story
Located at
4th floor

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Mostly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha (gas-fired combination boiler from 2016, in ownership)

Cadastral data

BREDA F 1637
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in center and in residential district
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Paid parking and resident's parking permits

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 86.80 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.