• Sold

Middellaan 412 4811 VM Breda Schorsmolen

Hightlighted features

  • 66 m² living area
  • 1 bedroom
Map
€ 265,000 k.k.

Sales history

Listed since
May 20, 2022
Date of sale
June 8, 2022
Term
2 weeks

Description

Dit leuke en nette 2-kamerappartement met eigen parkeerplaats, gelegen in hartje centrum van Breda, is nu te koop! Het appartement is gelegen op de 1e woonlaag, heeft een gezellige woonkamer met open keuken, een ruime slaapkamer en een moderne badkamer. Daarnaast heb je een eigen achtertuin en een berging. Vanwege de centrale ligging heb je alle denkbare winkels en voorzieningen binnen handbereik. Wil je graag een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Begane grond:
Middels enkele traptreden komt u bij de centrale hal met bellentableau, brievenbus en centrale trapopgang.

Indeling van het appartement:
Gezamenlijke entree met achter een afgesloten deur de meterkast (3 groepen, 1 kookgroep en 1 aardlekschakelaar).

Vanuit de gezamenlijke entree kun je naar de hal met toegang tot de slaapkamer, de badkamer, de berging en de woonkamer.

De sfeervolle woonkamer is ca. 7.12 x 3.79 m groot en staat in open verbinding met de keuken. Je kunt vanuit de woonkamer middels een loopdeur naar de zonnige achtertuin.

De open keuken (ca. 1.67 x 2.70 m) met kookeiland is voorzien van diverse boven- en onderkasten en laden, een houten werkblad, een 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, r.v.s. spoelbak, combi-oven/magnetron, koelkast, vriezer en een vaatwasser.

De ruime en lichte slaapkamer is ca. 5.46 x 2.70 m groot.

De ruime, moderne en deels betegelde badkamer (ca. 3.71 x 2.36 m) is voorzien van een ligbad, een inloopdouche (beide met handdouche en thermostatische kraan), een wandcloset, een wastafel met meubel en een designradiator.

In de berging bevinden zich de opstelplaats voor de CV-ketel (Intergas, 2016), de mechanische installatie en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.

Tuin:
Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich het terras van ca. 9 m², waar je heerlijk kunt genieten van de zon.

Berging en parkeerplaats:
In de afsluitbare parkeerkelder bevindt zich de separate berging (ca. 2.24 x 3.27 m) welke is voorzien van elektra en de parkeerplaats. Daarnaast is er een gezamenlijke fietsenstalling.

De parkeerkelder is vanaf de Nijverheidssingel te bereiken via een elektrische deur. Daarnaast kun je naar de parkeerkelder via een trapafgang nabij de entree van het appartement.

Algemeen:
- De servicekosten bedragen ca. € 141,- per maand. Hierin zijn o.a. de opstalverzekering en reserveringen voor groot onderhoud opgenomen.
- Het betreft hier een gezonde Vereniging van Eigenaars.
- Het appartement is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Het klep raampje in de woonkamer heeft enkel glas.
- In de badkamer is mechanische ventilatie aanwezig.
- Het gehele appartement, m.u.v. de betegelde badkamer, is voorzien van een laminaatvloer.
- Het appartement is gelegen op loopafstand van het centrum van Breda en van het NS-station. Ook zijn de uitvalswegen naar Rotterdam en Antwerpen in de directe nabijheid.

Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 265,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,015
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 141.00 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance
Building type
Resale property
Year of construction
1982
Type of roof
Combination roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
66 m²
Exterior space attached to the building
9 m²
External storage space
19 m²
Volume in cubic meters
195 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
1 story
Located at
1st floor
Facilities
Mechanical ventilation

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Mostly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas (gas-fired combination boiler from 2016, in ownership)

Cadastral data

BREDA F 1637
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in center and in residential district
Garden
Back garden
Back garden
9 m² (3,13 meter deep and 2,9 meter broad)
Garden location
Located at the northeast accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Paid parking and parking garage

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 141.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.