• Sold

Mastbosstraat 12 B9 4813 GT Breda Princenhage

Hightlighted features

  • 100 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 375,000 k.k.

Sales history

Listed since
April 28, 2022
Date of sale
May 20, 2022
Term
3 weeks

Description

Modern, luxe, sfeervol en ruim, woorden die we voor dit appartement allemaal kunnen gebruiken. Het betreft een driekamerappartement met eigen parkeerplaats en sfeervol balkon gelegen aan een ventweg van de Mastbosstraat.

De Mastbosstraat is gelegen in de gewilde woonwijk Princenhage. Het is een doorgaande straat, gelegen aan de rand van Princenhage waardoor u binnen enkele minuten de snelwegen A16 en A58 kunt bereiken. Er staan verschillende typen woonhuizen met verschillende bouwstijlen. Dit geeft de straat een karakteristieke en sfeervolle indruk. Het appartement is gelegen in een bocht relatief ver weg van het doorgaande verkeer. Tussen de weg en het appartementencomplex ligt een grote groenstrook. Noemenswaardig is dat deze strook met toestemming van de gemeente als het ware door de bewoners is geadopteerd en voorzien is van een zeer fraaie en gevarieerde beplanting. Alle voorzieningen zijn in de buurt, zoals diverse onderwijsinstellingen en winkelvoorzieningen. Het Mastbos en het buitengebied van Breda liggen op een steenworpafstand en de gezellige Haagse Markt is op enkele minuten lopen te bereiken. Hier bevinden zich onder andere leuke restaurantjes, cafés, supermarkten en diverse andere leuke speciaalzaken. Het centrum van Breda en bijvoorbeeld het Ginneken is binnen 10 fietsminuten bereikbaar.

Het moderne en luxe appartement is ontstaan door een zeer succesvolle transformatie van een bestaand kantoorgebouw naar een eigentijds en sfeervol appartementencomplex. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een ruim balkon met de avondzon aan de achterzijde en een bonus balkon aan de voorzijde op de galerij. Het balkon aan de achterzijde heeft uitzicht op de kerk van Princenhage. Het balkon aan de voorzijde kijkt gezellig uit over de Mastbosstraat, het Heuvelplein en de Dreef. Verder zijn er twee afgesloten fietsenstallingen voor gezamenlijk gebruik welke meer dan voldoende blijken voor alle bewoners. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein achter een elektrisch, met de mobiele telefoon, te bedienen poort.

Doordat het appartementencomplex in 2019 is ontstaan door middel van transformatie (ombouwen) van een bestaand kantoorgebouw, komen sommige elementen terug in het appartement. Kenmerkend hierbij zijn de hoge plafonds in de slaapkamers en woonkamer van circa 290 cm waardoor het toch al ruime appartement nog groter aanvoelt.

Uniek bij dit appartement is dat het vijf eigen zonnepanelen heeft, goede isolatie, een HR-combiketel en een warmte terugwin installatie (WTW installatie), waardoor het energielabel A heeft.
Het afwerkingsniveau van het appartement is erg hoog. Het is geheel voorzien van vloerverwarming, waarbij iedere ruimte (woonkamer, slaapkamers en badkamer) afzonderlijk van elkaar zijn in te stellen voor de gewenste warmte. De wanden en het plafond zijn voorzien van een strakke stucwerkafwerking. Met uitzondering van het sanitair is het appartement voorzien van een eigentijdse PVC laminaatvloer.

Indeling

Begane grond
Het appartement heeft een statige entree en kan eenvoudig middels trap of een lift worden bereikt.

Eerste verdieping
Omdat het appartement op de hoek gesitueerd is, hoeven er eigenlijk geen andere woningen direct het appartement te passeren wat een prettige mate van privacy biedt. Nog een voordeel is, dat doordat het appartement aan het einde van de galerij zit het tevens bij verkopers dient als extra balkon. Dit balkon heeft zoals eerder vernoemd een heerlijk uitzicht over de groenstrook en diverse straten.

Vanuit de ruime hal is er toegang tot de meterkast, twee slaapkamers, badkamer, berging, toilet en woonkamer. De meterkast is ruim bedeeld en heeft 10 groepen en drie aardlekschakelaars.

De slaapkamers zijn gesitueerd aan de voorzijde van het appartement. De ouderslaapkamer is voorzien van een vaste internetaansluiting, waarbij de tweede slaapkamer al is voorbereid om deze hier ook eenvoudig aan te leggen. Dit kan met het oog op thuiswerken erg handig zijn.

Het sanitair is modern. Zo heeft het toilet een vrij hangend closet, een fonteintje, is fraai betegeld en voorzien van diverse praktische nisjes. De luxe badkamer is uitgevoerd met een grote inloopdouche met twee grote regen (stort) douches beide voorzien van een thermostaatkraan. Verder is er een hoogwaardig dubbel badkamermeubel aanwezig en heeft de badkamer welke zoals eerder vernoemd is vloerverwarming. Er is extra opbergruimte beschikbaar in de hoge kast en de spiegel boven de grote spoelbak is voorzien van verlichting en verwarming (tegen het beslaan). Tot slot is er een elektrische design handdoekenradiator aanwezig.

De berging c.q. technische ruimte c.q. wasruimte is ruim opgezet, hier zijn de volgende installaties aanwezig: Remeha HR combiketel 2019, WTW installatie (welke volledig zelf regulerend is en in de zomernachten ook automatisch voor koeling kan zorgen), ethernet aansluiting voor de zonnepanelen, groepenverdeler vloerverwarming en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.

De lichte en ruime woonkamer heeft veel raampartijen, staat in open verbinding met de keuken en biedt toegang tot het balkon. De woonkamer, samen met de keuken, bieden ultieme mogelijkheid om lekker te borrelen, met vrienden te eten of gewoon zelf lekker tot rust te komen.

Het balkon aan de achterzijde heeft lekker de avondzon en uitzicht op de kerk van Princenhage. Ook is het balkon voorzien van een buiten stopcontact.

De luxe, open keuken is echt van alle gemakken voorzien en is een walhalla voor de echte kookliefhebber. De keuken is voorzien van een wand met apparatuur met een werkblad en een schierkookeiland. Beide hebben een eigentijds composiet stenen blad. In de wand is een grote koelkast aanwezig, een combimagnetron en een op ergonomische hoogte ingebouwde vaatwasser. Het schiereiland waarbij het eveneens goed mogelijk is om met een wijntje de kok te aanschouwen heeft een brede inductiekookplaat (5 pitten en zoneverwarming). De inductiekookplaat staat in verbinding met de RVS afzuigkap, welke automatisch aan gaat zodra er gekookt wordt. Onder de kookplaat is een brede hete luchtoven met pizzastand aanwezig. Verder heeft de keuken natuurlijk diverse opbergmogelijkheden in de laden en kasten.

Heeft dit alles je lekker gemaakt en zie je jezelf hier al wonen? Neem dan contact op met ons kantoor en plan een bezichtiging in met één van onze makelaars.

- Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Arsibel Makelaardij
geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
Een bij een eventuele aankoop (ook zijdelings) betrokken makelaar/ adviseur wordt gezien als professional en aankoopmakelaar.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Arsibel Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De eventueel weergegeven plattegronden zijn enkel indicatief.
- Deze informatie is door Arsibel Makelaardij zorgvuldig samengesteld en geheel vrijblijvend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 375,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,750
Service charges
€ 157 per month
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 157.00 per month

Construction

Type apartment
Galleried apartment
Building type
Resale property
Year of construction
2019

Surface areas and volume

Areas
Living area
100 m²
Exterior space attached to the building
7 m²
Volume in cubic meters
351 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Number of stories
3 stories
Located at
2nd floor
Facilities
Balanced ventilation system, elevator, mechanical ventilation and solar panels

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation and completely insulated
Heating
CH boiler, complete floor heating and heat recovery unit
Hot water
CH boiler

Cadastral data

PRINCENHAGE N 4184
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity and running water

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Parking on gated property

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 157.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Involved real estate agents

NVM selling agent

Arsibel Makelaardij

Call 076-5424446

VBO buying agent

Mechel Makelaardij

Call 076-5154203

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.