• Sold

Kangoeroestraat 47 4817 GA Breda Brabantpark

Hightlighted features

  • 81 m² living area
  • 3 bedrooms
Map
€ 300,000 k.k.

Sales history

Listed since
May 6, 2022
Date of sale
May 24, 2022
Term
2 weeks

Description

Op gewilde locatie gelegen 4-kamer maisonnette voorzien van een royaal dakterras (ca. 21 m²) op het zuiden, ruime living met veel lichtinval en een inpandige berging op de begane grond.

Deze royale 4-kamer maisonnette is gelegen op de 1e, 2e en 3e verdieping van het onder fraaie architectuur gebouwde complex “De Drie Hoven” in de wijk Brabantpark. Het complex beschikt over een gezamenlijke binnentuin en is gelegen op korte afstand van het bruisende stadscentrum. In de directe nabijheid bevinden zich alle gewenste voorzieningen en de woning is gunstig gelegen ten opzichte van de diverse uitvalswegen.

Bouwjaar : ca. 1999.
Woonoppervlakte : ca. 81 m²
Dakterras : ca. 20 m²
Inhoud : ca. 300 m³
Aanvaarding: In onderling overleg

Algemene entree:
Naast de ingang bevinden zich de intercominstallatie en het brievenbussen tableau. Via de nette entree kom je het appartementencomplex binnen. Het appartement is direct bereikbaar vanuit de overdekte gang met veel raampartijen. Het complex is gas loos en centrale verwarming geschiedt middels stadsverwarming.

1e verdieping:
In de nette hal bevindt zich de luxe, geheel betegelde toiletruimte met wandcloset, voorzien van inbouw reservoir en fonteintje. Daarnaast vind je hier de meterkast, intercominstallatie en trapopgang naar de 2e verdieping.

Vanuit de hal kom je binnen in de ruime, moderne living (ca. 30 m²) voorzien van een fraaie lamel parket vloer, grote raampartijen en een praktische trapkast. Vanuit de woonkamer is via openslaande tuindeuren een riant dakterras op het zuiden (ca. 20 m²) te bereiken. Van het vroege voorjaar tot en met het najaar biedt dit heerlijke extra leefruimte als verlengstuk van de woonkamer. Doordat de living op de 1e verdieping is gelegen, geniet je privacy maar behoud je contact met de straat en omgeving. Daarnaast heb je vrij uitzicht.

De halfopen keuken heeft een hoekopstelling, voldoende werk- en opbergruimte en is voorzien van de nodige inbouwapparatuur; o.a. keramische kookplaat, afzuigkap, inbouw koelkast en een vaatwasser.

2e verdieping:
Via de trapopgang kom je uit op een ruime overloop van waaruit de drie slaapkamers, badkamer en de zolder te bereiken zijn. Deze verdieping is met uitzondering van de badkamer voorzien van laminaat vloeren.

De slaapkamers hebben veel lichtinval en zijn alle drie erg ruim (slaapkamer 1 ca. 15m2 (2.70x5.45 m.), slaapkamer 2 ca. 8 m2 (2.05x4.10 m.) en slaapkamer 3 aan de achterzijde ca. 9,5m2 (2.70x3.50 m.).

De luxe, geheel betegelde moderne badkamer (ca. 2.05x2.435m.) is voorzien van een douche met glazen scherm, wandcloset voorzien van inbouw reservoir en een wastafel met wastafelmeubel. en spiegelkast.

3e verdieping:
Door middel van een vlizotrap bereikbare royale bergzolder op stahoogte. Hier kan naar wens redelijk eenvoudig een dakraam en/of vaste trap geplaatst worden om een extra slaap-/werkkamer te realiseren.

Berging:
Naast de opbergruimte in de woonkamer en op zolder, beschikt het appartement over een eigen berging (1.85x2.10 m.) op de begane grond, handig voor o.a. fietsen.

Algemeen
- Het geheel is voorzien van dubbele beglazing, dak-, muur- en vloerisolatie.
- Als u een appartement koopt, wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren (de VvE). De bijdrage voor deze vereniging ("de servicekosten") bedraagt € 144,-- per maand. In deze bijdrage zijn onder meer de kosten voor de opstalverzekering, voorschot water, verlichting en schoonmaak algemene ruimten en de reservering onderhoudskosten opgenomen.
- Er is hier sprake van een actieve en tevens financieel gezonde VvE.
- Op verzoek van de verkopende partij zal de eigendomsoverdracht plaats vinden bij Notaris kantoor Schafer in Eindhoven.
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Bij verkoop zal in de koopovereenkomst een "niet zelf-bewoningsclausule" worden opgenomen. Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze informatie is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 300,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,704
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 144.00 per month

Construction

Type apartment
Maisonnette (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1999
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
81 m²
Other space inside the building
11 m²
Exterior space attached to the building
20 m²
External storage space
4 m²
Volume in cubic meters
300 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
3 stories
Located at
2nd floor
Facilities
Outdoor awning, mechanical ventilation, passive ventilation system and TV via cable

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
District heating
Hot water
Central facility

Cadastral data

GINNEKEN A 5817
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Sun terrace
Sun terrace
20 m² (4,09 meter deep and 4,92 meter broad)
Garden location
Located at the south
Balcony/roof garden
Roof terrace present

Storage space

Shed / storage
Storage box
Facilities
Electricity
Insulation
Roof insulation, insulated walls and floor insulation

Parking

Type of parking facilities
Public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 144.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Involved real estate agents

NVM selling agent

Van de Water Makelaars

Call 076-5242400
A funda user
Kangoeroestraat 47
9.3
I would recommend this agent.
Ik heb het contact met de verkopend makelaar ervaren als snel en efficient, kundig en prettig. Aan te bevelen!
Expertise
9
Knowledge of the local market
9
Price / quality
9
Service and guidance
10
Reaction of Van de Water Makelaars
Dank voor de fraaie beoordeling en de prettige manier van communiceren tijdens het verkooptraject. Met vriendelijke groet, Van de Water Makelaars (Team Breda)

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.