• Sold

Huiserf 52 4824 HT Breda Kievitsloop

Hightlighted features

  • 125 m² living area
  • 184 m² plot size
  • 5 bedrooms
Map
€ 350,000 k.k.

Sales history

Listed since
March 1, 2022
Date of sale
May 5, 2022
Term
2 months

Description

Deze goed onderhouden en instapklare tussenwoning is gelegen in de wijk Kievitsloop op een rustige en kindvriendelijke locatie met een speeltuintje en voetbalveld op steenworp afstand! Aan de voorzijde van de woning zijn twee parkeerplaatsen waarvan één met een carport. De straat biedt verder voldoende parkeergelegenheid.

Scholen, winkelcentrum, openbaar vervoer, station Breda-Prinsenbeek alsmede een ruim aanbod aan sociale voorzieningen zijn op loop-/fietsafstand bereikbaar. De verbinding ten opzichte van het centrum van Breda, het Centraal station Breda en de diverse uitvalswegen zijn uitstekend.

De woning is voorzien van spouwmuur- , dak- en vloerisolatie, alsmede dubbele beglazing waarvan een gedeelte is voor zien van HR++ . Verder is de woning voorzien van 8 zonnepanelen en wordt voor verwarming en warm water gebruik gemaakt van stadsverwarming (doorstroomapparaat 2015 in eigendom). Dit alles zorgt ervoor dat de woning energielabel A verkregen heeft.

Indeling in hoofdzaken
Begane grond
De entree en trapopgang zijn voorzien van strak stucwerk. Vanuit de hal is het gedeeltelijk betegeld toilet met vrij hangend closet en fonteintje te bereiken. De meterkast heeft 6 groepen, een kookgroep, een aparte groep voor de zonnepanelen en een aardlekschakelaar.

De tuingerichte woonkamer staat in open verbinding met de keuken en is voorzien van een lichte laminaatvloer en spachtelputz wandafwerking. Verder heeft de woonkamer een grote trapkast en deur naar de tuin. De keuken heeft diverse inbouwapparatuur, zoals: keramische kookplaat, -afzuigkap, heteluchtoven diverse laden en kasten en aansluiting voor de vaatwasmachine.
De keuken, badkamer en het toilet zijn mechanisch geventileerd.
In totaal heeft de eerste verdieping drie slaapkamers en is op de zolder een vierde slaapkamer mogelijk. Op de eerste verdieping ligt nette laminaatvloer. De twee achterste slaapkamers zijn identiek aan elkaar. Beiden hebben een hardhouten Velux tuimelraam.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en trapopgang naar tweede verdieping.
De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn beide even groot en voorzien van een lichte laminaatvloer, strakke stucwerk wandafwerking en beide voorzien aan een groot Velux raam. De ouderslaapkamer aan de voorzijde is over de volle breedte van de woning gesitueerd en eveneens voorzien van een lichte laminaatvloer en strakke stucwerk wandafwerking. De kozijnen zijn van kunststof en voorzien van HR++ beglazing en voorzien van een zgn. verhuisraam.
De moderne badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met grote spiegel, een vrij hangend toilet en een ruime inloopdouche.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot twee kamers. Beide kamers zijn voorzien van een lichte laminaatvloer en beide zijn voorzien van een Velux raam. Bij de voorslaapkamer is er een wasmachine-aansluiting gerealiseerd en is de mechanische ventilatie t.b.v. toilet, keuken en badkamer geïnstalleerd.

Tuin
De achtertuin is op het westen gesitueerd en voorzien van sierbestrating, borders en een achterom. Achter in de tuin is een houten chaletberging gesitueerd.

Aan de voorzijde van de woning is een ruime oprit voor twee auto's waarvan één helft voorzien is van een carport. Tevens is aan de voorzijde de aanpandige berging met bergzolder gesitueerd.

- Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Arsibel Makelaardij
geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
Een bij een eventuele aankoop (ook zijdelings) betrokken makelaar/ adviseur wordt gezien als professional en aankoopmakelaar.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Arsibel Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De eventueel weergegeven plattegronden zijn enkel indicatief.
- Deze informatie is door Arsibel Makelaardij zorgvuldig samengesteld en geheel vrijblijvend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 350,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,800
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1982

Surface areas and volume

Areas
Living area
125 m²
Other space inside the building
6 m²
Exterior space attached to the building
5 m²
External storage space
11 m²
Plot size
184 m²
Volume in cubic meters
434 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Solar panels

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
District heating
Hot water
District heating

Cadastral data

BREDA H 9451
Cadastral map
Area
184 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
14 meter deep and 5,5 meter broad

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage
Facilities
Electricity

Garage

Type of garage
Carport

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Involved real estate agent

NVM selling agent

Arsibel Makelaardij

Call 076-5424446
A funda user
Huiserf 52
2.8
I would not recommend this agent.
Niet echt een prettige makelaar. Ging midden in het verkoop proces op vakantie, dat mag natuurlijk, alleen liet niet weten dat hij ging. Heel minimaal contact. Geen advies over wanneer het huis het beste in de markt zetten. Alles via de app. Aankoop partij zei dat de rondleiding bij kijken slecht was.
Expertise
3
Knowledge of the local market
4
Price / quality
3
Service and guidance
1

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.