• Sold

Elzenbroek 35 4822 XE Breda Kesteren

Hightlighted features

  • 121 m² living area
  • 209 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 359,000 k.k.

Sales history

Listed since
March 3, 2022
Date of sale
March 25, 2022
Term
3 weeks

Description

Deze uitgebouwde en goed onderhouden tussenwoning is gelegen op een kindvriendelijke locatie in de gewilde woonwijk Gageldonk. De woning is door de jaren heen flink gemoderniseerd. Zo is er een bijna vijf meter diepe aanbouw geplaatst, een garage van bijna 25 m² gezet, een dakkapel op de tweede verdieping geplaatst en onlangs is er een moderne en luxe keuken gerealiseerd.

Indeling in hoofdzaken

Begane grond
Entree/ hal met meterkast (met opstelplaats voor stadsverwarming welke in eigendom is), betegeld zwevend toilet met fonteintje en toegang naar de woonkamer.

De moderne keuken (2018) is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en voorzien van alle gemakken. Zo is er een kookeiland geplaatst met een composiet blad voorzien van een spoelbak en een brede inductiekookplaat met een Bora afzuigsysteem dat in de kookplaat is geïntegreerd. Verdere inbouwapparatuur is van het merk Siemens en bestaat o.a. uit: een aparte grote koelkast en vriezer, een combimagnetron, een heteluchtoven en natuurlijk een vaatwasser.

Tussen de woonkamer en de keuken is een gesloten trapopgang naar de eerste verdieping.

De vijf meter diepe uitbouw aan de achterzijde is voorzien van twee brede lichtkoepels welke zorgen voor een prettige lichtinval. Ook heeft de uitbouw dubbele openslaande deuren en een loopdeur naar de tuin.

De gehele begane grond is nagenoeg geheel voorzien van een strakke stucwerk wand en plafond afwerking en een eigentijdse en hoogwaardige quickstep vloer.
De diepe achtertuin is gelegen op het zuiden en voorzien van sierbestrating, borders en kunstgras. Achter in de tuin staat een vrijstaande in steen opgetrokken garage van bijna 25 m².

Eerste verdieping
De eerste verdieping heeft in totaal twee ruime slaapkamers en een nette badkamer. De grote slaapkamer aan de achterzijde heeft twee Velux dakramen en een lichte laminaatvloer. De ouderslaapkamer aan de voorzijde is eveneens voorzien van een lichte laminaatvloer en heeft een inloopkast. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douche, tweede toilet (zwevend), wastafelmeubel en design radiator.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap is de zolder te bereiken. De voorzolder heeft een wasruimte met aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, een slaapkamer aan de achterzijde met dakkapel en een slaapkamer aan de voorzijde met een Velux raam.

- Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Arsibel Makelaardij
geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
Een bij een eventuele aankoop (ook zijdelings) betrokken makelaar/ adviseur wordt gezien als professional en aankoopmakelaar.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Arsibel Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De eventueel weergegeven plattegronden zijn enkel indicatief.
- Deze informatie is door Arsibel Makelaardij zorgvuldig samengesteld en geheel vrijblijvend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 359,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,967
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1984
Type of roof
Combination roof covered with asphalt roofing and roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
121 m²
External storage space
25 m²
Plot size
209 m²
Volume in cubic meters
403 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
3 stories

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Double glazing, partly double glazed and floor insulation
Heating
District heating
Hot water
District heating

Cadastral data

BREDA H 3210
Cadastral map
Area
209 m²

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
15 meter deep and 5,5 meter broad
Garden location
Located at the south accessible via the rear

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electricity

Involved real estate agent

NVM selling agent

Arsibel Makelaardij

Call 076-5424446

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.