• Sold

Overkroetenlaan 134 4823 KB Breda Overkroeten

Hightlighted features

  • 141 m² living area
  • 436 m² plot size
  • 5 bedrooms
Map
€ 495,000 k.k.

Sales history

Listed since
March 20, 2022
Date of sale
April 8, 2022
Term
2 weeks

Description

Verrassend ruime tussenwoning met een ca.20 meter diepe verzorgde achtertuin, voorzien van diverse terrassen. Rustig gelegen aan een kindvriendelijk hofje met speelvoorzienigen. Voorzien van een oprit met een inpandige berging, een royale uitgebouwde woonkamer van ca.60m2 met een luxe open keuken en openslaande deuren naar de achtertuin, vijf slaapkamers, inloopgarderobe en een luxe badkamer. Deze goed onderhouden jaren 90 woning heeft een woonoppervlak van ca.141m2 en een perceel van maar liefst 436m2! Energiezuinig: label A, voorzien van vloer- spouw- dakisolatie en kunststof kozijnen met dubbelglas. Centraal gelegen in de wijk Overkroeten, op loopafstand van winkelcentrum Heksenwiel, voor de dagelijkse boodschappen. Nabij basisscholen, sportaccommodaties, natuurgebied 'landgoed Burgst', de Asterdplas, NS Station Prinsenbeek en de diverse in en uitvalswegen.

Indeling:
Begane grond:
- Oprit: voorzien van bestrating en een oplaadpunt (ter overname) voor een elektrische auto.
- Entree: (ca.2.80x1.40m) voorzien van een tegelvloer en trapopgang naar de eerste verdieping.
- Meterkast: voorzien van 7 groepen en 3 aardlekschakelaar, gas en watermeter.
- Toiletruimte: volledig betegeld en voorzien van een staandcloset en een fonteintje.
- Woonkamer: (ca.10.30x5.85m) deze sfeervolle uitgebouwde living van ca.60m2 met een luxe open keuken is voorzien van een pvc visgraat vloer met vloerverwarming, spachtelputz wanden en plafond. Door de kamerhoge raampartijen met openslaande deuren naar de royale achtertuin, heeft deze woonkamer veel lichtinval en krijgt het een ruimtelijk effect.
- Luxe open keuken: (2.30x3.70m) voorzien van een antraciet tegelvloer, een hoekkeuken met werkeiland, diverse onderbouwkasten, rvs-spoelbak, rvs 5-pits gaskookplaat met rvs-achterplaat en afzuigkap, ingebouwde koelkast, combi-oven, stoomoven, bordenwarmer en een vaatwasser. Via een loopdeur heeft u toegang tot de achtertuin.
- Achtertuin: deze ca.320m2 verzorgde achtertuin is voorzien van een diverse terras, bestrating, gazon en borders met vaste beplanting. Vanuit de achtertuin is de inpandige berging bereikbaar.
- Inpandige berging: (ca.5.90x3.00m) deze voormalige garage is voorzien van een betonnen afwerkvloer en elektra. Via een loopdeur heeft u toegang tot de oprit aan de voorzijde.

Eerste verdieping:
- Overloop: (ca.2.80x2.45m) voorzien van de trapopgang naar de tweede verdieping.
- Slaapkamer 1: (ca.3.50x3.10m) ca.11m2, gelegen aan de voorzijde voorzien van een inloopgarderobe en een kunststof draai-kiepraam met dubbelglas.
- Inloopgarderobe: (ca.1.80x3.10m) bereikbaar vanuit slaapkamer 1, voorzien van een Veluxraam en kasten in de knieschotten.
- Slaapkamer 2: (ca.3.70x3.50m) ca.8m2, gelegen aan de voorzijde. Thans in gebruik als werkkamer. Voorzien van een kunststof draai-kiepraam met dubbelglas.
- Slaapkamer 3: (ca.4.50x3.90m) ca.18m2, gelegen aan de achterzijde. Voorzien van een vaste kast en Velux dakraam.
- Badkamer: (ca.2.40x2.80m) deze in 2014 gerenoveerde luxe badkamer is volledig betegeld. Voorzien van een dakkapel, een dubbele wastafel met onderbouwkast en spiegelkast, een inloopdouche met drain en thermostaatkraan en een wandcloset. De badkamer is voorzien van mechanische ventilatie en halogeen inbouwverlichting.

Tweede verdieping:
- Overloop/wasruimte: (ca.3.50x2.30m) voorzien van de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. de opstelplaats van de Nefit smartline HR CV-ketel (bouwjaar 2007) en de mechanische ventilatie-unit.
- Slaapkamer 4: (ca.3.30x3.20m) ca.7m2, voorzien van afgetimmerde knieschotten en een kunststof draai-kiepraam met dubbelglas.
- Slaapkamer 5: (ca.3.00x3.50m) ca.10m2, voorzien van afgetimmerde knieschotten en een kunststof draai-kiepraam met dubbelglas.

Algemeen:
- De woning is energiezuinig, energielabel A. Voorzien van vloer- spouw- dakisoaltie en dubbele beglazing.
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
- Royale woonkamer van ca.60m2 met een luxe open keuken en openslaande deuren naar de achtertuin.
- 5 slaapkamers, luxe badkamer en een verzorgde royale ca. 320m2 grote achtertuin.
- Deze jaren 90 woning is goed onderhouden, de keuken is in 2007 vernieuwd en de badkamer is in 2014 vernieuwd.
- Uitstekende verbindingen, openbaar vervoer halteplaatsen op korte afstand, voor fietsers een fijnmazig fietspadennet en treinstation Prinsenbeek is snel bereikbaar, alsmede de autosnelweg A16.
- In de directe nabijheid van sport- en recreatievoorzieningen, een basisschool, op loopafstand van winkelcentrum Heksenwiel, voor de dagelijkse boodschappen. Op fietsafstand van het centrum van Breda.

Haagse Beemden is een landelijk gelegen gebied in het stadsdeel Breda Noord. De Haagse Beemden strekken zich uit ten oosten en noorden van Prinsenbeek. De wijken zijn aan het begin van de jaren '80 gebouwd aan weerszijden van het landgoed Burgst. Dit is tegenwoordig als park ingericht, historische elementen als de Kapel van Gageldonk en de Kleine en Grote Hoeve zijn behouden gebleven. Op loopafstand ligt het Haagse Beemdenbos. Het is een natuurgebied tussen de Asterdplas, de rivier de Mark en Terheijden (dat met een pontje te bereiken is). Hier lopen diverse wandel en fietspaden door een gebied met veel (water)vogels, reeën en bevers. In de verschillende wijken zijn diverse winkelcentra, basisscholen, school voor voortgezet onderwijs, sportverenigingen en kinderopvang aanwezig. Busverbindingen verbinden de Haagse Beemden met het centrum en station Breda.

Toelichtingsclausule NEN2580
Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een Zien24 meetrapport. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper heeft een kopie van dit meetrapport ontvangen en is in de gelegenheid gesteld deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in voor zouden komen. Uitgangspunt blijft altijd: ‘wat u ziet is wat u koopt’ en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Deze brochure is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Hypodomus Breda geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 495,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,511
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1991
Type of roof
Combination roof covered with asphalt roofing and roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
141 m²
Other space inside the building
18 m²
Plot size
436 m²
Volume in cubic meters
533 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Skylight, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit Smartline (gas-fired combination boiler from 2007, in ownership)

Cadastral data

BREDA I 2416
Cadastral map
Area
436 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
300 m² (20 meter deep and 20 meter broad)
Garden location
Located at the north accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity

Garage

Type of garage
Not yet present but possible

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Involved real estate agents

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.