• Sold

Schijfkamille 7 4823 CL Breda Heksenwiel

Hightlighted features

  • 177 m² living area
  • 293 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 575,000 k.k.

Sales history

Listed since
March 22, 2022
Date of sale
April 9, 2022
Term
2 weeks

Description

Verrassend ruim, goed afgewerkte 2-o-1 kapwoning met inpandige garage gelegen in de prettige woonwijk Heksenwiel.. De woning is gesitueerd rondom een ruim opgezette groenvoorziening met speeltuintje en is mede daardoor ideaal voor gezinnen met kinderen. De woning onderscheidt zich door de extra ruime woonkamer en de aanwezigheid van een multifunctionele kamer boven de garage.

Het winkelcentrum Heksenwiel met voldoende en gratis parkeergelegenheid is op loopafstand bereikbaar. In de nabije omgeving zijn een kerk, bibliotheek, basisscholen, sportvelden, tennisbanen, recreatieplas de Asterd, een kinderboerderij en het Haagse Beemdenbos gelegen. De Haagse Beemden beschikt, samen met Prinsenbeek, over een eigen treinstation. De verbinding ten opzichte van het centrum van Breda en de diverse uitvalswegen (A16 & A27) is uitstekend.

De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van 12 zonnepanelen. Alle buitenkozijnen, ramen, de schuifpui en de garagedeuren zijn uitgevoerd in hard hout (Dark-red meranti). De woning is door de jaren heen keurig onderhouden.

Op het perceel aan de voorzijde is een oprit en een losse parkeerplaats aanwezig. De achtertuin is zonnig gelegen en bestraat met sierbestrating en borders met vast groen. De achtertuin is middels een achterom te bereiken.

Globale indeling

Begane grond
Royale entree, hal, meterkast (12 groepen, 3 aardlekschakelaars en krachtstroom), geheel betegeld toilet met fonteintje voorzien van zwevend closet, grote trapkast, trapopgang eerste verdieping en toegang naar inpandige garage en toegang naar woonkamer met open keuken aan de voorzijde.

De open keuken uit 2015 is voorzien van een eigentijdse keukeninrichting. De aanwezige inbouwapparatuur bestaat uit een brede inductiekookplaat, RVS afzuigschouw, een vaatwasser, een oven en een aparte combimagnetron, een koelkast, een vriezer, grote spoelbak met horecakraan en close-in-boiler. Tevens is er een fraaie designradiator aanwezig.

De grote en speels ingedeelde woonkamer is voorzien van een hoogwaardige eikenparketvloer en heeft een grote schuifpui naar de tuin.

Eerste verdieping
Royale overloop met toegang tot drie grote slaapkamers, studeer-/werkkamer, badkamer, apart toilet en trapopgang naar de tweede verdieping.

De aan de voorzijde gesitueerde slaapkamer is ruim van opzet en is voorzien van een inloopkast. De twee overige slaapkamers zijn nagenoeg even groot qua afmeting en aan de achterzijde gesitueerd. De boven de garage gelegen studeer-/werkkamer is voorzien van een groot Velux dakvenster en heeft veel bergruimte achter de knieschotten.

De badkamer is ingedeeld met een ligbad, inloopdouche, een wastafelmeubel met twee wastafels en een designradiator. Naast de badkamer is een tweede toiletruimte aanwezig. Deze is voorzien van een zwevend toilet en fonteintje.

Tweede verdieping
Royale overloop met Velux dakvenster, aansluitingen voor de wasapparatuur, opstelplaats van de mechanische ventilatie en HR combiketel uit 2009. Achter de knieschotten is enorm veel bergruimte aanwezig. Vanuit de voorzolder is er toegang tot de grote zolder-/slaapkamer. Deze slaapkamer heeft eveneens een groot Velux dakvenster en heeft ook veel bergruimte achter de knieschotten.

Laat u tijdens een bezichtiging verrassen door dit object van formaat!

- Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Arsibel Makelaardij
geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
Een bij een eventuele aankoop (ook zijdelings) betrokken makelaar/ adviseur wordt gezien als professional en aankoopmakelaar.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Arsibel Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De eventueel weergegeven plattegronden zijn enkel indicatief.
- Deze informatie is door Arsibel Makelaardij zorgvuldig samengesteld en geheel vrijblijvend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 575,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,249
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
1991

Surface areas and volume

Areas
Living area
177 m²
Other space inside the building
21 m²
Exterior space attached to the building
16 m²
Plot size
293 m²
Volume in cubic meters
711 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Bath
Number of stories
3 stories
Facilities
Solar panels

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
HR combiketel (gas-fired combination boiler from 2009, in ownership)

Cadastral data

BREDA H 6493
Cadastral map
Area
293 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden and front garden
Back garden
11 meter deep and 11 meter broad
Garden location
Located at the southeast accessible via the rear

Garage

Type of garage
Built-in
Capacity
1 car
Facilities
Electricity
Insulation
Roof insulation and insulated walls

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Involved real estate agent

NVM selling agent

Arsibel Makelaardij

Call 076-5424446

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.