• Sold

Klaproos (Bouwnr. 2) 6446 BR Brunssum

€ 107,500 v.o.n.
Part of project Emma, Brunssum

Sales history

Listed since
June 17, 2016
Date of sale
July 1, 2020
Term
48 months

Description

Klaproos kavel 2 - 611 m2

Emma Brunssum

Emma is en wordt steeds meer een woonwijk die voldoet aan de veelzijdige woonwensen voor een grote verscheidenheid aan mensen, in een omgeving met parken en natuurlijk groen. Een plaats waar het goed leven is voor iedereen die houdt van mooie architectuur, comfort, rust en ruimte. De 2e fase van het woningbouwproject, waarin zo'n 300 woningen, appartementen en bouwkavels worden gerealiseerd, is inmiddels voor een groot deel bewoond.

Momenteel bieden wij hier royale bouwkavels aan.

Groen en kindvriendelijk
De wijk is groen en ruim van opzet, waardoor er als vanzelfsprekend een ongedwongen en kindvriendelijke sfeer ontstaat. Alle woningen beschikken over grote tuinen en worden gerealiseerd aan brede straten met groensgroken en beplanting. Een ruime, groene wijk waar iedereen, van starter tot senior, zich meteen en blijvend thuis kan voelen.

Ligging
Emma ligt in de eeuwenoude, groene driehoek Brunssum, Heerlen en Hoensbroek, dichtbij het winkelhart van Brunssum, tussen de Akerstraat Noord en de Emmaweg. Er zijn uitstekende verbindingen met Heerlen, Sittard en Maastricht, dankzij de snelweg A76 en het NS-station Heerlen.

Omgeving
Dagelijkse voorzieningen, van winkels, kinderopvang tot scholen en sportverenigingen, liggen in de directe omgeving van Emma. Verder ligt het heerlijke Limburgse buitenleven vrijwel naast de deur, zoals onder meer de Brunsummerheide. Een heuvelachtig gebied dat bestaat uit heide, bos, vennen en venen. Dit prachtige gebied biedt talloze mogelijkheden voor wandelaars en fietsers. Sportievelingen kunnen ook hun hart ophalen in Brunssum. Het verenigingsleven is er actief en er worden jaarlijks vele evenementen georganiseerd.

Hier uw eigen droomhuis?
Hoe gaat dat praktisch in zijn werk? Is zelf (laten) bouwen niet heel ingewikkeld?
Nadat u de kavel van uw keuze heeft aangekocht, kunt u ervoor kiezen om uw huis zelf te (laten) ontwerpen en bouwen of u kunt een keuze maken uit de diverse types die Brummelhuis voor u heeft ontworpen. Elke optie heeft zijn voordelen. Zelf (laten) bouwen geeft u een maximale invloed op het eindresultaat: een heel persoonlijke woning op maat. Bouwen met Brummelhuis geeft u veel keuzevrijheid, maar brengt u ook gemak, duidelijkheid en beheersbare kosten.

De keuze is aan u in Emma. Maar welke weg u ook bewandelt: na de aankoop van een vrije kavel wordt uw droomwoning hoe dan ook werkelijkheid.

Ideeën en informatie
Op de website van Brummelhuis kunt u ideeën opdoen over mogelijkheden voor het realiseren van uw droomhuis. U dient een en ander in het licht van het van toepassing zijnde beeldkwaliteitsplan te plaatsen.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 107,500 vrij op naam
Status
Sold

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
611 m²

Cadastral data

BRUNSSUM D 4739
Cadastral map
Area
611 m²

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Involved real estate agent

NVM selling agent

Damen Makelaardij

Call 045 5712255

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.