Sales history

Listed since
April 17, 2020
Date of sale
May 4, 2020
Term
2 weeks

Description

In geliefde straat, nabij Brunssummerheide en Brunssum centrum gelegen; het volledig onderkelderd tussengelegen woonhuis met o.a. een royale tuin, drie slaapkamers en kunststof kozijnen met deels isolerende beglazing.

INDELING

Souterrain: Provisiekelder (ca. 4,00m x 1,79m) met de witgoedaansluiting; hobby-bergkelder 1 (ca. 4,26m x 3,51m), hobby-bergkelder 2 (ca. 5,59m x 2,55m) met opstelplaats cv-combi installatie (ca. 2011) en deur naar achtertuin.

Begane grond: Royale onderhoudsvriendelijke voortuin, entree, hal, meterkast (modern), geheel betegelde toiletruimte. Woonkamer (ca. 6,93m x 3,59m/2,54m) met openslaande deuren naar onderhoudsvriendelijke achtertuin met niveauverschil. Keuken (ca. 3,21m x 2,23m) met L-vormige opstelling en apparatuur te weten: een keramische kookplaat, wasemkap, oven en koelkast.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 2,64m x 2,20m) met muurkast, slaapkamer 2 (ca. 3,25m x 2,69m), slaapkamer 3 (ca. 3,71m x 3,03m); badkamer met ligbad/douchecombinatie, badmeubel/vaste wastafel en wandradiator.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken zolderberging.

Bijzonderheden: Deze tussengelegen woning is in een geliefde straat, nabij de fraaie Brunssummerheide en Brunssum centrum met haar uitgebreide voorzieningenaanbod gelegen. Deze woning is geheel onderkelderd en beschikt tevens over een bergzolder. Dus berg-hobbyruimte is voldoende voorhanden. De tuin is royaal te noemen, verdeeld in twee delen met ruim terras. De kozijnen zijn van kunststof en deels voorzien van isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. Kortom, een leuke startertswoning op een mooie plek!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Features

Last asking price
€ 145,000 kosten koper
Asking price per m²
info
€ 1,933
Listed since
April 17, 2020
Kind of house
Single-family home, semi-detached residential property
Area
75 m² residential surface area / 136 m² plot surface area
Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Volume in cubic meters
325 m³
Provisional energy label
E What does this mean?
Building type
Resale property
Year of construction
1956
Involved real estate agent

Market insights Beta

Avg. asking price

Kruisberg

All of Brunssum

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Kruisberg

All of Brunssum

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.