• Sold

Jeroen Boschlaan 217 5642 AS Eindhoven Doornakkers-West

Hightlighted features

  • 70 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 225,000 k.k.

Sales history

Listed since
May 19, 2021
Date of sale
June 7, 2021
Term
2 weeks

Description

Wilt u dichtbij de stad wonen en iedere dag de zon onder zien gaan vanaf uw balkon? Dit goed onderhouden en gemoderniseerde appartement ligt op de derde verdieping en beschikt over een balkon op het westen, een tweede balkon op het oosten en een berging in het souterrain. Verder is het appartement voorzien van een ruime woonkamer gesplitst in een zit- en eetgedeelte, een gesloten keuken, een badkamer, toiletruimte en twee slaapkamers.

Het appartement ligt op een centrale locatie in de wijk Doornakkers-West (Tongelre), net buiten de ring en op loopafstand van winkelcentrum Haagdijk met o.a. een gezondheidscentrum, supermarkten, bakker, Blokker, Hema en drogisterijen. Ook natuurzwembad De IJzeren Man, de Karpendonkse Plas en de TU/e liggen in de directe omgeving en het centrum van Eindhoven is binnen 7 minuten fietsen te bereiken. Door de ligging nabij de ring zijn uitvalswegen snel te bereiken.

INDELING:
BEGANE GROND:
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen en intercominstallatie. Via de centrale hal is het trappenhuis te bereiken. In het souterrain is de ruime berging van circa 13 m² gelegen.

APPARTEMENT:
Entree. In de hal bevinden zich de intercominstallatie, de toiletruimte met fonteintje en de meterkast. De vloer is voorzien van een tegelvloer.

De ruime woonkamer is onderverdeeld in een zitgedeelte en een eetgedeelte en geniet veel prettige lichtinval door de grote raampartijen. Daarnaast is de woonkamer voorzien van een praktische inbouwkast. Op de vloer ligt een laminaatvloer en de wanden en het plafond zijn voorzien van stucwerk. Vanuit het eetgedeelte is het balkon aan de voorzijde te bereiken.
Het balkon aan de voorzijde biedt zicht op de bruisende Jeroen Boschlaan.

De gesloten keuken is voorzien van een lichte keukeninrichting met een spoelbak, 4-pits gaskookplaat, oven en afzuigkap. De diverse boven- en onderkasten alsmede een inbouwkast bieden voldoende bergruimte. Tevens bevinden zich hier de c.v-opstelling en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het tweede balkon dat gelegen is op het oosten.

De ouderslaapkamer is circa 13 m² en is voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden en plafond. Daarnaast heeft u vanuit hier toegang tot de badkamer ensuite.

De badkamer ensuite is voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en een designradiator. Het geheel is uitgevoerd met een tegelvloer en lichte wandbetegeling.

De tweede slaapkamer is circa 7 m² en is voorzien van een laminaatvloer en stucwerk wanden en plafond. Vanuit hier heeft u toegang tot het balkon gelegen op het oosten.

ALGEMEEN:
- Het gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en draai-/kiepramen;
- De Intergas HRE c.v.-ketel is in 2017 geplaatst en wordt gehuurd voor een bedrag van € 23,- per maand;
- De servicekosten bedragen € 166,- per maand;
- Aanvaarding medio Juli 2021;
- Ontbindende voorwaarden voor het verkrijgen van een hypotheek zijn tot maximaal 100% van de vraagprijs mogelijk;
- Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten
Ondanks dat de inmeting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

BANKGARANTIE/WAARBORGSOM:
Ter zekerheidsstelling van het nakomen van de verplichtingen van de koper wordt in de koopovereenkomst altijd een bankgarantie/waarborgsom opgenomen.

WERKWIJZE:
Graag even uw aandacht voor onze werkwijze en voorwaarden bij de verkoop van deze woning:

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen n.a.v. uw bezichtiging, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 225,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,214
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 166.00 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1956
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
70 m²
Exterior space attached to the building
9 m²
External storage space
13 m²
Volume in cubic meters
221 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom
Number of stories
1 story
Located at
3rd floor
Facilities
Optical fibre and TV via cable

Energy

Energy label
D What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas HRE (2017, to rent)

Cadastral data

TONGELRE E 1903
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside busy road and in residential district

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 166.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes
Involved real estate agent

NVM selling agent

Hypodomus Makelaars

Call 040 8200020
Tom&Natalia Koeling
Jeroen Boschlaan 217
8.8
I would recommend this agent.
Contact was na een tijdje zeer goed, Hypodomus was een echt goede hulp met kijken en onderhandelen. Erwin heeft ons ook duidelijk voorgelicht over gebreken of mogelijkheden.
Expertise
10
Knowledge of the local market
9
Price / quality
8
Service and guidance
8

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.