• Sold

Welschapsedijk 78 5652 XN Eindhoven Lievendaal

Hightlighted features

  • 110 m² living area
  • 4 bedrooms
Map
€ 275,000 k.k.

Sales history

Listed since
June 10, 2021
Date of sale
July 1, 2021
Term
3 weeks

Description

Een zeer ruim hoekappartement met maar liefst vier slaapkamers!

Dit leuke 5-kamerappartement (type maisonette) is gelegen op de eerste verdieping en de begane grond en verdient wat modernisering. Het appartement is voorzien van een ruime doorzonwoonkamer, gesloten keuken, badkamer, separate toiletruimte en maar liefst vier slaapkamers. Daarnaast beschikt het appartement over twee balkons, een ruime inpandige berging en een praktische bergzolder. Er is geen centrale verwarming aanwezig, wel een moederhaard (gaskachel) en een geiser.

Het appartement is gelegen in de prettige woonwijk Lievendaal (stadsdeel Strijp) direct aan het Philips van Lenneppark en met een groen vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde. Op loopafstand ligt de supermarkt maar ook scholen, sportvoorzieningen, Strijp-S, ASML en de High Tech Campus liggen op korte afstand. Via de Tilburgseweg en de Noord Brabantlaan is er een snelle ontsluiting richting de diverse snelwegen.

INDELING:
BEGANE GROND:
Via de overdekte entree met brievenbussen, bellentableau en videofooninstallatie is de centrale hal te bereiken. Vanuit hier is er toegang tot het trappenhuis.

APPARTEMENT - EERSTE VERDIEPING:
Entree. In de hal bevinden zich de videofooninstallatie, een praktische vaste kast en via een trap zijn de slaapkamers en berging op de begane grond te bereiken. De meterkast is naast de voordeur gelegen.

De ruime doorzonwoonkamer heeft een oppervlakte van circa 32,5 m² en is voorzien van een eiken parketvloer, welke doorloopt in de hal. Er zijn een gashaard en een vaste kast aanwezig. Het is een fijne ruimte met veel prettige lichtinval door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde en een zijraam. Vanuit de woonkamer zijn zowel het balkon aan de voorzijde als het balkon aan de achterzijde te bereiken.

De gesloten keuken is voorzien van een eenvoudige keukeninrichting met een spoelbak en diverse boven- en onderkasten. Vanuit hier biedt een deur toegang tot het balkon aan de achterzijde en op de vloer ligt een lichte tegelvloer.

Aansluitend is de grotendeels betegelde badkamer met een douche en een wastafel gelegen.

Slaapkamer 1 (circa 10,5 m²) is voorzien van vloerbedekking en biedt toegang tot het balkon aan de voorzijde. Deze kamer is tevens geschikt voor gebruik als werkkamer of hobbykamer.

Het overdekte balkon aan de voorzijde biedt een fraai uitzicht op een groenvoorziening en is te bereiken vanuit de hal, woonkamer en slaapkamer 1.
Het overdekte balkon aan de achterzijde biedt tevens een fraai uitzicht en is voorzien van een praktische bergkast.

De halfhoog betegelde toiletruimte is uitgerust met een closet.

APPARTEMENT – BEGANE GROND:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en een ruime berging.

De slaapkamers hebben een oppervlakte van respectievelijk 13,5 en 11 en 7,5 m² en zijn voorzien van vloerbedekking. Eén van de slaapkamers is voorzien van een wastafel en vaste kasten.

In de ruime inpandige berging (circa 16,5 m²) bevinden zich de opstelling van de geiser en de wasmachineaansluiting. Deze berging is te bereiken via de overloop alsmede via de centrale hal.

Tenslotte bevindt zich op de vierde verdieping een praktische en ruime bergzolder.

ALGEMEEN:
- Het appartement is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
- In het appartement zijn een moederhaard (gaskachel in de woonkamer) aanwezig en een geiser voor het warmwater.
- De servicekosten bedragen € 171,74 per maand.
- De koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.
- Vanwege het grote woonoppervlakte biedt dit appartement volop mogelijkheden.
- Op de vierde verdieping is een ruime bergzolder aanwezig.
- Zowel aan de voor- als aan de achterzijde grenst het appartement aan een groenvoorziening.
- In de directe omgeving zijn meerdere openbare parkeerplaatsen aanwezig.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen n.a.v. uw bezichtiging, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 275,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,500
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 171.74 per month

Construction

Type apartment
Maisonnette (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1955
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
110 m²
Other space inside the building
16 m²
Exterior space attached to the building
11 m²
External storage space
14 m²
Volume in cubic meters
386 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
2 stories
Located at
2nd floor
Facilities
Passive ventilation system, rolldown shutters and TV via cable

Energy

Energy label
E What does this mean?
Insulation
Partly double glazed
Heating
Gas heater
Hot water
Gas water heater

Cadastral data

STRIJP E 188
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside park, alongside a quiet road, in residential district and unobstructed surrounding view
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity and running water

Parking

Type of parking facilities
Public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 171.74 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes
Involved real estate agent

NVM selling agent

Hypodomus Makelaars

Call 040 8200020

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.