• Sold

Tilburgseweg-Oost 59 5651 AH Eindhoven Drents Dorp

Hightlighted features

  • 92 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 265,000 k.k.

Sales history

Listed since
April 14, 2021
Date of sale
April 29, 2021
Term
2 weeks

Description

Ruim wonen tegenover het Evoluon!

Dit instapklare, lichte en ruimtelijk ingedeeld 3-kamerappartement heeft drie balkons en een berging op de begane grond. Verder beschikt het appartement over een ruime doorzonwoonkamer, moderne keuken, twee slaapkamers, moderne badkamer en een moderne toiletruimte.

Het appartement is gelegen op de derde verdieping en op een centrale locatie in de wijk Drents Dorp (Strijp), tegenover het iconische Evoluon. Op korte afstand bevinden zich het stadscentrum, de winkels van het Trudoplein, het gezellige Strijp-S, het Philips van Lenneppark, het Jacob Oppenheimpark en speeltuin Drents Dorp. Tevens is er een goede ontsluiting via de ring, Tilburgseweg en Noord Brabantlaan. Achter het complex is parkeren op eigen terrein mogelijk.

INDELING:
BEGANE GROND:
Overdekte centrale entree met brievenbussen en intercominstallatie. Via de centrale hal zijn het trappenhuis en de individuele bergingen te bereiken.

De individuele berging heeft een oppervlakte van circa 7 m² en is op de begane grond gelegen (i.p.v. in het souterrain). De berging is van binnenuit maar ook van buitenaf te bereiken, direct vanuit het parkeerterrein.

APPARTEMENT:
Entree. De hal met garderobe en intercominstallatie biedt toegang tot alle vertrekken. Op de vloer ligt een nette laminaatvloer, welke doorloopt in de woonkamer en de slaapkamers.

De ruime doorzonwoonkamer van maar liefst 44,5 m² is een fijne en lichte ruimte met een grote raampartij aan de voor- en de achterzijde. Vanuit de woonkamer zijn een drietal balkons te bereiken.

Het balkon aan de voorzijde (circa 6 m²) is op het zuidwesten gelegen en biedt zicht op de Noord Brabantlaan. De andere twee balkons (circa 8 en 1 m²) liggen aan de achterzijde van het complex, op het noordoosten.

De halfopen keuken is voorzien van een lichte en moderne keukeninrichting met 1½ spoelbak, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. De diverse onderkasten alsmede een vaste bergkast bieden voldoende bergruimte. Tevens bevindt zich hier de opstelling van de geiser.

Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van circa 12 m² en is voorzien van twee inbouwkasten. Een deur biedt toegang tot het balkon aan de voorzijde.

Slaapkamer 2 heeft een oppervlakte van circa 10,5 m² en is voorzien van een inbouwkast. Ook hier biedt een deur toegang tot het balkon aan de voorzijde.

De volledig betegelde en moderne badkamer is uitgerust met een ligbad met een thermostaatkraan en douchegelegenheid en een wastafelmeubel met een spiegelkast. Het geheel is uitgevoerd met lichte vloer- en wandbetegeling en inbouwspots.

De moderne toiletruimte is uitgerust met een closet en een fonteintje.

Tenslotte beschikt het appartement over een separate bergkast met de wasmachineaansluiting.

ALGEMEEN:
- Het appartement is voorzien van dubbele beglazing (deels kunststof en deels houten kozijnen).
- De servicekosten bedragen € 165,27 per maand exclusief een voorschot stookkosten (circa € 60,- per maand).
- De toiletruimte is in 2018 vernieuwd.
- De geiser is in 2017 geplaatst.
- Energielabel C.
- Er is geen lift aanwezig.
- Achter het complex ligt een privéterrein met parkeergelegenheid.
- De aanvaarding zou vanaf begin augustus 2021 plaats kunnen vinden.
- Het appartement is voorzien van grote raampartijen en biedt daardoor veel prettige lichtinval en een ver uitzicht.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen n.a.v. uw bezichtiging, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 265,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,880
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 165.27 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1960
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
92 m²
Exterior space attached to the building
16 m²
External storage space
7 m²
Volume in cubic meters
301 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath
Number of stories
1 story
Located at
3rd floor
Facilities
Mechanical ventilation, passive ventilation system and TV via cable

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
Communal central heating
Hot water
Gas water heater

Cadastral data

STRIJP C 4540
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district and unobstructed surrounding view
Balcony/roof garden
Roof terrace present and balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 165.27 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes
Involved real estate agents

NVM selling agent

Hypodomus Makelaars

Call 040 8200020

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.