• Sold

Bosleeuwerik 48 5658 CK Eindhoven Bosrijk

Hightlighted features

  • 132 m² living area
  • 96 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 425,000 k.k.

Sales history

Listed since
May 1, 2021
Date of sale
June 3, 2021
Term
4 weeks

Description

Elke dag wakker worden met een vakantiegevoel… Dat kan bij deze onder bijzondere architectuur gebouwde parkwoning! De woning is speels ingedeeld, heeft grote raampartijen en is voorzien van een ruime woonkamer, open moderne keuken, vier ruime slaapkamers en een moderne badkamer. Verder beschikt de woning over een fijn tuinterras en een dakterras met een weids uitzicht. Tevens is er een eigen garage in de parkeerkelder aanwezig. De woning is in 2008 gebouwd conform hedendaagse bouweisen en is dus perfect geïsoleerd.

De woning is heerlijk rustig gelegen in de jonge en kindvriendelijke woonwijk Bosrijk (Meerhoven), naast het Beatrixkanaal en met veel groen, water en rust in de directe omgeving. Op loopafstand liggen de dagelijkse winkelvoorzieningen van winkelcentrum Meerrijk, scholen, park Meerland en sportgelegenheden. Met een goede busverbinding, korte afstand naar de snelweg en een goede bereikbaarheid naar het centrum van Eindhoven en Veldhoven, is het een woonlocatie met goede uitvalswegen. Tevens is er een gunstige verbinding met ASML, Philips, High Tech Campus en Eindhoven Airport.

INDELING:
BEGANE GROND:
Via een fraai ingericht en verzorgd binnenterrein is er toegang tot de verharde voortuin en de entree van de woning. In de hal bevinden zich de meterkast (8 groepen + 2 aardlekschakelaars) en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De begane grond is voorzien van een mooie houten vloer.

De open keuken is aan de voorzijde gesitueerd en is voorzien van een moderne en lichte keukeninrichting met een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, oven, vaatwasser en een koelkast. De diverse kasten en lades bieden voldoende bergruimte en er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel. Een fraaie ronde raampartij zorgt voor een prettige lichtinval en biedt zicht op de voortuin.

De ruime en lichte woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en biedt ruimte voor een fijne en gezellige zithoek. Openslaande deuren bieden toegang tot het tuinterras.

Via een portaal zijn de volledig betegelde toiletruimte en de parkeergarage in het souterrain te bereiken.

Het tuinterras van circa 14 m² is op het zuidwesten gelegen en is voorzien van elektrische zonwering, elektra en buitenverlichting. Het grenst direct aan een groen plantsoen.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, badkamer en technische ruimte. De slaapkamers alsmede de overloop zijn voorzien van een laminaatvloer.

Slaapkamer 1 (circa 13 m²) is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een grote raampartij en een inbouwkast.

Slaapkamer 2 (circa 12 m²) is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een fraaie ronde raampartij en heeft een speelse indeling.

Slaapkamer 3 (circa 9 m²) is aan de achterzijde gelegen.

De volledig betegelde en moderne badkamer is uitgerust met een ligbad met een thermostaatkraan, een inloopdouche met een thermostaatkraan, regendouche en handdouche, een wandcloset en een dubbele wastafel met een meubel en een spiegel met verlichting. Het geheel is uitgevoerd met een antraciet tegelvloer, lichte wandbetegeling en mechanische ventilatie.

In de technische ruimte bevinden zich de opstelling van de c.v.-ketel, mechanische ventilatie unit en de wasmachineaansluiting.

TWEEDE VERDIEPING:
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Hier bevindt zich een ruime slaapkamer van circa 14 m² welke tevens als werkkamer of speelkamer gebruikt kan worden. Op de vloer ligt een laminaatvloer en een deur biedt toegang tot het dakterras.

Het beschutte dakterras heeft een oppervlakte van circa 13 m².

SOUTERRAIN:
De ruime inpandige garage heeft een oppervlakte van circa 29 m² en is voorzien van een elektrisch bedienbare garagedeur, elektra en veel bergruimte. De garage is zowel vanuit de parkeerkelder alsmede van binnenuit via het portaal op de begane grond te bereiken.

ALGEMEEN:
- De woning is volledig geïsoleerd en is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en dauerluftung.
- De Intergas Kombi Kompakt c.v.-ketel is in 2008 geplaatst.
- De VvE-bijdrage bedraagt € 25,- voor het onderhoud van het mandelige binnenterrein met parkeerkelder.
- Energielabel A.
- Eigen inpandig te bereiken garage in de parkeerkelder.
- Rustige en groene woonomgeving!

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen n.a.v. uw bezichtiging, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 425,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,220
Service charges
€ 25 per month
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
2008
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
132 m²
Other space inside the building
29 m²
Exterior space attached to the building
27 m²
Plot size
96 m²
Volume in cubic meters
568 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
3 stories and a basement
Facilities
Outdoor awning, optical fibre, mechanical ventilation, passive ventilation system and TV via cable

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas (gas-fired combination boiler from 2008, in ownership)

Cadastral data

STRIJP F 1719
Cadastral map
Area
96 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Front garden and sun terrace
Sun terrace
14 m² (2,38 meter deep and 6,14 meter broad)
Garden location
Located at the southwest accessible via the rear
Balcony/roof garden
Roof terrace present

Garage

Type of garage
Built-in and basement
Capacity
1 car
Facilities
Electrical door and electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property, public parking and parking garage
Involved real estate agent

NVM selling agent

Hypodomus Makelaars

Call 040 8200020

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.