• Sold

Mesdagstraat 2 5613 GM Eindhoven Lakerlopen

Hightlighted features

  • 128 m² living area
  • 114 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 400,000 k.k.

Sales history

Listed since
May 12, 2021
Date of sale
June 3, 2021
Term
3 weeks

Description

Deze instapklare en jonge woning is voorzien van een tuingerichte woonkamer, open keuken, drie ruime slaapkamers en een nette badkamer en toiletruimte. De fijne en onderhoudsvriendelijke achtertuin met een berging is op het zuidoosten gelegen. Tenslotte biedt de achtertuin toegang tot een afgesloten binnenterrein met een eigen parkeerplaats. De woning is in 2009 gebouwd en is derhalve voorzien van een compleet isolatiepakket.

De woning is gelegen aan een autovrije straat in de wijk Lakerlopen (Tongelre), binnen de ring en met om de hoek speeltuin Albert Cuypstraat en speeltuin Kempensebaan. Op loopafstand ligt winkelcentrum Haagdijk met o.a. een gezondheidscentrum, supermarkten, bakker, Blokker, Hema en drogisterijen. Ook natuurzwembad De IJzeren Man, de Karpendonkse Plas en de TU/e liggen ook in de directe omgeving en het centrum van Eindhoven is binnen 7 minuten fietsen te bereiken. Door de ligging nabij de ring zijn uitvalswegen snel te bereiken.

INDELING:
BEGANE GROND:
Overdekte entree. In de hal bevinden zich de garderobe nis, meterkast (7 groepen + 2 aardlekschakelaars) en de halfhoog betegelde toiletruimte.

De gezellige en tuingerichte woonkamer heeft een oppervlakte van circa 40 m² en is voorzien van een laminaatvloer, welke doorloopt in de keuken en de hal. De grote raampartij aan de achterzijde zorgt voor een prettige lichtinval en een optimaal tuincontact. Er is een praktische trapkast aanwezig en via een loopdeur is de achtertuin te bereiken. Een open trapopgang biedt toegang tot de eerste verdieping.

De open keuken is aan de voorzijde gesitueerd en is voorzien van een lichte keukeninrichting met een spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast en een losse vriezer. De diverse boven- en onderkasten bieden voldoende bergruimte.

De fijne achtertuin, gelegen op het zuidoosten, is strak en onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating, een plantenborder, een buitenkraan en buitenverlichting. Achterin de tuin staat de stenen berging. Via de overdekte achterom is het afgesloten binnenterrein met de eigen parkeerplaats te bereiken.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot twee ruime slaapkamers, de badkamer en een bergkast met de wasmachineaansluiting.

Slaapkamer 1 (circa 18 m²) is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een laminaatvloer en een dakkapel. Indien gewenst is het mogelijk om hier twee slaapkamers te realiseren.

Slaapkamer 2 (circa 15 m²) is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een laminaatvloer en een tweetal raampartijen.

De complete badkamer is grotendeels betegeld en is uitgerust met een ligbad, een inloopdouche met een thermostaatkraan, regendouche en handdouche, een wandcloset, een wastafel en een designradiator. Het geheel is uitgevoerd met zowel antraciet als witte betegeling.

TWEEDE VERDIEPING:
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken met de derde slaapkamer. Deze ruime slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 14 m² en is voorzien van een laminaatvloer, een dakraam en bergruimte onder de kapschuinten. Tevens bevinden zich hier de opstelling van de c.v.-ketel en de mechanische ventilatie unit.

ALGEMEEN:
- De woning is volledig geïsoleerd en is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- Energielabel A.
- De Intergas c.v.-ketel is in 2009 geplaatst.
- De woning is voorzien van een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. De bijdrage hiervoor bedraagt € 19,- per maand.
- De overdracht zou in juli 2021 plaats kunnen vinden.
- Verbod pension- en kamerverhuurbedrijf
1. Koper zal de op het Verkochte geprojecteerde opstallen daadwerkelijk als hoofdbewoner bewonen; Koper mag van zijn woning niet meer dan één kamer verhuren of anderszins in gebruik afstaan.
2. Het in het eerste lid bepaalde lijdt echter uitzondering ingeval:
a. van echtscheiding van Koper(s); en
b. van tijdelijk vertrek in verband met verplaatsing/detachering in het kader van dienstbetrekking van Koper(s).
3. Koper kan te allen tijde ontheffing vragen van het in lid 1 bedoelde verbod. De beoordeling van het verzoek tot ontheffing komt enkel aan Stichting Trudo toe.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen n.a.v. uw bezichtiging, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 400,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,125
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
Resale property
Year of construction
2009
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
128 m²
Exterior space attached to the building
4 m²
External storage space
6 m²
Plot size
114 m²
Volume in cubic meters
475 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Skylight, optical fibre, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas (gas-fired combination boiler from 2009, in ownership)

Cadastral data

TONGELRE E 4181
Cadastral map
Area
114 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden
Back garden
39 m² (7 meter deep and 5,5 meter broad)
Garden location
Located at the southeast accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Parking on gated property, parking on private property and public parking
Involved real estate agent

NVM selling agent

Hypodomus Makelaars

Call 040 8200020

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.